Eerlijk en betrouwbaar

Een nette zaak met eerlijk en betrouwbaar personeel. Hier kun je met een gerust hart een auto kopen. Goede service!

Top service !

Ik ben zoals altijd goed ontvangen! Uitstekende service van het personeel wat er rond loopt!

uitstekende service

uitstekende service, schoonheidsfoutje bij recente kleine beurt prima opgelost. Nog altijd veel vertrouwen in dit bedrijf!

zoals altijd prima

uitstekend

prima bedrijf

HP autoservice is een bedrijf dat mee denkt met de klant en deze voorziet van de juiste adviezen.

Vriendelijk en professioneel geholpen op vrijdagmiddag 15:30uur

Ik heb de service van de monteurs van HP autoservice prettig ervaren en zij kwamen professioneel over. Zonder afspraak te maken werd het probleem aan mijn auto op vrijdagmiddag 15:30u aangepakt en opgelost. Nette werkplaats, schone bedrijfskleding en uitleg over de factuur vind ik goed. De gerekende tarieven rechtvaardigen de professionele dienstverlening en de service. Het bedrijf komt mij betrouwbaar over.

Vriendelijke benadering service uitermate goed heb een groot vertrouwen in dit bedrijf voelt helemaal goed!!!!

Egt prima

Excellent

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na telefonisch keurig contact besloten om de auto te gaan bekijken. Auto stond helemaal klaar bij aankomst en, na ondertekening van test-rit formulier, voldeed aan alle verwachtingen. Op verzoek werd de auto afgeleverd op de dag dat we onze private-lease moesten inleveren, ondanks de korte termijn! Ik had naderhand nog wat technische vragen mbt de auto en werd wederom keurig en geduldig te woord gestaan. Ik ben zeker van plan om het onderhoud door HP te laten uitvoeren!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tevreden
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring!\r\nNetjes geholpen.\r\nEr wordt alle tijd voor je genomen.\r\nPrima service, en wat extra interessante extraatjes. \r\n

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Be super careful. Have really limited trust. Take a specialist to inspect the car. Happened they made an upgrade (false equipement listing) of the car on in the description (additional not existing feature listed - like tyre pressure control) - and imagine - if you do not correct them, they will blame it on you - telling you could have verified it more carefully!! Shame as it is supposed to be Bovag approved car dealer!.... Based on experience 10 days ago!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf met aardige medewerkers!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heldere informatie, geen verkooppraatjes en een goede service. Zelf opletten en vervolgens op vragen een duidelijk antwoord zodat je zelf een keuze kan maken of kan onderhandelen over het afleverpakket. Ik heb gekozen voor een afleverpakket tussen middelste en hoogste en dat was zondermeer mogelijk. Prettige benadering door meneer Peeters en zoon.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 4 banden laten monteren en uitlijnen. Klantvriendelijk. Goede service. Mooi en schoon bedrijf. Kon snel terecht. Goed geholpen. Top!
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Word altijd erg prettig geholpen door Dennis

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfecte snelle hulp

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht bij dit bedrijf. Erg goed geholpen. Bedrijf kan ik zeker aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de eerste keer bij deze garage geweest na tip van vrienden. Leuk contact bij aankomst, netjes geinformeerd gedurende de dag en alles netjes afgehandeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige relaxede manier van werken, vrolijk, deskundig en efficiënt.

Sterrebaan 12

3542DK Utrecht