Top service!

Vriendelijke en fijne service. Goed en snel geholpen. Heel blij met Fioole!

Zeer goede service

altijd vriendelijk, meedenkend en super service

Er wordt meegedacht. Altijd vriendelijk. Er wordt altijd gebeld om te overleggen. Super service, iedere keer weer.

Goede garage

Een duidelijke offerte gekregen en een afspraak. Auto was (nog) eerder klaar dan gepland. Keurig en aardig.

Zeer klant- en oplossingsgericht

Service zoals service zou moeten zijn!

Geweldige ervaring!

Een hele vriendelijke service. Ongekend. Ik maak zulke vriendelijkheid nooit meer mee helaas. 10 op 10! We zijn voortreffelijk uit de panne geholpen. Service with a smile

Prima geholpen.

Wij zijn prima en netjes geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto. Er is alle tijd genomen voor de verkoop. Goede en duidelijke uitleg en prima voorwaarden. Zeer tevreden.

Top service!!!!!

Dear Guido, sorry, but I can't speak dutch! So I make it easy: I give you five stars, because you and your service are really the best!! If there were 10 stars, I would give you 10 stars!! Best regards and good luck!!!

• Would you recommend us? Yes

goed, vriendelijk

Altijd welkom en wordt zo snel als mogelijk is voor hun geholpen!

Grote betrokkenheid bij de klant. Kundig personeel.

Staan altijd voor me klaar

Al sinds 2007 is Fioole mijn garage voor onderhoud, APK en voor de aankoop van op internet gevonden auto’s. Eerlijkheid en vakmanschap!

Perfecte service

Het verzorgen van import autos is heel fijn en geruststellend.

Vriendelijk en deskundig

De monteur gaf goede uitleg over het probleem met de schuifdeur

Fijne en snelle service!

Voor een APK/zomercheck voor de eerst keer geweest. Afspraak maken via de website gaat heel makkelijk en snel. Telefonisch goede uitleg mbt de apk en snelle reacties en service! Heel fijn!

Fijne garage met vakkundig personeel

Is echt een hele fijne garage. Worden altijd goed geholpen. Je kunt goede afspraken met ze maken, ze denken met je mee en ze zijn duidelijk in de communicatie. Geen onverwachte verrassingen.

Altijd top

Altijd alles volgens afspraak goede voorlichting.

Fioole auto's ervaar ik als een zeer klantvriendelijk en deskundig bedrijf.

Fioole auto's ervaar ik als een zeer klantvriendelijk en deskundig bedrijf.

Denken met je mee en houden je per app op de hoogte hoe ver ze zijn met de reparatie van je auto.

Goede service en ik heb vertrouwen in dit bedrijf.

TOP!

Goed en prettig geholpen

Goede communicatie via telefoon en whatsapp en goede voorstellen voor onderhoud. Ik kom graag terug!

klantvriendelijk, stipt & deskundig

ervaring: deskundige import van 2 wagens uit België n.a.v. onze verhuis naar Renesse - fijne aanpassingen aan onze bestelwagen - prima onderhoud & snelle service als er nood is aan bv vervangen lampje

Vriendelijk, netjes, betrouwbaar

Bij Fioole auto’s een mooie V90cc laten importeren. Hele proces is prima verlopen, alle vragen worden netjes beantwoord en alle specifieke wensen worden verzorgd. Heel tevreden!

Alles klopte gewoon

zie boven