goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijlessen, duidelijkheid over hoe ze te werk gaan. Zeer goed bevallen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik raad iedereen aan om bij bastiaans te gaan krijgt er goede raad en goede rijlessen (voor brommer) maar als ik voor auto ga dan kom ik graag bij jullie was fijn bedankt gr

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijschool, altijd leuk in de auto.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over mijn rijinstructeur Willem. Hij was flexibel en relaxed tijdens en buiten de lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne rijschool met fijne instructeurs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaringen, leerzame en leuke lessen. Leuke en vriendelijke instructeurs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super!!! de praktijklessen waren erg leuk en de instructeurs waren hartstikke vriendelijk en aardig. Wanneer ik voor mijn autorijbewijs ga, zal ik zeer zeker bij Autorijschool Basteaens teruggaan.\r\nPaul en Jeroen, heel erg bedankt. Dankzij jullie heb ik mijn bromfiets certificaat gehaald!!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel veel plezier gehad tijdens rijles,

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Paul ik vondt het perfect lopen bij uw de rij lessen ik wil uw graag bedanke voor alles \r\n\r\n\r\nMet vriendelijke groet \r\nStef verbert

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne lessen gehad, altijd deskundig. Erg goede service en geweldige instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het aanleren van bijv. inparkeren kan eerder aangeleerd worden zodat je het rijbewijs in minder lessen kan halen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool! Kundige rijinstructeurs. Altijd met plezier rijles gevolgd bij Peter en Jack!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen waren altijd zeer prettig! Toen ik mijn rijbewijs in een korte tijd wilden behalen, is daar alles voor gedaan om het mogelijk te maken in die korte tijd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer goede ervaring gehad met deze rijschool. Instructeur, Jeroen Bastiaens, maakte er gezellige maar vooral leerzame lessen van!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is heel leuk en simple. Mijn rij-instructeur was aardig en gaf mij een goeie tijd tijdens het leren om op een scooter te rijden. Voor mij was het allemaal goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel tevreden over de rijschool. Heel erg bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het heel leuk. Hele fijne mensen! \r\nEn ik werd goed begeleid dus ik vond het heel fijn om met jullie te kunnen werken

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sjoviaal, vriendelijk, vakkundig! Bijna 60 en in een keer geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een kwalititatief goed bedrijf met goede instructeurs met aandacht voor de klant.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste Paul bedankt dat u alle energie voor mij hebt in gestoken hebt heb veel geleerd in die korte tijd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen waren erg leerzaam en leuk. Je kreeg een goede band met je instructeur en dat was erg fijn.

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.