goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit was na de aanschaf mijn eerste ervaring met onderhoud.\r\nEr werd gebeld wat de kosten zijn en men deed aanbevelingen voor extra onderhoud c.q. vervanging en reparatie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed geholpen door Hugo. We hebben onze auto hier gekocht en hebben zelden zulke goede en persoonlijke service en nazorg gehad. Daar rijden we graag voor naar Utrecht, super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een auto gekocht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf! Ik was met mijn auto gestrand langs de snelweg en kon gelijk terecht bij deze autoservice. Daar werd ik snel en vriendelijk geholpen en ik kreeg een leenauto zodat ik mijn reis direct kon vervolgen. Degene die mij heeft geholpen was voor mij echt een redder in nood. Ook de afhandeling nadien is goed gegaan. Helaas kon was mijn auto echt \'op\' en kon ik deze niet meer behouden, maar HP autoservice heeft mij geholpen met afvoeren van de auto en ze hebben alles goed geregeld. Al met al ben ik erg tevreden en raad ik dit bedrijf zeker aan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben erg blij met HP Autoservice,je word altijd erg goed geholpen en zijn zeer vriendelijk.\r\nIk vind het een wereldbedrijf!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondanks dat ik naar het buitenland ben verhuisd breng ik graag nog mijn auto bij HP Autoservice in verband met .... de service en de uitvoering van het onderhoud

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wielenwissel in zomer en winter altijd keurig netjes uitgevoerd. Kreeg vandaag alleen de winterwielen eronder en die zaten helemaal onder het bruine stof. Dat terwijl ik ze zeker wel schoon heb afgeleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een erg leuk familie bedrijf en ik ben er erg vriendelijk geholpen, een leuke Opel Corsa diesel gekocht met weinig km. Auto is netjes en met een nieuwe apk afgeleverd, heren bedankt super gedaan.\r\n\r\nmvg Ronald

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, prettig ontvangen, prettig en snel volgens afspraak geholpen, prettige factuur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klant vriendelijk goede service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We Hebben vandaag de vierde auto gekocht bij HP,nu was de auto van mijn dochter aan vervanging toe en zijn weer uitstekend geslaagd bij HP. En zoals ik gewend ben bij HP is alles weer in de puntjes uitstekend verzorgd.De service en klantvriendelijkheid is meer dan uitmuntend,ga zo door!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van eenmanszaak zien groeien naar een mooie zaak.\r\nKorte lijnen en altijd een luisterend oor bij zomaar binnenvallen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service, eerlijke prijs

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Stond met een lekke band thuis.\r\nHP autoservice heeft de auto thuis opgehaald.\r\nWat een service. Thnx

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijn bedrijf. Laatst ging een lampje branden voor mijn linker voorband,... wist niet eens dat er lampjes voor bestonden. Even gebeld en kon gewoon even langs komen wanneer het voor mij schikte,... ideaal! bleek achteraf dat ik gewoon even de banden had moeten oppompen,... Top service en vriendelijk personeel!

Sterrebaan 12

3542DK Utrecht