Fantastische service

Auto in kunnen ruilen voor een nieuwe 2e hands nette auto. Kregen koffie bij binnenkomst, een rustige en duidelijk uitleg over de auto, ze zijn professioneel en we hebben geen gehaaste beslissingen hoeven te nemen. Kregen ruim de tijd om een proefrit te maken en bij het kopen van de nieuwe auto een presentje voor thuis! Wij zijn absoluut tevreden.

Ik ben zoals altijd heel tevreden over HP Autoservice.

Die jongens zijn altijd vriendelijk, behulpzaam, snel en uitermate correct.

Goede ontvangst! Prima ervaring

Zie hierboven.

Kwaliteit en goede service met een personal touch

Ieder contact met HP autoservice is prettig en positief. Als ik bel weten ze wie ik ben, ik word goed geholpen en ze denken graag met mij mee als er iets met de auto is om de best oplossing voor mij te kunnen bieden. Alleen maar lof voor deze mannen.

Service uitgevoerd als gevraagd

Werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals vooraf besproken.

Top service en vriendelijk personeel! Volkswagen polo gekocht maar binnen een week bleek de accu helaas niet goed, konden direct langskomen en binnen 5 min was de accu kosteloos vervangen!

goed advies en deskundig

Ik kom er al jaren bevalt me uitstekend heb er alle vertrouwen in!!!!!

Goed geholpen, komt overal als een enthousiast en betrouwbaar bedrijf.

Mooie SLK gekocht, moet nog een beurt krijgen en wat reparaties. Helaas voor mij was er geen onderhandelingsruimte over de prijs. Wel 3 mnd BOVAG garantie.

goede ontvangst, prettig bedrijf

fijne ontvangst, servicegericht, vriendelijk, betrouwbaar.

Fijn familie bedrijf!

Altijd welkom en goed geholpen. Ze kennen hun klanten (en mijn kenteken ), vriendelijke mensen die je graag willen helpen.

Fijne garage, goede service!

Goed gehoplen

Heel vriendelijk opgevangen en alles netjes geregeld erg tevreden

Was een kleinigheidje, kapot dimlicht. Binnen 10 minuten gefikst.

Echt Top

Vriendelijke personeel

prima bedrijf.

Ik heb 2 dagen geleden een auto gekocht bij HP en dat ging allemaal prima. Vriendelijke en relaxte mensen, werd goed geholpen, bedrijf zag er netjes uit. Over een jaar of 3 weet of de auto ook zo goed was ;-)

Het was weer top!

Even olie verversen op afspraak. Kon er op wachten, helemaal top! Ondertussen even gezellig bijgepraat...

Netjes en vriendelijk geholpen, snelle en goede service

Altijd vriendelijk en goede service

Betrouwbaar bedrijf, ze zijn eerlijk en smeren je geen zaken aan. Een keer toen ik spoed had met een keuring en er nog dingen gerepareerd moesten worden voor mijn vakantie hebben ze alles eraan gedaan om mij op tijd op vakantie te kunnen laten gaan. Volgens mij doen ze APK keuren ook eerlijk. Goede ervaren monteurs, geen 'Sjonnie' bedrijf.

Goede afhandeling aankoop auto

Stond een mooie auto te koop. Na bellen konden we volgende dag al terecht voor een proefrit. Eigenaar Hugo heeft goede en eerlijke informatie gegeven over de auto. Na de proefrit enkele kleine puntjes besproken die er volgens ons nog mis waren aan de auto. Op een puntje aangegeven er nog over te moeten nadenken of we de auto wel wilden aanschaffen. Geen enkele druk tot koop over te gaan. Uiteindelijk dag later besloten de auto te kopen. Alle genoemde puntjes zijn zonder bijkomende kosten verholpen. Zelfs de afkeurpuntjes van de nieuwe APK zijn netjes opgelost. Volgens afspraak week later de auto gehaald. Alles langsgelopen en alles prima. Nette afhandeling en lekker fles wijn erbij :)

Fantastisch!!!

Zeer gastvrij en zeer vriendelijk met kennis van zaken geholpen!! Prachtige Ford Mondeo voor schappelijke prijs bij deze fijne garage kunnen aanschaffen!! Deze garage is aan te bevelen!!! van der Lugt Vlaardingen.

Heel fijn geholpen

Twee ISOFIXEN waren zo in de auto geinstalleerd. Fijn geholpen

Uitstekende service en vriendelijk contact

Vriendelijk geholpen en prima service

vriendelijk

Van ver komend, na duidelijk en vriendelijk telefonisch overleg was de aanschaf van de auto zo gepiept. Klantvriendelijkheid en zakelijkheid gaan hand in hand. We denken dat een eenmanszaak voordelen biedt. We hebben nog geen ervaring met de toezegging dat de geboden BOVAG garantie overgedragen kan worden naar een garage bij ons in de buurt, we hebben daar wel vertrouwen in.

Goed en vriendeligeholpen door de eigenaar van het bedrijf

Vandaag voor een proefrit geweest na een auto.gevonden te hebben via internet . Zeer vriendelijk en netjes geholpen . Tevens goeie inruil prijs voor de oude auto gehad .

Sterrebaan 12

3542DK Utrecht