goede service, goed behandeld

contact bedrijf prima, contact instructeur Roland was top! Roland was relaxed, duidelijk en oplossingsgericht. Mede dankzij hem heb ik in een dagopleiding direct mijn BE kunnen halen.

goede service, goed behandeld

Alles wordt goed geregeld. Vriendelijk in contact.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb bij easy2drive mijn opleiding BE gedaan. Bij instructeur Tom Colendam. Het was een top ervaring, gezelig en deskundig en uiteraard geslaagd. Zeker een aanrader

perfect, zeker aan te bevelen

Instructeur legt goed en duidelijk uit en bereid je goed voor op het examen. Het telefonisch contact met de kantoor medewerkster was heel prettig en men stelt zich zeer flexibel op. Kortom deze rijschool is een voorbeeld van hoe een goede rijschool moet zijn.

Prima! Duidelijk en heldere informatie

perfect, zeker aan te bevelen

Easy2drive heeft mij met alles super geholpen! Meegedacht aan opties omdat ik naar het buitenland ging! Wesley en Farid heel erg bedankt! Ik raad Farid ook zeker aan! Heel erg bedankt voor alles.

perfect, zeker aan te bevelen

Top rij school vandaag motorrijbewijs gehaald. Top begeleiding en instructeur. Thnx Theo. Groet arnold

goede service, goed behandeld

Super klant vriendelijk en belangrijker nog goede instructeurs (in mijn geval Tom). In mijn geval BE rijbewijs waarbij een dag cursus met examen wordt gecombineerd. Onderschat vooral de kritische examinatoren niet..! Maar met een goede instructeur ga je echt vol vertrouwen het examen in..!

Zeer goede rij instructeur

perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn! Onze dochter kreeg vooraf enorm veel extra aandacht aan de telefoon. Ze heeft nogal last van angsten en is door voorgesprekken per telefoon en de positieve insteek van de instructeur van Easy2Drive geen enkel moment in paniek geraakt. Sterker nog, ze voelde zich thuis en is heel bij. Met veel dank, ook van Puk!

goede service, goed behandeld

Prima begeleiding en oefening gehad voor mn E rijbewijs Was een prettige en succesvolle dag o.l.v Tom

goede service, goed behandeld

Was heel fijn het enige minpuntje is dat het misschien iets overzichtelijker kon met de mails want je krijgt echt 10 mails met allemaal verschillende dingen erin, dus het was constant zoeken. Maar verder ontzettend bedankt en het was helemaal top voor de rest!

goede service, goed behandeld

Super begeleiding, alles werd erg goed geregeld!

goede service, goed behandeld

Goed, leuke mensen en goede uitleg

perfect, zeker aan te bevelen

Super leuke en leerzame lessen gehad. Ook het plannen van de lessen en overstappen naar een andere leraar werden goed geregeld.

Goede begeleiding.

perfect, zeker aan te bevelen

Super! Ontzettend vriendelijk, aardig en zeer professioneel.

goede service, goed behandeld

Top opleiding. Theoriecursus gevolgd en theorie in één keer gehaald. Lessen gehad en praktijk ook in één keer gehaald

goede service, goed behandeld

Bekwame en prettig in de omgang zijnde motorinstructeurs. Uitstekende lesinstructie en prima lesmotor, goed geoliede back-office, flexibel in planning. Rijschool waar de leerling centraal staat en niet de omzet. Lokatie goed bereikbaar en ruim voldoende parkeergelegenheid.

IJsselmeerstraat 314

1271 GE Huizen