voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Willem is een hele goede instructeur! Legt de verkeerssituaties heel duidelijk uit zodat ze makkelijk te begrijpen zijn. Weet ook wat de zwakke punten zijn van een leerling en helpt ze door te focussen op dat aspect. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in 1x mijn examen bij Bastiaens heb weten te halen.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb snel mijn scooterrijbewijs gehaald. goede lessen!!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een goede rijschool. Leuke instructeir met veel kennis en ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend fijne instructeurs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb heel fijne rijlessen gehad goede rijinstructeur complimenten aan frans.\r\nBij alletwee rijbewijzen goede begeleiding gehad dank je wel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima mogelijkheid om in 2 dagen be-rijbewijs te halen. Een examen is altijd spannend en fijn dat er dan niet alleen aandacht is voor het technische rijden maar ook voor de zenuwen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed en vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede leraar, goede auto’s en goed uitleg over alles rondom het autorijden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb dit bedrijf als heel prettig ervaren, professionele en vriendelijke begeleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne rijschool. Ik heb tegen mijn eigen verwachtingen in, in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Willem was echt een top instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Harstikke bedankt Paul en Wanda voor de leuke lessen! Vond het super fijn om van jullie te leren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel geleerd leuke leerzame lessen gehad

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede en leuke rijlessen, leuke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede ervaring. Vriendelijke instructeurs en altijd goede en duidelijke uitleg. Ze weten waar je aan toe bent en geven je goed advies zodat je zo snel en veilig mogelijk je rijbewijs kan behalen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het fijn dat alles goed geregeld was en de rij instructeurs die ik heb gehad waren allemaal heel aardig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring gehad met dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zeker een leuke ervaring gehad met het bedrijf, een fijne leerschool leuk en gezellig maar ook serieus als het moet.

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.