Zeer professionele, vriendelijke en prettige begeleiding.

Ik heb mijn lessen bij Willem als zeer prettig ervaren. Willem is kalm, ervaren en speelt goed in op de individuele kwaliteiten en aandachtspunten van de studenten.

Een fijne leerervaring!

Prettige en informatieve lessen.

Uitstekend rijschool!

Een uitstekende ervaring gehad met Bastiaens. Instructeur Armand is kundig en geduldig. Ik zat graag met hem in de auto tijdens onze lessen.

Het meeste is goed geregeld en contact was prettig

Ik had erg moeite met rijles en was vaak op een plateau. Ik ben ook van instructeurs meerdere malen gewisseld, maar uiteindelijk heb ik alles gehaald. Het examen was veel sneller dan verwacht ingepland en ben ook in 1x geslaagd. Ik raad rijlessen met Math ten zeerste aan.

Armand is een zeer bekwame rij-instructeur

Ik heb de rijlessen met Armand als uiterst positief ervaren. Naast zijn vakkundigheid heeft hij me gedurende het hele traject uitstekend gecoached naar het behalen van mijn rijbewijs. Bedankt!

Leuke rijschool met serieuze en fijne rijinstructeur!

Ondanks de moeilijke periode met corona, waardoor ik wat extra lessen nodig had, heb ik toch een leuke tijd gehad met mijn rijinstructeur Willem Willems. Hij was op sommige momenten streng en dat moet natuurlijk, maar ook wel leuk om een praatje mee te maken. Dankjulliewel!

Professioneel en persoonlijk!

Hele fijne rijlessen gehad van Paul voor mijn aanhangwagen rijbewijs (BE). Paul is heel vriendelijk, rustig en weet goed uit te leggen hoe je met deze combinatie de weg op moet. Het examen sluit exact aan op de rijlessen waardoor je tijdens je examen niet voor verassingen komt te staan. Bedankt voor de fijne rijlessen!

Professionele, duidelijke en prettige manier van lesgeven

Blij met de aanpak Een keer kennismaken en in de ochtend lessen om s middags examen te doen

Enorm veel steun

Ik kreeg uitstekende lessen. Elke les was op mij persoonlijk toegespitst en ik kan nu met een gerust hart achter het stuur kruipen. Dank u voor alle steun!

Top kwaliteit én plezier

Paul is een top instructeur die je precies leert hoe het moet. Tegelijkertijd zorgt hij ervoor dat je plezier hebt in het rijden.

Top ervaring!

Het was kort (3 dgn) maar krachtig. De begeleiding van Paul is top, erg professioneel maar zeker ook heel leuk en aangenaam. Maw verkeersschool Bastiaens is een absolute aanrader.

Prima ervaring

Fijne lessen, alles is orde

Het was erg fijn om bij jullie rijlessen te volgen.

Het was een leuke rijschool, iedereen was vriendelijk. Ik ga het zeker aanraden bij andere.

Een fijne rijschool waar kwaliteit hoog in het vaandel staat

Ik heb de rijlessen (BE-rijbewijs) bij Rijschool Bastiaens als heel prettig ervaren. Fijne opbouwende feedback, geduldig en oog voor detail heeft er voor gezorgd dat ik met succes het BE-rijbewijs heb gehaald. Bedankt!

goede aandacht

omdat er per 1 of 2 werd gereden in de les kreeg je volle aandacht en dat is fijn omdat je je fouten kan verbeteren. Daarnaast in een keer geslaagd wat altijd superfijn is. Verder gewoon goede lessen gehad en het examen was niet veel anders

Ervaring was zeer goed

Goede lessen die mij hebben geholpen om te slagen

Ik heb mijn rijlessen als zeer prettig ervaren.

Ik vond de rijlessen en mijn rij-instructeur heel prettig. Hij had veel kennis en wist het ook goed over te brengen. Ik ben achteraf gezien heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Zeker aan te raden!

Fijne rijlessen die wordt gegeven door een rustig en aardige meneer.

De rijschool stelt je op je gemak waardoor de rijlessen goed en op een prettige manier zijn verlopen.

Fijne ervaring

Ik heb de lessen fijn en leerzaam ervaren

Geweldige rijschool!

Alles wordt zorgvuldig en goed uitgelegd, ook als er iets niet wilt lukken , wordt er extra aandacht aan besteed. Ook de instructeur (Jeroen) legt het goed uit, en samen met de kandidaat streeft hij naar een goed einde. Kortom , zeker een aanrader!

echt top!

een ontzettend goede uitleg, ook een fijne uitleg, echt een aanrader!!

Hele fijne rijschool.

Hele fijne rijschool, alles goed geregeld, goede communicatie en goed uitgelegd!

Fijne rustige instructeur, die mij een goed gevoel gaf achter het stuur. Waardoor ik ook heel goed binnen mijn pakket in een keer mijn rijbewijs gehaald heb. Super bedankt rijschool bastiaens.

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.