Maatwerk

Professionele houding van zowel Paul als Jeroen.

Alles goed geregeld fijne scooter rijlessen gehad…

Goede instructies kort en bondig en fijne opbouw

De lessen werden goed verdeeld qua invulling, iedere les werd me iets nieuws geleerd wat voor afwisseling zorgde en andere lessen was het gewoon oefenen en ervaring opdoen wat enorm hielp. Daarnaast werden de instructies duidelijk gegeven wat voor weinig verwarring zorgden!

Goede uitleg en rustige werkwijze

De lessen waren snel gepland. Tijdens de les was er rust en geduld. Ik ben goed begeleid tot het behalen van mijn aanvulling op het rijbewijs

Super goede rijschool met ervaren instructeurs

Ik heb zelf goede ervaringen met deze rijschool. Ze zijn heel erg persoonsgericht en proberen zo gericht mogelijk te werken. Ze nemen de tijd om je alles goed te leren en motiveren je om je examen te halen. De rijlessen waren erg aangenaam en allemaal aardige rij-instructeurs.

Super goeie service en leuke mensen Leren je heel goed ontspannen te zijn

Nooit gedacht dat ik mijn examen in één keer zou halen

Gezellig en leerzaam

Goede service en een uitstekend leertraject. Top!

In een keer geslaagd voor theorie, tussentijdse toets en praktijkexamen auto. Super opleiding!

Veel geleerd en blij dat ze wel kritisch zijn

Ik vond de lessen wel lastig omdat je op veel tegelijk moet letten maar het ging opzich wel oké. Ik had alleen soms het gevoel dat ik absoluut geen fouten mocht maken, maar voor de rest is het wel goed gegaan. Ik vond het alleen jammer dat ik de 1e keer gezakt ben voor mijn praktijk, maar ik ben wel blij dat jullie kritisch zijn. Dat is veilig.

Top! Fijne begeleiding!

Fijne begeleiding. Alles netjes verzorgd van begin tot eind. Pakket is prima om te nemen waarin alles inzit van theorie tot en met praktijk.

Fijne rijlessen

Frans erg fijne instructeur legt alles goed en rustig uit, waar het nodig is geeft die ook hulp.

Goede Rijschool!

Prettige ervaring met de rijlessen

Top rijschool

Mijn ervaring bij rijschool bastiaans was top ze hebben mij heel goed geholpen

Hele goede rijschool!

Mijn broer, neef, nicht en veel vrienden hebben er ook hun auto en of scooter rijbewijs gehaald. instructeurs zijn super aardig en geven goed les. scooter in the pocket, nu de bezig met de auto.

Top rijschool

In één keer mijn theorie en praktijkexamen gehaald voor rijbewijs AM, instructeurs zijn erg aardig maar toch duidelijk wanneer dat nodig is. Communicatie is ook goed. Bedankt!

Fijne rijschool!

De lessen waren heel goed en ook duidelijk. Ik kan deze rijschool zeker aanbevelen!

goede rijlessen leuke mensen

ik heb hier mijn rijlessen gevold dit verliep erg goed wn ben goed ondersteunt en ben geslaagd

Op een leuke manier mijn scooterrijbewijs gehaald

Eerst had ik toch nog angst voor op zo’n brommer te kruipen. +/- 45 km per uur is toch heel hard op zo’n kwetsbaar voertuig. Na het eerste uurtje rijles voelde ik me al heel comfortabel op de brommer en met de hulp van de instructeurs ging het best prima. De dag van mijn examen heb ik ook 3 vermakelijke en leerzame lessen gehad, jammer dat het zo koud was hahah. Maar toen was het mijn beurt voor het examen, heel erg spannend. Gelukkig heb ik het gehaald door alle goede hulp wat ik gekregen heb tijdens de brommerlessen. Zeer tevreden dat ik gekozen heb voor bastiaens, en voor mijn auto rijbewijs kom ik hier zeker terug!

Erg goede manier van lesgeven.

Ik kwam aan met best veel zelfvertrouwen omdat ik wist dat ik al prima kon rijden maar achteraf zijn er genoeg dingen die ik van tevoren nog niet wist.

Super top!!

Goede begeleiding en je wordt met geduld en respect behandeld. Top sevice!

Goed,krachtig,duidelijk Als je goed Nederlands kan en kijken slaag je.

Super goede ervaring!

Enorm fijne ervaring gehad met rijschool Bastiaens! Armand als instructeur gehad: hele fijne en rustige man die mij op een hele fijne manier heeft leren rijden :). Ik zou ze aan iedereen aanraden!

Ik vond het een prima rijschool en ik heb veel geleerd.

Ik ben nooit echt met tegenzin naar rijles gegaan. Ik heb er veel goede tips gekregen die mij uiteindelijk hebben geleid naar het behalen van mijn rijbewijs.

Deskundig

Deskundig en neemt de tijd

Erg effectief

Het was erg prettig dat ik met slechts 2 lessen direct mijn praktijk heb kunnen halen

Pletzersstraat 18

6213HH Maastricht

Over Autorijschool Bastiaens

Verkeersschool Bastiaens is een toonaangevende BOVAG - gecertificeerde rijschool in Maastricht/Heuvelland. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar rijlessen in de categorieën, auto, bromfiets en aanhanger, en scoren daarmee prima resultaten. Wij zijn een team gekwalificeerde instructeurs, die jullie op een prettige en doeltreffende manier opleiden voor het felbegeerde "rose" papiertje.