Duidelijk en goed

Alles duidelijk in de prijsopgaaf en perfecte terugkoppeling over de werkzaamheden

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

Goede en betrouwbare service en onderhoud!

Zeer goed.

Uitstekend!

Kwam met airco probleem die niet meer koelde en moest van het westen naar Limburg rijden en het was enorm heet weer buiten (30graden). Meerstad had geen ruimte maar heeft mij tussen de afspraken doorgeholpen. Daarnaast kon ik een fiets lenen om naar huis te komen. In één woord FANTASTISCH!!! De reis naar Limburg was heerlijk koel. Nogmaals hartelijk dank!

geweldig

Goed duidelijk en correct

Prima garage.

Heel goede samenwerking met klanten. Goede ervaringen met werkuitvoering. Een aanrader.

Klantvriendelijk en goede service

Er wordt duidelijk gecommuniceerd en overlegt met betrekking de eventuele werkzaamheden die gedaan moeten worden voortkomend uit de APK-keuring en grote beurt.

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

je zou willen dat alle garages zo goed waren

Na zes jaar alleen maar positieve ervaringen, zelfs met een auto die heel veel aan reparaties heeft gekost, maar dankzij Auto Meerstad de moeite waard om te doen..

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

men wordt goed en snel geholpen

goede garage

fantastich prima uitstekend

al jaren kom ik bij automeerstad en steeds weer een prima service haal en breng service goed geregeld en afspraak is afspraak kortom ik zou ieder aanraden ga naat jeroen en zijn boys

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

Goede garage met prettig en kundig personeel.

Zeer deskundig. Goed geholpen. Goede voorlichting. Men probeert altijd zo goed en vlug mogelijk te helpen.

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

Klantvriendelijkheid bedrijf. Ik ging voor bandenwissel maar vorig jaar besproken dat we tegelijkertijd de beurt zouden doen zodat ik niet 2 x hoef te gaan. Jeroen herinnerde mij hieraan wat natuurlijk ook in hun belang is maar zeker ook in die van mij! Nu in 1 bezoek en met een leenauto weer een prettige ervaring.

• Reden bezoek Onderhoud

Goed service met vriendelijke mensen.

• Reden bezoek Banden / Uitlijnen

Geweldig geholpen!

Geweldig geholpen. Afspraken zijn duidelijk. Goede communicatie. Ik was erg blij.

uitsteken

Ik word altijd prima geholpen

• Reden bezoek Reparatie

No-nonsense bedrijf waar je met vertrouwen een afspraak kunt maken.

Waar de merkdealer voor de hoofdprijs gaat en je soms maar moet aannemen wat er zou moeten gebeuren, krijg je hier eerlijk advies tegen een scherp tarief. Ben hier al enkele keren met meerdere auto's geweest en tot nu toe steeds naar volle tevredenheid.

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

ik word altijd fijn geholpen

ik word altijd fijn geholpen als er tussendoor iets is kan ik altijd terecht

Uitstekende service

Prima kerels die weten waar het over gaat, toppers.

Top vakgarage!

Ik breng een aantal jaar mijn auto (mini) naar deze garage en het zijn vakmannen. Mijn auto rijdt altijd weer een stuk fijner als hij hier in onderhoud is geweest. Eigenaar is super vriendelijk en overlegt altijd voordat er reparaties uitgevoerd moeten worden, kostbaar of niet. Fijn om te weten waar ik aan toe ben!

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

snelle service met een lekker bakkie koffie

ik kwam er voor banden wissel en storing aan de verlichting

• Reden bezoek Banden / Uitlijnen

In 1 woord, top !

Kan iedereen Auto Meerstad aanraden. Prima vaklui + prima facturen = tevreden klant!

Zeer goed metceen prijskaartje

• Reden bezoek Reparatie

Alles komt duidelijk over 'hoe en wat'

Ze doen niets zonder overleg en onderbouwing

Prettige garage

Ik heb een onderhoudsbeurt en apk laten uitvoeren. Vriendelijk ontvangen, servicegericht en duidelijke communicatie. Prijs-kwaliteit was naar mijn idee ook goed. Ik kreeg een sms dat de auto klaar was met de hoogte van het factuur bedrag daarin vermeld Al met al een prettige ervaring.

• Reden bezoek Apk / Onderhoud

Eenvoudig afspraak maken en goede service

Via internet afspraak gemaakt om trekhaak te monteren. Vriendelijke mensen en bij het ophalen van de auto nog goede uitleg gekregen.

• Reden bezoek Onderhoud

Prima informatie

Prima afhandeling en goede informatie qua kostenoverzicht voor een eventuele grote beurt.

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.

Staringstraat 23 25

2152CW Nieuw-vennep

Over Auto Meerstad

GENOEG VAN DUUR AUTO ONDERHOUD? Bij autobedrijf Carteam Auto Meerstad in Nieuw-Vennep onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose. Is de auto aan onderhoud toe? Naar Carteam Auto Meerstad! Benieuwd naar wat het onderhoud aan uw auto kost? Bel 0252-688771 of vraag een online prijsopgave. THUIS IN ALLE MERKEN, OOK DIE VAN U. Carteam Auto Meerstad is thuis alle merken. Met welk merk auto u ook rijdt, bij autobedrijf Auto Meerstad bent u aan juist adres voor goed en betaalbaar onderhoud. Graag tot Ziens!