Laden reviews...
47 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken overwegend hoge tevredenheid over het lesgeven en de begeleiding. In veel gevallen verloopt de planning soepel en worden vragen snel beantwoord. De sfeer is vriendelijk en de examens leveren vaak positieve resultaten op.
Fijn, goede uitleg en hele lieve instructeur. Ik heb zelf ass,ik vond t heel spannend maar ben goed gerust gesteld door John!
13 July 2026
Lieke
Laren
Ik heb 32 lessen gehad en daarin werd er gehandeld met veel geduld en rust. Ik voelde mij veilig om te leren en wist dat fouten maken oké was. Ik voelde me enorm op mijn gemak! Dankjewel easy2drive!!
8 July 2026
Merel
Huizen
Ik heb samen met mijn vader de BE dagcursus gevolgd en zijn allebei geslaagd voor de extra categorie op onze rijbewijzen, met behulp van de opfristrucjes en duidelijke uitleg van Raymond was het een fijne cursus dag en gaf het ons genoeg zelf vertrouwen het examen in te gaan. Wel aan te raden om enig wat ervaring te hebben met aanhangers.
6 July 2026
Jasper
Amsterdam
Goed ingespeeld op het niveau waarop ik les wilde hebben
6 July 2026
Marko
Amsterdam
Ze hebben alles duidelijk uitgelegd en goede begeleiding gegeven tijdens het rijden. Ik ben in een keer geslaagd, dus kan niet beter!
4 July 2026
Max
Blaricum
Easy2Drive is goed in de communicatie en reageert snel. Raymond is daarnaast zeer kundig en heeft veel ervaring als instructeur, ik heb mijn rijbewijs in één dag gehaald.
9 June 2026
Tom
Huizen
Aanhanger dag opleiding gehad, en geslaagd! Zeer betaalbaar en goede docent.
8 June 2026
Reinier
Apeldoorn
Effectieve opleiding voor een e rijbewijs. Leuke dag gehad met een mooi resultaat
8 June 2026
Gerhard
Loosdrecht
Cursus BE rijbewijs gedaan in 1 dag met wxamen. Een maandje eerder een uurtje proefrijden gehad ter kennismaken en kijken hoe het rijden met aanhanger gaat. Hele fijne instructeur met goede uitleg en superveel ervaring. Legt veel uit over hoe examen gaat en hij bereidt je als kandidaat goed voor. Gewoon super ervaring en geslaagd
1 June 2026
Ronald
Almere
Wij hadden een top instructeur: Raymond. In één keer geslaagd voor ons BE-rijbewijs!
28 May 2026
Julia
Badhoevedorp
Ik was heel tevreden met de duidelijke uitleg
17 May 2026
Jesper
Nederhorst den Berg
Super geregeld, eerst een paar uur les met aansluitend examen
11 May 2026
Dani
Eemnes
Nadat we eerst voor 350 waren opgelicht bij drive 2go. Was ik erg bevreesd voor een tweede slechte ervaring. Gelukkig heeft Easy2drive haar belofte zeker waargemaakt. Bedankt ❣️
4 May 2026
Kyanoe
Driemond
Vooral veel rijden en oefenen.
21 April 2026
Rosalie
Houten
Ik heb samen met mijn vrouw E achter B gehaald. Het was een leuke, ontspannen dag waarin we de juiste aanwijzingen hebben gehad om Het examen te halen en het geleerde in praktijk te kunnen brengen.
21 April 2026
Christiaan
Houten
Super goed ontvangen en enorm duidelijke uitleg gekregen.
8 April 2026
Robbert
Alles goed geregeld
5 April 2026
Maud
Laren
Ik heb hier mijn BE rijbewijs gehaald en alles verliep vlot. Met het maken van de afspraak werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en werd alles snel ingepland. Alle mails die volgde waren er snel en duidelijk. De instructeur was een erg fijne man die duidelijk was en daardoor liep alles eigenlijk heel soepel. dank voor de goede, vriendelijke en snelle service!
Igor
Eemnes
Er prettig hele rustige en duidelijke uitleg
Timeüs
Huizen
Mijn zoon heeft hier zijn brommer rijbewijs gehaald. Communicate vooraf verliep heel netjes, duidelijke afspraken, bij vragen altijd.snel een reactie. De dag van de lessen en het examen heeft hij als zeer prettig.ervaren. Een fijne instructeur met duidelijke tips. Al met al zeer tevreden
Tobias
Almere
26 February 2026
Liv
Laren
De duo opleiding is een aanrader. Terwijl de 1 de oefeningen verricht kan de ander mooi kijken vanaf de zijlijn. Erg nuttig.
29 January 2026
Stefan
Hilversum
Educatief en gezellig
26 January 2026
Noufal
Huizen
Larissa’s communicatie: 5 sterren Snoepgoed op kantoor: 5 sterren Rij instructeur Dick: 5 sterren Snoepgoed in de auto: 5 sterren
15 January 2026
Ben