Werd goed van tevoren geïnformeerd

Totaal Goed

Goede service en afspraken en Top monteurs ! Blijft mijn Garage mocht ik problemen hebben met de auto !! + zeer billijke prijzen...Toppie gewoon ! In nood kan je een vervangende auto krijgen terwijl die van jouw in reparatie is. Perfect gewoon !! kleine noot van mijn kant =Goede Garage "Geen gelul en rijden met dat spul" Gr. Ernst.

zeer goede service

bedrijf voldoet aan de verwachtingen

• Reden bezoek Onderhoud

Goede en snelle service! Zeer tevreden✅

• Reden bezoek Reparatie

Goede service en eerlijkheid over de reparatie van de auto

• Reden bezoek Reparatie

Altijd meedenken en prima service

Al jaren een betrouwbaar en vakkundig bedrijf dat meedenkt over planning van noodzakelijke reparaties. Maar ook bij tussendoor problemen altijd flexibel is.

Prima ervaring. Nette garage

Fijne garage. Duidelijke afspraken en werkzaamheden naar behoren uitgevoerd. Goed advies over wat wel en niet nodig is voor een wat oudere auto.

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

Goede ervaring, bedrijf komt vertrouwd over.

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

Uitstekend adres voor betaalbaar onderhoud

Al jaren kom ik hier voor onderhoud aan onze auto. Altijd tevreden over service en prijsstelling, kortom aanrader.

Fijne ervaring.

We werden goed te woord gestaan en het voelde gelijk goed. Duidelijke afspraken.

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Het gemak van de haal en breng service is wat mij betreft echt een grote plus. Tevens even korte communicatie over stand van zaken bij onverwachte zaken en meedenken in oplossingen. Nooit verrassingen achteraf, wat ik ook erg fijn vind. Al met verschillende automerken hier klant afgelopen jaren!

• Reden bezoek Reparatie

Bij Auto Meerstad werken zeer vaardige en kundige mensen.

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Staan altijd voor je klaar, zelfs als ze het mega druk hebben. Nemen de tijd om naar je te luisteren en je dingen uit te leggen. Bieden goede service. Mijn auto wordt zeer goed door ze onderhouden. Heel netjes dat ze je bellen (na een grote of kleine beurt) als er iets met de auto is dat gerepareerd moet worden. Ze geven je dan een aantal opties waar je uit kunt kiezen, afhankelijk van het budget wat je te besteden hebt. Pas als jij aangeeft dat ze het mogen maken doen ze het. Ook maken zij mijn auto aan de binnenkant nog even schoon. Extra service. Na een ongeluk met mijn auto, namen ze mij alle rompslomp eromheen uit handen. Ik kreeg een zeer goede leenauto mee en een paar dagen later kon ik mijn auto weer ophalen. Mijn auto was weer als nieuw. Heel netjes gedaan. Ook stuurden ze mij keurig foto’s van het herstelproces. Het zijn echt toppers. Ik kan iedereen Auto Meerstad aanraden. Betere service krijg je niet.

• Reden bezoek Reparatie

Geweldige service. En alles goed gedaan

Geweldige service. En alles goed gedaan.

• Reden bezoek Onderhoud

Een heel transparant en professioneel bedrijf

Dit jaar voor het eerst hier de APK van mijn auto + servicebeurt laten doen. Erg fijn en transparant contact met Jeroen gehad. In de middag een heldere offerte ontvangen per mail wat er aan de auto zou moeten gebeuren. Toen de auto klaar was, was die ook als service nog even door de wasstraat gegaan. Kortom een echte aanrader deze garage. Als je in regio Nieuw Vennep een garage zoekt, zoek niet verder :)

Kom al jaren bij Meerstadt

Keurig geholpen

Prettig en snel geholpen

Prettig en snel geholpen, keurig geïnformeerd over e.v.t. meerwerk

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

Snelle, vriendelijke en deskundige service

De mensen van Auto Meerstad hebben écht verstand van auto's, houden van auto's, denken altijd met jou mee voor een creatieve oplossing. Jouw tweedehands auto is in de beste handen van Auto Meerstad. Ben jarenlang trouw klant.

• Reden bezoek Reparatie

Heldere begrijpeleijke communicatie op vriendelijke manier

Als vrouw voel ik me heel prettig bij deze garage. Er wordt nooit op een kleinerende manier verteld wat er aan de auto moet gebeuren en er wordt meegedacht met de klant. Bv als het bandenprofiel wat minder wordt, dan geven ze advies over hoeveel kilometer je nog kunt rijden en wat veilig is. Ook goed advies over nieuwe banden op gebied van prijs èn veiligheid. Ik waardeer het erg en ga zonder tegenzin, wat bij andere garages wel anders is geweest! Bedankt heren!

• Reden bezoek Apk

Prima geholpen en laat de volgende keer ook de service beurt doen.

Positieve ervaring

goede service

Good

I had a very good experience. I went for APK and maintenance. After the initial check, i got a detailed explanation of what i can do and what i need to do. Overall a very good experience.

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

Alles loopt soepel en duidelijke en eerlijke communicatie

Goede garage hier ga ik meer komen. Alles is vooraf duidelijk en je word ook keurig over alles geïnformeerd.

• Reden bezoek Onderhoud

Goede service en normale prijzen

• Reden bezoek Apk

Top, snelle service en reparatie

snel en goed

Prima garagebedrijf.

Uitstekend geholpen, nette prijs. Onderhoud + apk + airco service.

Staringstraat 23 25

2152CW Nieuw-vennep

Over Auto Meerstad

GENOEG VAN DUUR AUTO ONDERHOUD? Bij autobedrijf Carteam Auto Meerstad in Nieuw-Vennep onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose. Is de auto aan onderhoud toe? Naar Carteam Auto Meerstad! Benieuwd naar wat het onderhoud aan uw auto kost? Bel 0252-688771 of vraag een online prijsopgave. THUIS IN ALLE MERKEN, OOK DIE VAN U. Carteam Auto Meerstad is thuis alle merken. Met welk merk auto u ook rijdt, bij autobedrijf Auto Meerstad bent u aan juist adres voor goed en betaalbaar onderhoud. Graag tot Ziens!