Zeer vakkundig en prettig in omgang!

Misschien scheelt het iets omdat ik mijn rijbewijs in 1x gehaald hebt, maar ik zou easy2drive aan iedereen aanbevelen. In de Coronatijd was het super moeilijk voor ze, maar ook toen was alles duidelijk en werd ik goed op de hoogte gehouden. Complimenten! Ik wens jullie alle goede zaken toe!

Uitstekende opleiding.

Keurig regelmatig geïnformeerd over Corona.

Leuke, leerzame rijschool!

Ik rij met veel plezier bij deze rijschool. Ik heb een aardige instructeur waar ik gezellig mee kan praten tijdens het rijden! Hij leert mij heel veel dingen op de weg, en hoe ik nog beter en veiliger kan rijden. Als je een vraag hebt over bijvoorbeeld je rijpakket of als je een simulator les wil inplannen kan je de rijschool makkelijk en goed bereiken en zijn je vragen altijd beantwoord door de vriendelijke Jolanda. Kortom ben ik blij dat ik bij deze rijschool zit!

Super klantvriendelijk

Duidelijke instructies, goede uitleg en stelt je zeer op je gemak. uitstekende service!

Na even zwoegen eindelijk geslaagd

Ik had even de tijd nodig, maar na wat extra lessen en een hertentamen ben ook ik geslaagd. mijn instructeur was soms streng, maar echt rechtvaardig en hij heeft me alles geleerd wat ik nodig had om uiteindelijk te slagen. Ook via de rijschool ging alles top; lessen, examens en betalingen regelen is heel simpel.

Geswitcht en zeker geen spijt!

Vanaf het eerste moment voelde ik mij al bij deze rijschool thuis. Eerst reed ik bij een andere rijschool (die van de ANWB), maar na nare ervaringen en slechte adviezen wilde ik switchen naar een andere rijschool. Een vriend van mij rade Easy2Drive aan, omdat hij daar zelf ook reed en het een prettige rijschool vond. Die mening deelde ik al snel met hem. Mijn rij instructeur van de ANWB dacht dat ik niet geschikt was om in een schakelauto te rijden en had ervoor gezorgd dat ik in een automaat moest gaan rijden. Echter, toen ik tijdens mijn proefles in een schakelauto moest rijden ging alles volgens mijn nieuwe rij instructeur prima. Tijdens die proefles heb ik meteen twee bijzondere verrichtingen mogen doen, iets wat mijn ANWB instructeur mij zelden liet doen (sterker nog, vlak voor mijn proef rijexamen moest hij mij nog leren parkeren, en dit liet hij mij letterlijk in de les voor dat examen doen). De keuze was dus al snel gemaakt, de rest van mijn rijlessen wilde ik gaan volgen bij Easy2Drive. Mijn nieuwe rij instructeur, Shailendra, heeft mij erg goed begeleid om een zelfstandige automobilist te worden. Ik ben van nature best onzeker, en waar mijn oude rij instructeur vaak boos werd als ik een fout maakte legde Shailendra juist op een rustige manier uit wat ik de volgende keer beter kon doen. Hij zorgde ervoor dat ik zelfverzekerder werdt in de auto, en leerde mij dat het niet erg is om fouten te maken zolang je er maar wat van leert. Ik ben erg blij dat ik mij bij Easy2Drive verder mocht ontwikkelen als automobilist. Vanaf het eerste moment tot aan mijn laatste rijexamen zijn de ervaringen met deze rijschool prettig geweest. Niet alleen met mijn geweldige rij instructeur, maar ook met het andere personeel. Alles werdt altijd goed geregeld, en ik kreeg echt het gevoel dat ik alle medewerkers persoonlijk kende. Ik ga iedereen erg missen, en ik zal deze goede ervaring zeker niet vergeten!

Prima service!

Door mijn faalangst gooide ik er nog wel eens met mijn pet naar. Gelukkig zijn Karin en ******* erg geduldige, meedenkende en vriendelijke mensen. Zo wisten zij mij te motiveren en met resultaat! Bedankt!

Uitstekende rijschool!

Mij examen stond gepland in april maar kon niet doorgaan vanwege Corona. Communicatie tijdens Corona was perfect. Regelmatig een update en toen er eindelijk weer les gegeven mocht worden en mijn examen opnieuw kon worden gepland, schakelde Easy2Drive heel snel. De resterende lessen werden vlot ingepland en mijn examen was vandaag en ik ben in 1 keer geslaagd! Superrijschool. *******, ***** en ******* heel erg bedankt.

Goeie rijschool

Prima rijles gekregen en examen bij CBR in Eemnes is heel relaxt. Met corona deed Easy2Drive er lang over voordat ik kon lessen maar dat was het enige minpunt.

Goede rijinstructeur en je leert er veel.

Bij elk klein foutje ging je kijken naar slordig of gevaarlijk. Dit was uitstekend gedaan en dan kon je ook van je eigen fouten leren

Hele leuke ervaring bij een goede instructeur!

Ik heb mijn les bij Easy2Drive voor mijn E achter B rijbewijs als gedegen en professioneel ervaren. Instructeur ******* is volledig op de hoogte van alle benodigde kennis en legt deze in duidelijke taal uit. De inschatting die werd gemaakt na de proefles sloot aan bij mijn eigen inschatting en leidde tot het gewenste resultaat na het examen, geslaagd! Bedankt voor de leuke ervaring!

Prima rijschool!

prima rijschool. Goede begeleiding voor de theorie. En goede rijles voor het praktijk examen.

Ik vond de lessen erg fijn bij easy2drive, wel is een aantal keer sprake geweest van verkeerde communicatie waardoor ik niet precies wist wanneer ik moest afrijden.

Top rijschool

Aardige kerel, straight to the point. Als je het rijexamen bromfiets wilt halen moet je hier zijn. Goede omgeving met wat lastige maar leerzame obstakels en examen in Eemnes was niet heel ingewikkeld!

Fijne ervaring

Ondanks het vieze weer, een mooi resultaat van slagen!

Prima maar wel aan de dure kant

De rijlessen zelf waren prima en goed verlopen. Wel is de prijs aan de hoge kant naar mijn mening

In één keer geslaagd, top instructeur!

Hele fijne rijschool

Geslaagd

Zeer direct maar goed.

Rustige prettige uitleg

Voor mijn b+e rijbewijs eerst een paar lessen genomen om daarna met vol vertrouwen in 1 keer te slagen !

Goede uitleg

Uitstekende rijschool, leuke ervaring.

Super goed geregeld

Van het begin tot het einde goed geregeld. Prijs kwaliteit super

Lachen, huilen, vallen en weer opstaan

De lessen bij Youran waren om nooit te vergeten! Het was lachen, zweten, (ook koukleumen) huilen vallen en weer opstaan. Maar dan heb je ook wat. Een mega toffe ervaring en een onwijs leuke tijd (nouja ook soms even niet dan maar dat maakte het zo leuk!) Afwisseling, eerlijkheid en gewoon in alle weersomstandigheden leren rijden. Wat maakt dat ik echt heb leren rijden! Een ervaring om nooit te vergeten!

Helemaal goed

Geweldif

Zoals jullie met mij meegedacht hebben! Echt top. En de paar uurtjes les waren ook super, heldere uitleg en geruststellend. Dank!

Ik ben in 1 keer geslaagd voor zowel theorie als praktijk, dankzij deze rijschool.

IJsselmeerstraat 314

1271 GE Huizen