Filters

10

Leuke en goede begeleiding

Wij hebben een DUO opleiding gedaan bij Easy2Drive bij Martijn. Ook al hadden wij al een aantal jaren ervaring met het rijden met onze caravan moet je de voorbereiding voor je BE examen niet onderschatten. Wij hebben alsnog heel veel bijgeleerd en handige tips gekregen qua techniek en kijkmomenten. Na een leuke en leerzame dag hebben mijn vrouw en ik allebei de dag geslaagd kunnen afronden. Heel veel dank Martijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool met goede instructeur

Ik heb een fijne tijd gehad bij deze rijschool. Alles was altijd duidelijk en ik heb gezellige rijlessen gehad bij Roméo

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne rijschool

Ik heb genoten van een 1-dags cursus BE en heb mijn rijbewijs in 1x kunnen behalen door de professionaliteit van mijn instructeur Martijn. Was een geslaagde dag!

 • Aanbevelen? Ja
10

super handig en super fijn

mijn ervaring met easy2drive is super geweest want door hun ben ik in 1 keer geslaagd

 • Aanbevelen? Ja
9

Werd juist pas enthousiast door de opleiding om mijn BE-rijbewijs te halen

Vanuit mijn werk was de wens om mijn BE-rijbewijs te halen. Gezien mijn leeftijd had ik zoiets van moet ik dat nog gaan halen? Ik heb het nooit gemist. Maar tijdens de proefles werd ik al enthousiast en tijdens de examendag was dat nog steeds.

 • Aanbevelen? Ja
2

Ongestructureerde rijschool

Easy2Drive doet zich voor als de perfecte rijschool. Ze bieden je de mogelijkheid om snel een proefles te doen en daarna wordt eigenlijk alles slecht. De telefoniste/receptioniste is te druk met van alles waardoor facturen te laat komen, je niet de juiste documenten ontvangt en afspraken niet worden nagekomen. Zo werd ik de dag voor mijn examen gebeld of ik die zelfde dag nog even 10 uur aan rijlessen kon betalen omdat dat voor het examen moest gebeuren. Dit was dus een factuur zonder facturingstermijn. Daarna moest ik op de dag van mijn examen mijn examenkaart meenemen. Deze ontving ik echter pas 2 uur voor mijn examen. Dit terwijl de rijschool deze al ontvangt wanneer zij het examen inplannen. Voor elke afspraak (inplannen van examens, zowel theorie als praktijk) moet je zelf meerdere malen bellen. Er wordt dan verteld dat ze je terugbellen of iets voor je gaan uitzoeken en helaas gebeurd dit dan niet. Daarnaast is de mevrouw aan de telefoon erg onvriendelijk. De theorie examen cursus is daarentegen wel goed geregeld (overigens als je ziek wordt kan je niet meer mee doen en ben je dus je geld kwijt). Mijn instructeur was ik over het algemeen wel tevreden mee. Overigens plande mijn instructeur de lessen van de aankomende week pas op zondag of maandag waardoor dit vaak zorgde voor verwarring. Hierdoor waren er ook meerdere weken dat ik niet heb kunnen lessen door de planning. Al met al is Easy2Drive een rijschool die ik zeker niet aan mensen zal aanbevelen.

 • Aanbevelen? Nee
8

Goede instructeur

Goede ervaring alleen had ik een scooter die niet optimaal werkte

 • Aanbevelen? Ja
8

Kwalitatief goede rijschool, goede en rustige begeleiding.

Communicatie verliep niet heel soepel, de rijschool is niet altijd even goed bereikbaar. De instructie is duidelijk en de instructeur werkt niet gehaast. Hij help je rustig op weg, maar is wel heel duidelijk en pakt je dan ook op de juiste manier aan om je klaar te stomen voor het examen.

