voldoende, een redelijke ervaring

Mijn ervaring was goed de mensen hebben me geholpen om in een keer mijn scooter praktijk en theorie te halen.

goede service, goed behandeld

Prima bedrijf. Denkt mee reageert snel en adequaat en is bovendien deskudig.

goede service, goed behandeld

Goede Instructeurs en de communicatie met het bedrijf is erg informeel. De secretaresses hielpen me enorm met het snel vinden van een nieuwe datum voor mijn herexamens.

perfect, zeker aan te bevelen

SUPER!!! Na een telefoontje kon ik al snel terecht. Op mijn examendag werd ik ziek dus kon niet afrijden. Maar dat werd top geregeld zodat ik de week erop alsnog kon afrijden en ook in 1 x geslaagd.

goede service, goed behandeld

De duolessen waren erg fijn. Er worden goede tips gegeven en ze geven je ook persoonlijke feedback !

goede service, goed behandeld

Heel rustig en vriendelijk personeel, staan altijd voor je klaar om een oplossing op het plannen te geven en denken met je mee wat handig is.

goede service, goed behandeld

Prima ontvangst, les en begeleiding richting het BE examen. Lesmateriaal goed in orde

goede service, goed behandeld

Men heeft heel veel aandacht voor de wensen van de klant. Stipte en snelle e-mail communicatie met Karin, erg prettig

goede service, goed behandeld

Super klant vriendelijk die meiden van Easy2drive Huizen!

goede service, goed behandeld

De ervaringen met het bedrijf zijn overwegend positief. De administratie en het systeem wat dit aanstuurt is goed op orde al moet je wel zelf in de gaten houden of je ook de lessen die je gekocht hebt krijgt. De instructeur is een kundige instructeur en een uitstekende coach voor mijn dochter geweest. Echter mijn ervaring met de Eigenaar zijn negatief. Ik vond het ook niet correct om de instructeur te gebruiken om de kou uit de lucht te halen na een verschil van mening. Dit had de Eigenaar zelf kunnen of eigenlijk moeten doen, bijv. met een telefoontje. Daarom weet ik niet of ik Easy2drive zal aanbevelen aan anderen. Mijn mening is dat de \'geld\' drijfveer onnodig en overduidelijk naar voren kwam.

goede service, goed behandeld

gilian beste rij instructeur alles in een keer gehaald Top !!

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed en in één keer gehaald

goede service, goed behandeld

Ontzettend goede rijschool. Men wordt er niet opgeleid puur voor het rijbewijs alleen, maar voor het worden van een goed chauffeur. Overigens had ik een erg fijne instructeur die goed bij me paste. Dat gaf me een comfortabel gevoel wanneer ik achter het stuur kroop.

goede service, goed behandeld

Top rijschool, in één keer geslaagd (30 uren bij Erik). Fijn dat je makkelijk van instructeur kan wisselen! Honderden euro\'s goedkoper dan de grotere rijscholen, maar toch dezelfde opties. Erg goede service, ze nemen echt de tijd voor je en al je vragen worden beantwoord.

Goede uitleg

IJsselmeerstraat 314