Laden reviews...
40 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat klanten consequent de betrouwbare service, duidelijke communicatie en vriendelijke medewerkers waarderen. Het team wordt professioneel en meedenkend genoemd. Prijs en kwaliteit worden vaak als eerlijk en transparant gezien. De algehele ervaring wordt als positief samengevat.
Ze helpen heel snel, en bij bepaalde beurten maken stofzuigen ze ook je auto dus dat was een leuke verrassing
29 June 2026
Kiëra
Lisse
Je moet wel een afspraak maken maar het komt wel goed
29 June 2026
Julius richard
Nieuw-Vennep
Deze monteurs weten wat ze doen prijs zijn ze niet duur en service is super
15 June 2026
Patrick
Nieuw-vennep
Kom er al jaren. Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Beide autos worden tip top onderhouden. Nooit verrassingen qua rekeningen en altijd keurig op tijd klaar. Onlangs auto laten herstellen ivm schade. Ook hierin uitstekend geholpen!
8 June 2026
koen kroos
Hoofddorp
Ze hebben hun best gedaan om het uitlijnen in orde te kregen. Twee keer de auto op de brug gereden. Ze wisten dat de klant heel zuinig is op zijn auto. Hij merk als het stuur niet helemaal recht staat. Daar kan Hij niet tegen dat hij steeds moet corrigeren.
Banden / Uitlijnen
11 May 2026
Jan van der Weide
Nieuw Vennep
Goede service en vaste prijsafspraken.
23 March 2026
David
Nieuw-Vennep
Duidelijke afspraken op kantoor, professioneel onderhoud op de werkvloer
23 March 2026
Manuel
Nieuw-Vennep
Via Jeroen altijd vriendelijk en snel contact met deze garage. Gingen voorheen naar een garage die alleen olie verversde en banden op tijd verving. Met achterstallig onderhoud bij Meerstad terecht gekomen en auto is weer helemaal opgelapt. Wordt snel via whatsapp gereageerd en duidelijke offerte aangeboden. Soms wel wat verwarring over of het nu een offerte of factuur is: soms wil ik niet alles laten doen en dan blijkt dat nog weggestreept te kunnen worden.
2 March 2026
Niels
Nieuw Vennel
Auto gerepareerd, eerlijke verhaal, en een leen auto meegekregen. Top!
23 February 2026
Dave
Lisse
Topgasten, zijn de enige behalve mijzelf die ik aan mijn auto’s laat sleutelen.
9 February 2026
Maarten
Nieuw Vennep
Eerlijk bedrijf, ben heel blij met de service. Apk keuring zonder allerlei extra’s heel bijzonder.
27 January 2026
Catharina
Amsterdam
Echt een fijne garage waar ze realistisch te werk gaan. Geen onnodige reparaties, duidelijke informatie voordat er grote kosten gemaakt worden en vaak een schoon gewassen auto terug! Kom hier al vele jaren met diverse verschillende automerken. Afspraken maken gaat ook gemakkelijk en in mijn geval komen ze de auto zelfs halen in de ochtend en brengen hem in de avond weer terug! Dat is echt een topservice! Waarschijnlijk niet de allergoedkoopste, maar wel de beste prijs/kwaliteit wat mij betreft!
22 January 2026
Mark
Lisse
Eerste keer bij Auto Meerstad omdat ik een nieuwe auto heb. Prima geholpen. technische afhandeling kan ik niet beoordelen. Maar ik ga uit van vertrouwelijkheid en expertise van de monteurs.
4 January 2026
Denis van Weel
Lisse
Kom er al jaren tot volle tevredenheid.
23 December 2025
Onne
Nieuw Vennep
Ze staan altijd klaar voor je. Het werk is altijd goed gedaan zonder verrassingen want je weet wat het kost. Ze hebben altijd goede service.
16 December 2025
C.Pater
Herkenbaar
15 December 2025
Julius
Nieuw-Vennep
Inmiddels al een jaar of 15 klant bij Auto Meerstad. Jeroen houdt je altijd op de hoogte van de werkzaamheden, indien nodig worden foto's en/of video's gedeeld. Na de verkoop van mijn auto de nieuwe uit voorzorg na laten kijken, maar goed ook. Tussen onderhoud en goed onderhoud zit een groot verschil. Klussen worden nooit afgeraffeld, dan laten ze de auto een nacht staan. Het zijn echte vakmannen.
8 December 2025
ROBERT LOMAN
Zijn altijd goed.
2 December 2025
Jagbandhan
Leimuiden
Goed en snel geholpen met div reparaties zelfs de radio
28 October 2025
Kevin Van Bentem
Haarlem
Communiceren altijd. Super gewoon. Bekwame vakmensen.
25 October 2025
Judith
Nieuw Vennep
Goed werk geleverd. Goede service en persoonlijke aandacht
22 October 2025
Petros
Nieuw Vennep
Altijd werkzaamheden volgens afspraak. Al jaren vaste klant.
21 October 2025
André
Prima service en kennis
20 October 2025
Arend van vliet
Noordwijk
Goede prijs en kwaliteit verhouding.
14 October 2025
Conny
Nieuw vennep
Hadden er 10 moeten wezen
13 October 2025
Koen kroos
Hoofddorp
GENOEG VAN DUUR AUTO ONDERHOUD?
Bij autobedrijf Carteam Auto Meerstad in Nieuw-Vennep onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose.
Is de auto aan onderhoud toe? Naar Carteam Auto Meerstad! Benieuwd naar wat het onderhoud aan uw auto kost? Bel 0252-688771 of vraag een online prijsopgave.
THUIS IN ALLE MERKEN, OOK DIE VAN U.
Carteam Auto Meerstad is thuis alle merken. Met welk merk auto u ook rijdt, bij autobedrijf Auto Meerstad bent u aan juist adres voor goed en betaalbaar onderhoud.
Graag tot Ziens!
Staringstraat 23 25