Vreselijk onprofessioneel!

De docent van het scooter praktijk examen vindt het blijkbaar normaal dat hij kinderen van 16-17 jaar moet uitschelden, als "stomme trut, waarom doe je nou zo". Blijkbaar is boos worden na ieder foutje zijn manier om zelfvertrouwen te geven voor het examen en te participeren op de openbare weg. Als in de stromende regen kinderen onderuit glijden, dan is het volgens hem hun eigen stomme schuld. Mijn dochter was zo geschrokken en geïntimideerd door zijn geschreeuw en getier, dat ze met knikkende knieën haar examen in ging... Gezakt. Te weinig zelfverzekerdheid.... Volgende keer bij een andere rijschool. Zeker niet bij deze. Erg sneu want ze had heel lang gespaard voor dit examen... Ze kan nu pas over een paar maanden herkansen...

Prima helemaal met de Corona erbij

Ik heb het als goed ervaren communicatie verliep meestal goed En mijn dochter is in een keer geslaagd voor haar brommer dus helemaal prima

Alles goed geregeld, zeer vriendelijk en behulpzaam aan telefoon. Goede instructies, bevestiging per email. Geslaagd, dus lessen prima!

Heel behulpzaam en vriendelijk!

Mijn dochter heeft onlangs haar scooterrijbewijs gehaald. Ze heeft theorie en praktijk 2x moeten doen. Maar met veel inzet, aandacht en de tips van de medewerkers v Easy2drive Huizen is alles snel geregeld (ondanks alle wachtlijsten bij het CBR) en is het rijbewijs voor de zomervakantie op zak.

Zeer vriendelijk

Easy2drive zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel! Een rijschool die ik jullie zeker aanraad.

Heb goed leren autorijden

Ik heb goede lessen gehad en goed geleerd hoe ik mijn rust moest bewaren. Zeker aan te raden!

Fantastische rijinstructeur Farid!

Ik heb altijd hele fijne lessen gehad bij Easy2drive. Farid heeft mij heel goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs! Ook wil ik Eric nog bedanken!

Perfecte rijschool voor E achter B

Goede duidelijke les gehad van ******* met slagen voor examen als klinkend resultaat! Zeker aan te bevelen!

Goede instructeur, in een keer geslaagd dus helemaal geen klachten.

Uitstekend begeleid met positief resultaat!

Vandaag een spoedcursus E achter B mogen doen met als eindresultaat geslaagd. De instructeur ******* een vakman puursang hielp mij op een duidelijke en rustige manier door de materie en praktijk heen. Ik zal Easy2Drive zeker aanraden bij mijn vrienden en kennissen, mochten zij enige rijvaardigheid moeten behalen.

Erg goeie en duidelijke lessen, een aanrader!!!

Vandaag E achter B les met examen gedaan. Erg duidelijke les waar ik zeer op mn gemak eerst gesteld door *******! Uiteraard daardoor geslaagd!!! Nogmaals bedankt *******!

Lange maar wel leuke dag en veel geleerd en gelijk geslaagd

Top instructeur en vooral duidelijk

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer tevreden bij easy2drive mijn scooter-, auto- en aanhangerrijbewijs gehaald.

uitstekend

Ik ben zeer te spreken over de ervaring die ik heb gehad met Easy2Drive. Fijne mensen op kantoor, goede communicatie en een professionele instructeur die echt weet waar hij het over heeft. Zeker een aanrader!

Prettige rijschool met oog voor detail

Afgelopen week via Easy2drive het E achter B examen afgelegd. Na slechts 4 les uurtjes geslaagd voor het examen dankzij de rustige en geduldige manier van lesgeven. ******* is een prettige man in de omgang die je heel snel op je gemak weet te stellen. Dit in combinatie met de hoge kwaliteit van het lesmateriaal maakt de rijles en het examen tot een leuke en leerzame ervaring. Mocht ik in de toekomst nog eens een rijschool nodig hebben is de keuze snel gemaakt.

Super relax, en er wordt goede uitleg gegeven

Heel relax mijn E achter B in een keer in de pocket !!!

Erg goed ervaren.

Gezellig ontspannen leren!

Mijn rijlessen waren altijd gezellig en ontspannen. Hierdoor ging het autorijden al snel heel goed. Voor de bijzondere verrichtingen werd eerst duidelijk uitleg gegeven waarna het uitvoeren ook erg gemakkelijk ging. Vragen kon ik altijd stellen en alles werd goed uitgelegd door mijn instructeur (Erik). Zeker een aanrader!

Meedenken en een persoonlijke benadering!

In deze roerige tijden waarin helaas examens niet door kunnen gaan, word je niet aan je lot overgelaten. Er wordt met je meegedacht en op alle fronten word je geholpen om toch zo snel mogelijk op te kunnen gaan voor, in ons geval, je scooterexamen. Vooral de persoonlijke benadering is een groot pluspunt van deze rijschool. Ik kan hem iedereen aanbevelen!

Grappige en leuke manier les gegeven maar wel effectief.

Erg leuke rijschool!

Instructeur negatief

Na jaren dromen. Motorrijles..eindelijk ruimte, financieel.. Jaren genoten van het achterop zitten... Voor mijn werk heb ik op 4 wielen extreme tochten gemaakt, op vrijwel elk continent. Dus ben geen "ouwe doos " die zo nodig op een motor mot. Yolanda, topper, had al gezegd dat Yoran direct is, prima. Het begin van Yoran....weer zo een "ouwe", de laatste heeft zichzelf om een boom gevouwen. Ok Blijf lachen....uitleg basis, geen probleem. Start was top, schakelen, slalom, rondrijden...de stoptest ging niet top.. terugschakelen en door. Helaas hoorde ik niet de COMMANDOS goed....beetje doof... Want je mag niet zeggen....JA MAAR...hoe moet het dan...JE MOET LUISTEREN. Na afloop, ben ik nog steeds blij, Ben AFGEMAAKT...geen enkele tip, NUL. Ruim 30 jaar heb ik mensen opgeleid. En help ik mensen, hun betere zelf te ontdekken...Simpel, dit kan Yoran niet Alleen als je meteen aan zijn plaatje voldoen..

Behulpzaam en goed georganiseerd.

Alles werd heel goed geregeld, dankjewel!

Professioneel, servicegericht en betrokken

Heb bij easy 2 drive mijn be rijbewijs gehaald. Erg prettig als je als “ ervaren” chauffeur met een b rijbewijs zo snel en goed voorbereid bent voor t examen.

ik had nog nooit gereden en moest al best snel op de weg.

Een leerzame opleiding met een geweldige en geduldige instructeur!

Samen met mijn man heb ik de opleiding BE gevolgd en wij zijn beide in 1 keer geslaagd! Dankzij de leerzame lessen, goede feedback en tips van de rijinstructeur (*******) gingen wij met vertrouwen het examen in. De manier van lesgeven hebben wij als zeer prettig ervaren. Het wordt duidelijk verteld, inzicht gegeven in de manier van rijden en er worden duidelijke situaties geschetst. Daarnaast is ******* zeer geduldig, eerlijk, rustig en duidelijk. Wij zijn de rijschool heel dankbaar dat zij met ons mee hebben gedacht en gepuzzeld om toch zo snel mogelijk te kunnen lessen en dat wij vervolgens mochten afrijden in deze drukke coronaperiode! Kortom gewoon een aanrader!

IJsselmeerstraat 314

1271 GE Huizen