Zeer goede en professionele service!

Hele fijne en prettige service bij het kopen van onze eerste auto! Veel informatie en advies gekregen en uiteraard zeer tevreden met de auto.

Goede service, helaas dat de auto niet afgetankt is.

Netjes behandeld.

Gewoon goed

Ik ben al jaren bij HP autoservice en het bevalt me prima. Klantvriendelijk, altijd behulpzaam gewoon een top team.

Weer keurig geholpen als vanouds

Met een korte ingreep is een klein mankement goed verholpen, zodat het risico dat het ontaarden zou in een grotere schade, is verdwenen.

Als vanouds

Als ik bel wordt ik herkent wie ik ben en wat voor auto ik heb. Altijd klaar met een oplossing die past

Ik voel me bedonderd

Ik heb een auto gekocht bij HP service. Lager geboden en voor iets minder meegenomen waardoor de garantie eraf ging. Meneer geeft aan dat de auto is goede staat is doordat er maar 1 eigenaar voor mij is geweest. Vervolgens heb ik de auto en mankeert er van alles. Inmiddels al 750,- kwijt aan reparatie kosten. Er moet van alles en nog wat aan vervangen worden. Ik vind jammer dat dit niet van te voren allemaal Is aangegeven.

Super geholpen

Klantvriendelijkheid staat voorop

Eerlijk en prettig

Eerlijke conclusie over oude auto en prettig advies en hulp bij aankoop van nieuwe

Goede service en persoonlijke benadering

Na een proefrit hebben we een prettig verkoopgesprek gehad. Een week later hebben we de auto opgehaald en een heerlijke fles wijn gekregen.

Vriendelijk personeel en perfecte service

Altijd vriendelijk en prettig geholpen. Dit autobedrijf is zeker een bezoek waard!

Vlotte en goede service

Accuut probleem met auto, ‘s avonds achtergelaten volgende ochtend probleem uitgelegd. Binnen 2 dagen auto weer gemaakt en opgehaald.

Goede en snelle service

Top service en kwaliteit!

Prima en vriendelijke service op maat

Prima en vriendelijke service op maat

Prima geregeld

Alles goed volgens afspraak en optijd

Ben goed geholpen, en heb goed advies gehad

Hugo heeft mij keurig geholpen, hij heeft mij goede adviezen gegeven en een mooie auto voor mij opgezocht.

Snel & betrouwbaar

Weer zeer snel en goed geholpen door de mannen.

Rustig, vriendelijk en sociaal contact gehad

Verkoper Dennis heeft ons uitstekend geholpen met de Opel Zafira die wij gisteren bij jullie hebben gekocht. Rustige uitleg, veel vragen stellen aan ons en andersom, ook in de onderhandeling vriendelijk. Een hele goede ervaring en ik hou het bedrijf zeker in de gaten in de toekomst.

Goed en netjes geholpen

De auto stond er vanmorgen netjes bij, ik werd direct geholpen en de auto gereedgemaakt voor een testrit. De auto reed lekker, tot nu toe geen opmerkingen en zit goed. De auto gekocht en wordt volgende week zaterdag afgeleverd. Dus ik hoop dat ook het afleveren ook prettig gaat.

Snel de juiste auto.

Al meerdere auto's gekocht. Auto's ook in onderhoud. Zeer tevreden over service.

Altijd goede service

Altijd goed geholpen met informatie en zoekopdrachten en alles netjes afgehandeld na het kopen van de auto

Super voor elkaar 👍

Top geregeld

Uitstekende garage!

Werd prima geholpen, erg nette service en vriendelijk personeel. Nummerplaat op mijn te kopen auto was een beetje beschadigd, verkoper zag dat zelf en regelde binnen een half uur een nieuwe!

Behandeling was vriendelijk

We werden vriendelijk en rustig ontvangen, en dat met ons kleine budget! NB zou het een idee zijn om de afhandeling van het geheel plaats te laten vinden in de koffie-ruimte ? is wat relaxter dan voor het loket. is maar een idee

To service !

Echt aanrader!. Hugo is geweldig. Ik was happy !. :)

Heel fijne service, duidelijk, flexibel en met aandacht.

Men neemt de tijd, is duidelijk in afspraken

Sterrebaan 12

3542DK Utrecht