goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik kies voor dit bedrijf omdat men met de klant meedenkt en nog kan \'knutselen\'aan een auto. In dit geval een oude auto, die zo verstandig mogelijk door de APK heen moet.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel vriendelijk ontvangen. Goede service. Moest 2 nieuwe achterbanden en kreeg een goed advies over welke banden voor mijn auto goed waren.\r\nHier ga ik vaker komen.\r\nHartelijk dank

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk geholpen en goed geadviseerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf altijd prettig, open en eerlijke communicatie. Denken mee in belang van de klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren kom ik bij deze garage. Goede ervaring en vriendelijk personeel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden met de garage, denken mee en ook al is het een mitsubishi, als vw/audi specialist is niets te gek

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig en zijn behulpzaam

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd professionele, goede, snelle en vriendelijke service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service en als extra de auto schoongemaakt. Veel dank.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd meteen een afspraak inplannen met duidelijke prijsafspraken vooraf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf persoonlijk contact, voorlichting en advies

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf met zeer deskundige monteurs,hier vertrouw je je auto graag aan toe.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mij de eerste ervaring met dit bedrijf door motorische\r\npech. Eerste indruk is een mooie garage. Ik ben goed\r\ngeholpen. Aangeraden door firma Oldenhage.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Auto Meerstad is positief: ze doen wat er is afgesproken: geen verrassingen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Werkzaamheden uitgevoerd zoals besproken.\r\nNetjes geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig en direct.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jeroen heeft mij geholpen met mijn niet meer rijdende auto waar de nodige reparaties aan moesten worden gedaan. Gedurende die hele periode (4 weken) heb ik in een leenauto kunnen rijden waar ik ze bijzonder dankbaar voor ben.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn eerste kennismaking (voor een grote beurt en APK inclusief airco-onderhoudsbeurt aan mijn Hybride (Citroën) DS5) met dit bedrijf was een prettige! Prettig direct contact. Vervanging koplampen (stuk) werd op rekening verholpen (hoefde niet te wachten tot de dag van de geplande beurt). Afspraken worden direct per mail bevestigd. In mijn geval werd een gemist (inkomend) telefoongesprek ook per mail gemeld. Na inspectie van de auto werd vooraf besproken wat voor reparatie / onderhoud nodig was en wat hiervan de kosten zouden zijn. To the point en no-nonse. Factuur bracht mij geen verrassingen. Leenauto mogelijk. Ook is de auto nog gestofzuigd: schoner teruggekregen dan ingeleverd! Vermeldenswaardig: bij ophalen van de auto (door mijn vriendin) werden de vervangen interieurfilters getoond met uitleg. Waar kom je dit nog tegen? Ik geef eigenlijk nooit een 10, maar de 10 voor service is verdiend: ik zou niet weten wat beter zou kunnen.

Staringstraat 23 25

2152CW Nieuw-vennep

Over Auto Meerstad

GENOEG VAN DUUR AUTO ONDERHOUD? Bij autobedrijf Carteam Auto Meerstad in Nieuw-Vennep onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose. Is de auto aan onderhoud toe? Naar Carteam Auto Meerstad! Benieuwd naar wat het onderhoud aan uw auto kost? Bel 0252-688771 of vraag een online prijsopgave. THUIS IN ALLE MERKEN, OOK DIE VAN U. Carteam Auto Meerstad is thuis alle merken. Met welk merk auto u ook rijdt, bij autobedrijf Auto Meerstad bent u aan juist adres voor goed en betaalbaar onderhoud. Graag tot Ziens!