Auto gebracht voor grote beurt. Garage belde na een uurtje voor advies wat voor zaken aan de auto gedaan moesten worden. Zo ook gedaan en eindprijs doorgesproken.
prima service lekker dicht bij huis
Vriendelijk, accuraat en goede vakkennis.
Ik wordt altijd gebeld als er iets buiten de gebruikelijke Kosten valt. In overleg wordt de reparatie uitgevoerd en prijzen inzichtelijk gemaakt. Mijn auto is ook nog gewassen en uitgezogen echt top.
Goede communicatie en een uitstekende service . Vakmanschap ten top .
Al jaren heb ik mijn auto en die van mijn vrouw bij AutoMeerstad in onderhoud. Zijn deskundig, klantvriendelijk en betrouwbaar!
Snelle plaatsing van een trekhaak.
Helder, duidelijk, keurig netjes van te voren gebreken bespreken en offerte sturen, prima service
Al jarenlang prima ervaring met Auto Meerstad.
er wordt niet gejaagd op de klant geld maar naar optimale oplossingen van de problemen gezocht
Echte vakmannen
Mijn ervaring met Auto Meerstad is altijd goed. Auto wordt altijd netjes opgeleverd, nooit verrassingen, onverwachte kosten worden via de app of telefoon gecommuniceerd.
Prettig bedrijf. Duidelijke communicatie vooraf. Prima!
Niet zo duur als bij de VW dealer. Auto werd keurig thuis opgehaald en weer thuis gebracht.
als boven
Trekhaak besteld. vooraf goed overleg geweest over hoe en wat. Alles uitgekomen zoals vooraf besproken. Trekhaak kentekenplaat zat er niet bij,maar was goed opgevangen door de medewerkers en kon ik de volgende dag ophalen.
snelle en goede service. Eerlijke en iol prijsopgave.
Goed snel prijs kwaliteit in orde.
Mijn ervaring bij Auto Meerstad is als van ouds grandioos. De service en de tijd die het bedrijf levert is zeker een aanrader al zeg ik het zelf !
No nonsense garage met charmante receptioniste
De zelfde dag nog gemaakt! Toppers
Vriendelijke service, klantgericht en goed geholpen!
We brengen onze auto's al jaren bij Meerstad. Altijd vriendelijke ontvangst en perfecte service door goede monteurs.
Zeer vakkundig bedrijf.
Staringstraat 23 25
2152CW Nieuw-vennep
GENOEG VAN DUUR AUTO ONDERHOUD? Bij autobedrijf Carteam Auto Meerstad in Nieuw-Vennep onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose. Is de auto aan onderhoud toe? Naar Carteam Auto Meerstad! Benieuwd naar wat het onderhoud aan uw auto kost? Bel 0252-688771 of vraag een online prijsopgave. THUIS IN ALLE MERKEN, OOK DIE VAN U. Carteam Auto Meerstad is thuis alle merken. Met welk merk auto u ook rijdt, bij autobedrijf Auto Meerstad bent u aan juist adres voor goed en betaalbaar onderhoud. Graag tot Ziens!