Zeer veilig, leerzaam en leuk

Zeer veilig, leerzaam en leuk

Was een leuke dag

Een aardige leer kracht en lekker gereden

Geweldig en vriendelijke mensen

De medewerkers waren heel vriendelijk tijdens beide examens

Zeer goede instructeur en begeleiding

De instructeur geeft een duidelijke en gedegen instructie en bereidt goed voor op het examen. Het is prettig om hier les te volgen en de sfeer is erg gemoedelijk. De backoffice schakelt snel bij het opnieuw inplannen van een examen en rijles. Ik kan iedereen deze rijschool van harte aanbevelen!

Prettige, rustige, begeleiding

Onze ervaring was prettig. Duidelijke uitleg over de theorie, er is rust om speciale verrichtingen te oefenen, en duidelijke uitleg erbij.

Zeer leuke rijschool en houden het laagdrempelig

Heb hier mijn e achter B gehaald na een dag rondrijden en oefenen was het gefixt.

Het was leuk

Het was een aardige intructeur en examinator dus het was niet zo spannend als ik dacht

BE rijopleiding

Dit is een goede BE rijopleiding. *****is een hele ervaren rij instructeur. En hij geeft hele duidelijke instructies. Voor zowel de theorie, als de praktijk. En in 1x geslaagd.

Zeer kundig en ontspannen lesmethode.

Vandaag B achter E gehaald bij Easy2drive. Leuke dag, veel geleerd en een goede voorbereiding op het examen. Zeker een aanrader.

TOP!

Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid uiten voor de mensen van Easy2drive. Ze hebben me niet alleen uitstekend leren rijden, maar waren ook een enorme steun toen mijn moeder ernstig ziek was. De flexibiliteit, begrip en professionaliteit van hun personeel maakte een moeilijke tijd draaglijker. Dankzij hen heb ik mijn rijexamen gehaald. Ik raad deze rijschool ten zeerste aan voor zowel rijlessen als empathie. Toppers!! Groetjes uit Griekenland

Vriendelijke instructeur, duidelijke uitleg

Fijne rijlessen gehad. Goed verlopen CBR ervaring

Super Easy 2 Go

Fijne leerzame tijd gehad!

De lessen van Romeo heb ik altijd ervaren als leerzaam. Hij was geduldig en gaf de juiste feedback zodat ik mijzelf kon verbeteren. Al met al een fijne tijd gehad en in 1x geslaagd!

Uitstekende instructeurs, alles prima geregeld!

Ik heb van zowel Tom als ****een paar hele duidelijke en prettige lessen gehad met een BE rijbewijs als resultaat. Alles eromheen goed geregeld, prettige en snelle communicatie.

Goede ervaring, goede hulp

Goede ervaring, goede instructeurs, goede hulp

Een geslaagde ervaring!

Ik heb de opleiding heel fijn ervaren! Door super handige tips en tricks werd het rijden met aanhanger een stuk eenvoudiger, daarnaast was het ook een gezellig dag!

Geweldig, bedankt Dick

Was een hele leuke tijd

Goede begeleiding, zeer duidelijke uitleg.

Goede rijles gehad met duidelijke instructies om met de aanhangwagen veilig de weg op te kunnen.

Zeer goede begeleiding naar E achter B

Zeer vriendelijke bedreven instructeur, rustig, geduldig en zeer vakbekwaam. Een aanrader.

Het verliep top!

Uitstekende rijschool

Prettige instructeur en alles was goed geregeld

Kon wel beter

Tweede instructeur (lesley) heeft mij super veel geholpen in de vier lessen die ik van haar heb gehad.

Goede uitleg

Vriendelijk behulpzaam en zeer kundige instructeur! Blij met deze rijschool!

Heel erg blij met de rijschool ! Meedenkend, en duidelijk in communicatie, altijd bereikbaar! Zeker aan te raden!

IJsselmeerstraat 314

1271 GE Huizen