Goede service, ze zijn heel duidelijk als er onverwachte reparaties zijn en denken met de klant mee. Ik kom er al jaren met volle tevredenheid.

heel goed.

nooit geen probleem goede service.

top garage

distributie ketting vervangen en waterpomp

• Reden bezoek Reparatie

Toffe gasten goede garage altijd vriendelijk denken mee kom er al wat jaartjes

Eerlijk en kwaliteit

Goed advies, goede prijs en uitstekende service

Erg goed

Goed advies

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

Zeer goede garage met uitstekende communicatie

Uitstekende garage. Vooraf overleg en gedetailleerde gespecificeerde rekening. Prima communicatie. Denken mee en bieden kost effectieve oplossingen. Auto wordt mooi gewassen en gestofzuigd na de wat grotere beurten/onderhoud.

Heel prettig

Ervaren en vriendelijk monteurs.

• Reden bezoek Onderhoud

Alles rond de reparatie was perfect geregeld!

Uitstekend!

• Reden bezoek Reparatie

Goede service, staan altijd klaar

Kom er al jaren en naar tevredenheid. No nonsense mentaliteit, prima.

Prima service.

Prima service. Wordt goed op de hoogste gehouden.

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Voor APK en airco onderhoud geweest. Ik ben netjes van te voren gebeld omdat er met de APK meer kosten uitkwamen.

Service

Goed advies en uitleg over reparaties

Duidelijk en goed

Alles duidelijk in de prijsopgaaf en perfecte terugkoppeling over de werkzaamheden

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

Goede en betrouwbare service en onderhoud!

Zeer goed.

Uitstekend!

Kwam met airco probleem die niet meer koelde en moest van het westen naar Limburg rijden en het was enorm heet weer buiten (30graden). Meerstad had geen ruimte maar heeft mij tussen de afspraken doorgeholpen. Daarnaast kon ik een fiets lenen om naar huis te komen. In één woord FANTASTISCH!!! De reis naar Limburg was heerlijk koel. Nogmaals hartelijk dank!

geweldig

Goed duidelijk en correct

Prima garage.

Heel goede samenwerking met klanten. Goede ervaringen met werkuitvoering. Een aanrader.

Klantvriendelijk en goede service

Er wordt duidelijk gecommuniceerd en overlegt met betrekking de eventuele werkzaamheden die gedaan moeten worden voortkomend uit de APK-keuring en grote beurt.

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

je zou willen dat alle garages zo goed waren

Na zes jaar alleen maar positieve ervaringen, zelfs met een auto die heel veel aan reparaties heeft gekost, maar dankzij Auto Meerstad de moeite waard om te doen..

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

men wordt goed en snel geholpen

goede garage

fantastich prima uitstekend

al jaren kom ik bij automeerstad en steeds weer een prima service haal en breng service goed geregeld en afspraak is afspraak kortom ik zou ieder aanraden ga naat jeroen en zijn boys

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

Goede garage met prettig en kundig personeel.

Zeer deskundig. Goed geholpen. Goede voorlichting. Men probeert altijd zo goed en vlug mogelijk te helpen.

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

Klantvriendelijkheid bedrijf. Ik ging voor bandenwissel maar vorig jaar besproken dat we tegelijkertijd de beurt zouden doen zodat ik niet 2 x hoef te gaan. Jeroen herinnerde mij hieraan wat natuurlijk ook in hun belang is maar zeker ook in die van mij! Nu in 1 bezoek en met een leenauto weer een prettige ervaring.

• Reden bezoek Onderhoud

Goed service met vriendelijke mensen.

• Reden bezoek Banden / Uitlijnen

Staringstraat 23 25

2152CW Nieuw-vennep

Over Auto Meerstad

GENOEG VAN DUUR AUTO ONDERHOUD? Bij autobedrijf Carteam Auto Meerstad in Nieuw-Vennep onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose. Is de auto aan onderhoud toe? Naar Carteam Auto Meerstad! Benieuwd naar wat het onderhoud aan uw auto kost? Bel 0252-688771 of vraag een online prijsopgave. THUIS IN ALLE MERKEN, OOK DIE VAN U. Carteam Auto Meerstad is thuis alle merken. Met welk merk auto u ook rijdt, bij autobedrijf Auto Meerstad bent u aan juist adres voor goed en betaalbaar onderhoud. Graag tot Ziens!