Kreeg advies "op maat", er werd goed naar me geluisterd, er werd goed met me meegedacht, en er was een beetje haast bij, waarop goed is ingespeeld. Ook werd ik verrast door ongevraagde service, werd opgehaald om de auto te gaan bekijken, en weer thuis gebracht. Ben super tevreden!

Deskundig, transparant en eerlijk

Deskundige, flexibele en meedenkende garage. Communiceren goed en zijn eerlijk. Waar voor je geld, fijn en vertrouwd.

Fijne klantvriendelijke garage met goede service

Wij zijn er al jaren vaste klant en zeer tevreden

Netjes en eerlijk bedrijf. Komen afspraken na!

Zoekopdracht naar andere auto transparant en correct uitgevoerd Hugo is erg actief voor ons aan de slag gegaan! Aanpassingen aan auto volgens afspraak uitgevoerd. We zijn erg tevreden!

Fijne service en top kwaliteit

Nette service, fijn personeel. Na elke beurt of apk ben ik telkens weer een tevreden klant.

Erg aardige mensen en zeer goede service

Ik kom hier graag nog eens terug

Teleurstellend

Op de site staat dat er occasions aangeboden worden waar je jaren met plezier in kunt rijden. Dat bleek in mijn geval een behoorlijk misverstand te zijn. Balen!

Zoals altijd uitstekend

Service en klantvriendelijkheid zoals je dat overal zou willen !

fijne garage, goed geholpen, persoonlijke aanpak

Voor het eerst bij deze garage geweest om een auto te kopen. Goede informatie gekregen, goede afspraken kunnen maken. Fijne garage

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf goede service

Klantvriendelijk en vakbekwaam

Service optimaal en vakbekwaam

Boven verwachting

Mooie occasion. Goeie, snelle en vriendelijke service.

Fijn contact

fijn contact met beide verkopers

Zeer flexibel en goed service

Laat mijn auto al enkele jaren onderhouden bij HP en heb zeer goede ervaringen met het bedrijf. Service en goede prijs.

Geweldige service!

Zeer vriendelijke ontvangst, behulpzaam en prettig onderhandelen

Zeer goed ontvangen en geholpen

Goed geadviseerd en zeer klantvriendelijk

Simpelweg top

HP autoservice heeft voor ons winterbanden gemonteerd en uitgelijnd en dit hebben ze simpelweg perfect gedaan. Snel, vakkundig en meedenkend is wat HP autoservice beschrijft. Wij hebben ons nieuwe adres voor banden en reparaties gevonden. Fijn dat dit soort bedrijven nog bestaan anno 2021/2022 waar service nog echt service is.

Vriendelijk goed geholpen

Volgende keer iets meer benzine in de tank! Heb de eerste pomp net gehaald!!!

Keurig netjes geholpen!

Week geleden een mooie Mercedes gezien bij HP autoservice. Direct een afspraak gemaakt en de auto gekocht, paar dagen later konden we hem al ophalen. Goede communicatie en een snelle en nette afhandeling van alles. We zijn echt blij met onze aankoop. Bedankt Hugo en Dennis!

Vriendelijke service !

Hele goede ervaring

Ik vond het fijn dat ik terwijl ik het zo laat vroeg toch nog snel geholpen kon worden voor de APK. Ook het meedenken met de airco vond ik prettig.

Snelle goede service door vakbekwame monteurs.

En zoals altijd snelle winter bandenwissel. Waarbij zonder te vragen controle op de kwaliteit van het huidige materiaal. Reinoud, super man !!

Net en snel geholpen.

Kan niet beter

Altijd een plezier weer om bij HP autoservice langs te gaan voor de wielenwissel. Een hartelijke en warme ontvangst en goede koffie in een lekker verwarmde wachtruimte maakt dat het wachten nooit lang duurt. Hele schappelijke en keurige prijzen ook.

Sterrebaan 12

3542DK Utrecht