Goede service, geen verrassingen

Prettig bedrijf. Duidelijke communicatie vooraf. Prima!

Perfect verzorgd.

Niet zo duur als bij de VW dealer. Auto werd keurig thuis opgehaald en weer thuis gebracht.

uitstekend

als boven

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima geholpen voldoet aan verwachting

Trekhaak besteld. vooraf goed overleg geweest over hoe en wat. Alles uitgekomen zoals vooraf besproken. Trekhaak kentekenplaat zat er niet bij,maar was goed opgevangen door de medewerkers en kon ik de volgende dag ophalen.

Zeer deskundig personeel

snelle en goede service. Eerlijke en iol prijsopgave.

Prima!

Goed snel prijs kwaliteit in orde.

Grandioos

Mijn ervaring bij Auto Meerstad is als van ouds grandioos. De service en de tijd die het bedrijf levert is zeker een aanrader al zeg ik het zelf !

• Deskundigheid/Vakmanschap

No nonsense garage met charmante receptioniste

Geweldige service

De zelfde dag nog gemaakt! Toppers

Fijne service!

Vriendelijke service, klantgericht en goed geholpen!

Fijn servicegericht team!

We brengen onze auto's al jaren bij Meerstad. Altijd vriendelijke ontvangst en perfecte service door goede monteurs.

Zeer vakkundig bedrijf

Zeer vakkundig bedrijf.

Eerlijk, net bedrijf.

Bedrijf met zeer hoog service level. Wordt altijd netjes en vakkundig geholpen en te woord gestaan

Betrouwbaar, meedenkend en snel

Goed en betrouwbaar. afspraak is afspraak. Degelijk werk en goede uitleg

Perfect en snel

Klasse

Uitstekend geholpen, auto werd opgehaald en weer voor de deur afgeleverd, klasse.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Afgelopen week mijn Mini Countryman Bouwjaar 2018 bij Auto Meerstad gebracht voor het plaatsen van een afneembare Trekhaak. Los van het het belachelijke prijsverschil met de officiële Mini dealer, super gemonteerd. Sympathieke en professionele auto monteurs die hun vak verstaan.

Goede communicatie Prima service Prijs viel niet mee Goede leen auto

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer goede garage! Ze denken met je mee, zijn deskundig en bieden een uitstekende service!

Prima en snel

Prima en snel gewerkt voor een goede prijs

• Deskundigheid/Vakmanschap

Klantvriendelijk en leveren kwaliteit...

Staan je keurig te woord en denken met je mee. Alles wordt netjes overlegd en indien nodig toegelicht.

autoradio

vragen over een autoradio ,beantwoord en besteld en erin gezet.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik heb geen enkel minpunt over het team van Auto Meerstad.

Mijn ervaringen zijn, na talrijke bezoeken en contacten met het team van Meerstad, zeer positief. Vriendelijk personeel, correcte afhandeling, waarbij altijd telefonisch overleg komt over de toestand van de auto. Ik krijg altijd een eerlijk antwoord, bovendien zullen ze ook eerlijk zijn wanneer de auto een reparatie niet meer waard is.

Prima eerlijke service

Altijd prima service, er wordt met je meegedacht. Ze geven een eerlijk advies en zijn betaalbaar. Ik krijg bij deze garage een vertrouwd gevoel.

Staringstraat 23 25

2152CW Nieuw-vennep

Over Auto Meerstad

GENOEG VAN DUUR AUTO ONDERHOUD? Bij autobedrijf Carteam Auto Meerstad in Nieuw-Vennep onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose. Is de auto aan onderhoud toe? Naar Carteam Auto Meerstad! Benieuwd naar wat het onderhoud aan uw auto kost? Bel 0252-688771 of vraag een online prijsopgave. THUIS IN ALLE MERKEN, OOK DIE VAN U. Carteam Auto Meerstad is thuis alle merken. Met welk merk auto u ook rijdt, bij autobedrijf Auto Meerstad bent u aan juist adres voor goed en betaalbaar onderhoud. Graag tot Ziens!