 • Aanbevelen? Ja
10

gewoon goed geregeld

gewoon goed geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

100/100

Ik heb recentelijk mijn rijlessen gevolgd bij Easy2 Drive en mijn ervaring was ronduit uitstekend. Vanaf het allereerste contact tot aan het behalen van mijn rijbewijs, werd ik professioneel begeleid en ondersteund door het vriendelijke en deskundige team van instructeurs.

 • Aanbevelen? Ja
5

laatste rijinstructeur was ok.

De opstart was voor Suzanne lastig. wisseling van instructeur met geen klik bij de tweede en dat sukkelde een beetje door. De derde was weer ok. Aanbevelen ja, maar wel bij beschikbaarheid van rij instructeur waarmee een goede klik is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Heel erg duidelijke instructies en iedereen was hartstikke vriendelijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Geachte lezer. ochtend begonnen met een korte uitleg. Daarna hoppa de scooter op en rijden door een leuke omgeving. In de middag even een korte pauze met een lunch en wat advies en praten. Daarna nog even een rondje met de scooter en klaar stomen voor het examen. Ik was van de 3, de 2e examen kandidaat en ben in 1x geslaagd!!! Ik kreeg goed en leerzaam advies en alles was duidelijk voor mij. Ik dank jullie hartelijk voor deze fijnde dag. Mvg Wesley Brouwer

 • Aanbevelen? Ja
10

Zowel kalm als duidelijk.

Informatief en werkzaam

 • Aanbevelen? Ja
10

A wonderful and supportive driving school!

I am very grateful for all the staff at Easy2Drive Huizen. I have been able to pass my driving test with the support and assistance of their wonderful staff and instructors. My instructor was Dick ten Boden. He is a amazing teacher and a super friendly person, who helps you feel at ease every step of the way. This is a fabulous driving school and I would 100% recommend them! Thank you Easy2Drive!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke en leerzame dag.

Dagopleiding BE gevolgd en veel geleerd van Martijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Fijne rij-instructeur, die zorgt dat je goed voorbereid en zonder stress bij je examen aankomt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede rijschool met deskundige mensen

Hele fijne rijschool met zeer vriendelijke en kundige medewerkers. Vandaag een dagcursus voor het E-rijbewijs gevolgd. Ik was behoorlijk zenuwachtig toen ik aankwam, maar door de goede begeleiding was dit als snel onder controle. Fijne les dag gehad met hele fijne heldere instructie en het examen in 1x behaald! Mijn zoon heeft hier zijn scooterrijbewijs ook in 1x behaald en was ook super tevreden over de begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super rijschool!!

Goede rijschool. Denken ook met je mee. Alles super goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring!!

Duo "E" in 1 dag. geweldig, veel geleerd, zeer goede uitleg en veel praktische tips. Martijn kan alles goed uitleggen en de dag was mooi gepland! Sleutel woorden zijn rust en overzicht. Onderschat "E" niet, pittig maar super blij het 1 in een dag te halen. Dank jullie wel!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezellig en leerzaam

Vandaag bij Martijn een duo opleiding gedaan. Goede en duidelijke instructie waarbij hij heel goed inziet waar je sterke en zwakke punten liggen en je daarbij goed begeleidt. Het was ook nog eens erg gezellig en met een goed resultaat. Bedankt voor een mooie dag!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaring en alles duidelijk uitgelegd

Ik heb mijn taxi examen behaald via easy2drive. Alles ging vlot en heel snel kon ik al afrijden. De instructeur legde alles goed en duidelijk uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer behulpzaam en zorgvuldig

Mijn zoon heeft zijn brommerrijbewijs in 1 dag gehaald bij Easy2Drive. Zeer behulpzaam aan de telefoon met plannen (en benodigde verschuivingen). Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Goede ervaring gehad. Wil met name mijn instructeur Martijn bedanken en complimenteren op zijn effectieve manier van leren en aansturen daar waar nodig, was niet gelukt zonder hem!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Leuke en gezellige lessen!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.