Super leuke en interessante dag gehad!

Fijne dag gehad met *******. Zeer prettige instructeur, die ik als sociaal en prettig mens heb ervaren. E bij B is best pittig in 1 dag, maar het is heel goed te doen. De begeleiding is erg goed, de tools (auto en aanhanger) tip top in orde en de koffie was ook lekker.

Goede uitleg en rijles

Met instructeur******* en mede-leerling Peter, een hele dag op stap geweest om E achter B te halen. Het was ondanks Coronamaatregelen best gezellig in de auto. Kwa tijd is het wat krapjes aan maar als je goed oplet, kun je van elkaar leren en is het te doen. Vooral de goede uitleg en handige tips van ******* heeft er voor gezorgd dat we beiden zijn geslaagd.

Rijinstructeur zeer professioneel brengt de boodschap goed en duidelijk over waardoor je snel leert en de rij situatie beter gaat begrijpen.

Heel behulpzaam en fijne mensen

Ik had mijn aanhangerrijbewijs in een keer gehaald!

Ik had al wat ervaring met een aanhangwagen de les sloot precies aan op wat ik nog moest leren. Ik ben tevreden!

Top lessen en goed geregeld!

Goede instructeur, lekkere combinatie voor de aanhanger les.

Fijne ervaring

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met easy2drive, het contact verliep altijd goed en heb een hele fijn rijinstructeur gehad. In een 3 uur brommerrijles veel geleerd.

Wat ik heb gemist is voordat je theorie en praktijk gaat doen een succes mailtje en als je geslaagd bent een felicitatie mailtje! Verder alles goed. De praktijk les was gezellig en leerzaam. Een lange maar geslaagde dag!

Erg fijn!

Ik heb mijn rijbewijs in 33 lessen bij Shailendra gehaald. Altijd hele fijne en goede lessen gehad en altijd gezellig!

Een rijlespakket op maat

Bij mijn dochter leek veel tegen te zitten omtrent het halen van haar scooterrijbewijs. Toen bij haar herexamen op de ochtend van het afrijden ook nog eens de CBR examinator het liet afweten, zonk de moed bijna in de schoenen. Maar er werd erg snel en effectief geschakeld door Easy2Drive en dankzij hun inzet rijdt mijn dochter trots op haar scooter naar school (45 km v.v.). Super maatwerk en service!

Leerzame ervaring

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij easy2drive!

Goede en leerzame dag

Goede tips en foefjes om te leren met je aanhanger om te gaan! Daarnaast ook nog een gezellige dag gehad

Betrokken instructeurs die weten wat ze doen en voor wie..

Ondanks wat hobbels op de weg toch keurig geslaagd voor het rij-examen!

In 1x geslaagd!

Communicatie kan vlotter, informatie via mail mag uitgebreider( oa locatie van lessen/ ID mee/ na examen kan je opgehaald worden bij het CBR) Theorielessen hadden korter op het theorie-examen gepland mogen worden. Theorie en examen in 1x gehaald, ik ben blij!

Leerzame en gezellige dag met mooi eind resultaat :-)

Goede lesdag, alles wordt uitgebreid besproken en toegepast. Leerzaam, maar ook gezellig en een mooi eind resultaat.

Fijn

Fijne uitleg, duidelijke tips!

Super begeleiding naar een geslaagd examen

Aangemeld voor een BE examen en behaald, fijn contact en zelfverzekerd de weg op!

Prima uitleg door vriendelijke instructeur

Vandaag succesvol een BE-duo opleiding bij Easy2Drive. Goede klik met instructeur. Prettige sfeer in de auto. Uitstekende uitleg waardoor mijn vrouw en ik beiden geslaagd zijn!

een met de leerling

Vooraf rijles van een fijne instructeur, goede uitleg

Prima rijschool

Super correspondentie, snel en adequaat, fijne rijschool, stelt je gerust en geslaagd

Onzeker door houding rij instructeur

De rij instructeur was dermate negatief in zijn benadering dat ik eigenlijk het gevoel had dat ik niet kan rijden en het gevoel had het examen niet te gaan halen. Ik verwacht van een instructeur een positieve benadering met als doel de cursist klaar te stomen voor het examen. Mijn mede cursist had dezelfde angst om het examen niet te halen. Gelukkig was de examinator heel aardig en heb ik het gehaald.

Mijn aanvraag bij het CBR ging niet helemaal soepel maar Easy to Drive heeft z’n tanden erin vast gebeten en ervoor gezorgd dat het op tijd goed kwam . Chapeau !!

Top ervaring

Voor mijn BE rijbewijs. ******* had bijzonder veel geduld en nam tijd ervoor. Hij heeft erg veel mensenkennis en weet hoe hij daar op moet inspelen om de boodschap over te brengen. Leuke gezellige rijlessen gehad en ook voor gewoon autorijden weer wat bijgeleerd en bewust geworden van een aantal ingesleten gewoontes. Top top top

Zeer professioneel en vakkundig

Hele fijne rijschool met een persoonlijke benadering.

Helemaal top

Ze hebben me echt super geholpen en Youran bedankt voor je geduld. Echt een aanrader deze rijschool

IJsselmeerstraat 314

1271 GE Huizen