perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede,snelle service en klantvriendelijk!!!

goede service, goed behandeld

perfect hoe karin haar best heeft gedaan toen het motor examen van mijn zoon op 16 januari door sneeuw werd afgelast in eemnes. baalen was dat wandt 19 januari ging de nieuwe wet in voor motoren en daar viel mijn zoon zoon onder. maar gelukig ondekte karin dat er in emmeloord wel examens werden afgelegd en zette alles op alles voor mijn zoon om toch nog op tijd examen in emmeloord te doen en dat lukte op 17 januari hij slaagde en op deze manier had hij toch nog zijn motorrijbewijs op tijd voor 19 januari . karin bedankt voor jou geweldige inzet

goede service, goed behandeld

Prima ! hele aardige mensen en een goede (motor) rijles instructeur ;)

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede begeleiding bij het lessen en daarbuiten. Zeker waar voor het geld!

goede service, goed behandeld

Ik vond het heel prettig. Mijn rijinstructeur was heel aardig en dat zorgde ervoor dat het niet eng was om af te rijden. Hij heeft ons erg goed geholpen met de voorbereidingen voor het examen. Ook verliep alles soepel dus ik heb een fijne ervaring met dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

Binnen 2 maanden geslaagd voor mijn AVB / ATH / AVD. Dit werd mogelijk gemaakt door onze rij-instructeur Bjorn en de flexibiliteit van Easy2Drive, om examens te kunnen reserveren en dit af te stemmen op onze duo lessen. Zeer tevreden over de online theoriecursus en uiteraard het Easy2Drive team Karin, Wendy en Bjorn.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Klantvriendelijk, kennis van zaken, persoonlijke aandacht, service gericht, snel en adequaat handelen.

goede service, goed behandeld

BE rijbewijs eenvoudig met een dagopleiding gehaald mede door de vakkundige instructeur Johan Smid van Cinray. Ik werd keurig op de afgesproken tijd thuis opgehaald en na het examen weer afgezet. Kortom, prima service en een prettige instructeur.

goede service, goed behandeld

het was makkelijk om me rijbewijs met dit bedrijf te halen, en zeker ook snel binnen 4 weken had ik mijn rijbewijs !

perfect, zeker aan te bevelen

Tot op heden alleen maar positieve ervaringen! Heel erg gastvrij, open en vriendelijk! Snelle response als er vragen en/of onduidelijkheden zijn! Duidelijke uitleg over de verschillende pakketten alsmede tijdens de lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

Easy2Drive heeft Bouwman te Huizen overgenomen, heeft echt alles in het werk gesteld om dingen voor mij te regelen, had zeer goede communicatie en ze hebben me echt geweldig geholpen,.ben bij hun ook verder gegaan en heb nu mijn motorrijbewijs gehaald. Dus ik heb een hele goede ervaring met Easy 2 Drive Huizen

voldoende, een redelijke ervaring

Klantvriendelijk, heel behulpzaam en meelevend.

goede service, goed behandeld

Goede, persoonlijke manier van lesgeven. Helder in de prijs en niet te duur.

perfect, zeker aan te bevelen

Hey, Mijn naam is Wesley Rademaker. Ik heb bij easy2drive gelest. Mijn instructeur was *******. We hebben samen een hoop lol gehad in de auto, en ik mijn rijbewijs nu op zak, Bedank.

perfect, zeker aan te bevelen

Easy2drive houdt zich aan de afspraken, is zeer klantvriendelijk en begeleidt de leerlingen op een plezierige en deskundige wijze naar naar het rij-examen. En dat in een mooie auto, met iedere les dezelfde instructeur en een prettige sfeer tijdens de rijles. Lukt iets niet op de ene manier, dan gaat het vast lukken op een andere wijze. Niets anders dan grote waardering en complimenten voor Easy2drive. *******, bedankt!

goede service, goed behandeld

Zeer enthousiast en gedreven, goede communicatie en vlotte planning kortom zeer tevreden

IJsselmeerstraat 314

1271 GE Huizen