Als een Family & zéér Dinamisch
Mijn echte ervaring in Punten:
1.De Manier om zaken te doen zodat de klant
Zich veilig & zeer goed advies om inderdaad die auto dat de klant wil kopen & veel prettige momenten veilig KM kan rijden in een zeer nette mooie auto.
2.De heer Hugo Peters ik Mohammed trek mijn Petje af voor meneer Peters/Spreken met de heer Peters is ogen dicht koopmoe auto(Ik bv van verschillende Personen die Aut hebben gekocht bij HP te Utrecht heb ik positieve woorden gekregen bv Goed prijs,auto rijdt netjes,auto is in uitstekende vorm,auto’s van HP zit je 99% nooit nooit aan de zijkant van de snel weg,auto’s van HP te Utrecht is de auto van de moment voor vandaag voor morgen voor maanden voor jaren in supper goeden uitstekend condities/Tweede handse auto’s voor rijden rijden/Prijs altijd de goede prijs.De heer Hugo Peters is een gewaardeerde expert in auto verkopen & een auto adviseur die wil zaken doen & wil inderdaad u als klant de advies voor die dat is de auto voor je werk voor je familie de auto van je droom,HP Utrecht is de adres.Samen komt je zeer goed uit met de auto die je wil rijden.De heer Hugo Peters wil zaken doen & wil met zijn grote jaren van ervaring mbt auto verkopen(u als klant de beste beste auto verkopen.God - Allah sta naast bij deze auto expert de heer Hugo Peters. Een klant die voel zich thuis te HP & bij de heer Peters Nu rijdt ik een Mini Coupé Die heb ik Pas De droom van mijn leven Mini Coupé.🙏🏻🕵️♂️🕊Mohammed Razzouki: Womanshealth&fitnessbv (De DGA Mijn Zusje Mevrouw Hannan Razzouki) (Ik blijf als klant