Laden reviews...
54 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken overwegend hoge tevredenheid over het lesgeven en de begeleiding. In veel gevallen verloopt de planning soepel en worden vragen snel beantwoord. De sfeer is vriendelijk en de examens leveren vaak positieve resultaten op.
Ik vond het fijn, en voelde mij op me gemak in de auto en leerde ook goed
21 September 2025
Lisanne
Heel fijn en top
6 September 2025
Indy
Huizen
Onze leraar was heel aardig en chill, waardoor je gelijk al minder zenuwachtig was. Het was goed geregeld en erg leerzaam!
27 August 2025
Emmy
Naarden
Het was een gezellige leuke en vooral leerzame dag!
26 August 2025
Hugo
Hilversum
Alles werd goed uitgelegd en ook tijdens het rijden waren de instructies allemaal duidelijk!
31 July 2025
Mirthe
In 1x geslaagd voor het BE examen dankzij de fijne dagcursus
26 July 2025
Mark
Almere
De dag begon met een bakje koffie en theorie (E achter B). Daarna naar buiten en werd ins alles uitgelegd hoe je dr aanhanger correct aan en af moest koppelen. Nadat dit onder de knie was, begon het rijden op de weg vervolgd door alle bijzondere manoeuvres die je moet leren. Instructeur Raymond is rustig en beheerst (af en toe een grap tussendoor) en zeer kundig. Laat je niet onnodig stressen.
20 July 2025
Kim
Almere
Ik heb een dagopleiding (Prive) voor BE gedaan. Voorafgaand een proefles gedaan en een rijles. Zeer geduldige, ervaren en prettige instructeurs in zowel de lessen en dagopleiding waardoor je goed getraind wordt voor het examen. Ze zetten je goed op scherp zodat je rustig en met vertrouwen kan afrijden. Ik ben in één keer geslaagd.
13 July 2025
Jolanda
Eemnes
BE rijbewijs gerealiseerd bij hun. Denken goed mee met aanvragen BE bij CBR valt niet mee zijn weinig plekken. Les gehad van Roel prima vent en zéér bekwaam zeker een aanrader. Gr oscar
11 July 2025
Oscar
Almere
Top instructeurs en zeer klantvriendelijk!
8 July 2025
Robin
Huizen
De mogelijkheid om eerst een simulatie te doen was goed. Ook een goede indicatie voor het aantal benodigde lessen. Er werd echt goed gekeken naar een match met de cursist en de instructeur. Overzichtelijke presentatie van de stand (hoeveel lessen en welke tijden) per mail.
4 July 2025
Tom
Huizen
Heel prettig les met super aardige instructeur
30 June 2025
Angel
Eemnes
Goede uitleg Goede instructeurs Goede communicatie Goed voorbereid op het examen
27 June 2025
Gijs
Huizen
Fijn ontvangst op de dag zelf, van te voren prettig schakelen en meedenken.
26 June 2025
Véronique
Eemnes
Wij deden met 2 man een dagopleiding voor E achter B. De heldere uitleg zorgde ervoor dat het snel duidelijk was wat de regels nu eigenlijk zijn voor het gebruik van aanhangers. Dit ondanks dat we ons natuurlijk goed ingelezen hadden. In het stuk praktijk werd ruim tijd genomen om vaardigheid te krijgen in het rijden met een grote aanhanger en de bijzondere verrichtingen die daarbij horen. Na deze opleiding weet je ECHT wat je wel en niet kan en mag en hoe je veidlig de weg op kunt. Veel dank aan onze cursusleider Raymond. TOP
17 June 2025
Hans
Huizen
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de rijlessen bij Easy2drive. De instructies waren duidelijk, de feedback was constructief en de sfeer was prettig. Dankzij de professionele begeleiding voelde ik me zelfverzekerd en goed voorbereid, wat resulteerde in het behalen van mijn scooterrijbewijs in één keer. Ik zou Easy2drive zeker aanbevelen aan iedereen!
22 May 2025
Jemimah
Muiderberg
Echt een fijne rijschool.! Mijn dochter en zoon hebben hier beide hun brommerrijbewijs gehaald. Vonden de instructeur helemaal geweldig en zijn beide in 1x geslaagd :).
15 May 2025
Storm
Bussum
Door de vervanging van mijn auto voor een zwaarder voertuig (hybride) kwam de combinatie van toegestane maximummassa wat ik geremd mag trekken en de maximummassa van de caravan boven de 3.500 kg. Gevolg, ik diende een aanvullend rijbewijs E achter B te halen. Ik ben enorm blij met rij-instructeur, welke op een heel prettige manier mij de (rij)kennis bijgebracht heeft en mij stap voor stap richting het examen heeft gezet. Nogmaals bedankt! Ook duo cursist (Leo?) ook jij bedankt. Het was een prettige dag!
8 May 2025
Olaf
Blaricum
***** is een zeer ervaren en doelgerichte instructeur. Hij mist niets, weet je op je gemak te stellen en brengt je in korte tijd alles op een prettige manier bij. Je gaat hierdoor goed voorbereid op voor het examen.
5 May 2025
Leo
Beinsdorp
**** onze instructeur was erg fijn, erg relaxt en legte het op een juiste en fijne manier uit. Hij wist was die deed, en pakte de juiste momenten aan om een uitdaging op te lossen. je zag echt een groei over de dag heen. Veel respect voor ****! Nogmaals Grote dank
12 April 2025
Toby
Almere
Gezellige instructeur en je leert er heel goed en snel van. Aardige en gezellig bij de receptie.
2 April 2025
Casper
Bussum
Wij hadden een duo-les en examen geboekt voor aanhangerrijbewijs, waarbij je om de beurt plaats neemt achter het stuur. Heel leerzaam om ook het lessen van een ander te ervaren. ******* is een geweldige instructeur die heel rustig blijft en alles goed uitlegt. We zijn beiden in één keer geslaagd! Super bedankt!
1 April 2025
Karlijn
Aalsmeer
Persoonlijk en effectief
27 March 2025
Bram
Huizen
Het was een leuke dag waarin ik veel heb geleerd. Ik heb veel kunnen oefenen en je word op een prettige manier gecorrigeerd. Nogmaals bedankt!
25 March 2025
Kevin
Amersfoort
Ik ben martijn heel erg dankbaar voor wat hij mij heeft geleerd om met de aanhanger om te gaan. Ik raad daarom iedereen aan om deze rijschool te kiezen want je slaagt in 1x.
24 March 2025
Simon