Fantastische service

Ik stond vast in de sneeuw, accu deed het niet meer. Naar Meerstad gebeld en ze kwamen meteen. Auto opgestart, naar de garage gebracht en een paar uurtjes later weer opgehaald. De auto rijdt weer als een zonnetje. Echt top!

Betrouwbaar en professioneel

Altijd goed, duidelijk in de communicatie en komt betrouwbaar over

• Reden bezoek Onderhoud

Eerlijke en betrouwbare garage!

Auto Meerstad is een garage waar je van op aan kan! Er wordt niet meer gedaan dan je wenst of noodzakelijk is. Er wordt altijd goed en transparant met je afgestemd en een afspraak maken is eenvoudig te doen via de site. Topgarage!!!

snel en accuraat geholpen

Na een telefoontje kon ik direct komen. Na inspectie van het probleem werden direct de benodigde onderdelen besteld. Na anderhalve ag kon ik weer rijden.

Erg tevreden

Snel geholpen gratis vervangend vervoer nette afhandeling. En bij mij om de hoek dus fijn dichtbij

Meedenken bij reparatie

Fijn dat er autobedrijven zijn die de vervanging van een defecte uitlaat aan de hand van foto’s uitleggen.

Goed oog voor reparatie

Voorwiel lagers kapot. Goed overleg en gerepareerd naar tevredenheid.

Vertrouwd adres

Wordt met de klant meegedacht en gekozen voor de duurzaamste en goedkoopste oplossing.

Perfecte service

Al jaren top service!!!

Prima service en contact

Auto is al jaren in onderhoud. Ben tevreden over de service incl de terugkoppeling. Prettig contact en informele sfeer.

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

Snel, duidelijk met een persoonlijke connectie

Super snel geholpen nadat de motor van mijn Audi A5 in elkaar was gedraaid. Vanaf het moment dat de auto werd opgehaald tot het moment van weer ophalen van de auto bij de garage, goed geholpen en op de hoogte gehouden. (Zelfs met foto’s van de reparatie) Reparatie is zeer goed uitgevoerd met alle kennis van zaken. Zeer content mee!

Prima garage

Prima op de hoogte gehouden van de voortgang en uitstekende service. Elk jaar een reminder voor de APK.

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

Werd goed van tevoren geïnformeerd

Totaal Goed

Goede service en afspraken en Top monteurs ! Blijft mijn Garage mocht ik problemen hebben met de auto !! + zeer billijke prijzen...Toppie gewoon ! In nood kan je een vervangende auto krijgen terwijl die van jouw in reparatie is. Perfect gewoon !! kleine noot van mijn kant =Goede Garage "Geen gelul en rijden met dat spul" Gr. Ernst.

zeer goede service

bedrijf voldoet aan de verwachtingen

• Reden bezoek Onderhoud

Goede en snelle service! Zeer tevreden✅

• Reden bezoek Reparatie

Goede service en eerlijkheid over de reparatie van de auto

• Reden bezoek Reparatie

Altijd meedenken en prima service

Al jaren een betrouwbaar en vakkundig bedrijf dat meedenkt over planning van noodzakelijke reparaties. Maar ook bij tussendoor problemen altijd flexibel is.

Prima ervaring. Nette garage

Fijne garage. Duidelijke afspraken en werkzaamheden naar behoren uitgevoerd. Goed advies over wat wel en niet nodig is voor een wat oudere auto.

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

Goede ervaring, bedrijf komt vertrouwd over.

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

Uitstekend adres voor betaalbaar onderhoud

Al jaren kom ik hier voor onderhoud aan onze auto. Altijd tevreden over service en prijsstelling, kortom aanrader.

Fijne ervaring.

We werden goed te woord gestaan en het voelde gelijk goed. Duidelijke afspraken.

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Het gemak van de haal en breng service is wat mij betreft echt een grote plus. Tevens even korte communicatie over stand van zaken bij onverwachte zaken en meedenken in oplossingen. Nooit verrassingen achteraf, wat ik ook erg fijn vind. Al met verschillende automerken hier klant afgelopen jaren!

• Reden bezoek Reparatie

Bij Auto Meerstad werken zeer vaardige en kundige mensen.

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Staan altijd voor je klaar, zelfs als ze het mega druk hebben. Nemen de tijd om naar je te luisteren en je dingen uit te leggen. Bieden goede service. Mijn auto wordt zeer goed door ze onderhouden. Heel netjes dat ze je bellen (na een grote of kleine beurt) als er iets met de auto is dat gerepareerd moet worden. Ze geven je dan een aantal opties waar je uit kunt kiezen, afhankelijk van het budget wat je te besteden hebt. Pas als jij aangeeft dat ze het mogen maken doen ze het. Ook maken zij mijn auto aan de binnenkant nog even schoon. Extra service. Na een ongeluk met mijn auto, namen ze mij alle rompslomp eromheen uit handen. Ik kreeg een zeer goede leenauto mee en een paar dagen later kon ik mijn auto weer ophalen. Mijn auto was weer als nieuw. Heel netjes gedaan. Ook stuurden ze mij keurig foto’s van het herstelproces. Het zijn echt toppers. Ik kan iedereen Auto Meerstad aanraden. Betere service krijg je niet.

Staringstraat 23 25

2152CW Nieuw-vennep

Over Auto Meerstad

GENOEG VAN DUUR AUTO ONDERHOUD? Bij autobedrijf Carteam Auto Meerstad in Nieuw-Vennep onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose. Is de auto aan onderhoud toe? Naar Carteam Auto Meerstad! Benieuwd naar wat het onderhoud aan uw auto kost? Bel 0252-688771 of vraag een online prijsopgave. THUIS IN ALLE MERKEN, OOK DIE VAN U. Carteam Auto Meerstad is thuis alle merken. Met welk merk auto u ook rijdt, bij autobedrijf Auto Meerstad bent u aan juist adres voor goed en betaalbaar onderhoud. Graag tot Ziens!