voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

De vrouw waarmee ik alle afspraken maakte, Karin, was echt geweldig. Ze was heel behulpzaam en aardig. Mijn rij instructeur was prima en de examinator was heel aardig en daardoor was ik heel ontspannen.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb echt hele goede ervaringen met Easy2Drive! Ik heb vandaag te horen gekregend dat ik in 1x ben geslaagd en dat heb ik echt aan Henk en Karin te danken! Ik heb ook heel erg gemerkt dat ze niet als nummer denken maar echt als een persoon en dat vond ik erg fijn! Ik wil Easy2Drive ontzettend bedanken voor het behalen van mijn rijbewijs en ik raad iedereen aan om bij deze rijschool te gaan lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zo blij met deze rijschool. ik durfde na een aantal nare ervaringen niet meer achter het stuur te zitten. Na 10 jaar besloten dat het nu tijd was om alsnog mijn rijbewijs te halen. Henk heeft mij super geholpen, ik ben van mijn angst af en heb binnen 2 maanden mijn rijbewijs gehaald!!

goede service, goed behandeld

Heel erg tevreden met de service, fijne mensen, toegewijd, kwalitatief sterk en heel vriendelijk. Goede prijzen en een hele goede regeling wat betreft het ophalen en afzetten. Heel erg blij dat ik Easy2Drive heb gekozen!

goede service, goed behandeld

Ik ben heel erg tevreden met easy 2 drive. Voor dat ik begon met lessen heb ik simulator lessen gehad bij easy 2 drive. Deze lessen hebben mij heel erg geholpen en het is ook erg leuk om te doen. Ook is Karin heel erg behulpzaam en is het hartstikke gezellig met haar! Ze helpt je altijd als je met een vraag zit en je kan haar altijd bellen. Ik heb mijn rijlessen bij Lambert Nieman gevolgd, en ook hier was ik erg tevreden over. Lambert is hartstikke aardig en kan alles goed duidelijk uitleggen. En ook zijn de lessen bij Lambert erg gezellig! Hij is niet streng maar we rechtvaardig. Ik ben erg blij dat ik bij easy 2 drive mijn rijbewijs heb kunnen halen.

perfect, zeker aan te bevelen

Helemaal super dit bedrijf. Het kontakt, de service is helemaal TOP! Ze doen er echt alles aan om het goed te regelen.

goede service, goed behandeld

zeer vriendelijke medewerkers, buitengewoon professionele en aardige leidinggevende mw van gerwen

perfect, zeker aan te bevelen

Het is een super bedrijf! Een hele goede service en heel klantvriendelijk. ik raad iedereen aan op naar easy 2 drive te gaan! zelf nu mijn rijbewijs en theorie via dit bedrijf gehaald en heb er echt geen spijt van!! super blij met de keuze die ik heb gemaakt! TOP!

goede service, goed behandeld

Super goed, de mensen die mij hebben geholpen met het behalen van mijn rijbewijs hebben heel veel inspanning geleverd, waardoor ik ben geslaagd. De informatie was helemaal compleet, ik kon altijd met mijn vragen terecht, helemaal geweldig.

perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig!!! Wat een betrokkenheid, service en deskundigheid. Dienstverlening op maat is erg kort samengevat maar ALLES zeggend.

goede service, goed behandeld

Zeer positieve ervaringen met dit bedrijf. Klantvriendelijk, betrokken en kundig!

perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte Service, erg klantvriendelijk en betrokken met de kandidaten.

goede service, goed behandeld

Zeer klantgericht. Zeer duidelijk. Hebben goed gekeken waar de leerling stond en hebben de rijlessen daarop afgestemd. Halen voor ons gevoel alles uit de kast om een zo goed mogelijk resultaat te boeken. En... Altijd bereikbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Een hele fijne rijschool met een servicegraad die boven verwachting hoog is. De begeleiding tijdens de theorie studie was bijzonder goed, wekelijks kreeg onze zoon een persoonlijk mailtje met tips en tops en dat was een enorme stimulans om goed te leren, met als resultaat in één keer geslaagd voor zijn theorie examen. De instructeur was een kundige, geduldige en sympathieke man en ook voor zijn praktijk examen is onze zoon in één keer geslaagd. Een aanrader!

goede service, goed behandeld

Instructeur (Bjorn) erg geduldig als het nodig was, gaf op tijd tips en gaf ook de kans om zelf, op een veilige manier natuurlijk, uit te vinden hoe ik moest handelen in verkeerssituaties. Op kantoor was er altijd wel een oplossing te vinden voor mogelijke problemen, en de doorstroming met de lessen ging ook fijn omdat ik nooit zonder lesafspraken zat.

goede service, goed behandeld

Super goede ervaringen , heb me vriendinnen er ook naar toe gestuurd om daar af te rijden :)

goede service, goed behandeld

De ervaringen die ik heb gehad met het bedrijf zijn heel erg positief, het was gezellig maar ondertussen wel erg leerzaam tijdens de les. Karin heeft altijd uitstekend werk verricht met het reserveren en luisterd naar de wensen van de klant. Een echte aanrader!

goede service, goed behandeld

Gezellige lessen, goede hulp en begeleiding.

IJsselmeerstraat 314

1271 GE Huizen