Word correct en klant vriendelijk geholpen
Prima bedrijf, betrouwbaar, klantgericht, vriendelijk, mee te dealen.
Prima service, goed geholpen, goed meegedacht, bijna alles goed, koffie mag ietsje warmer haha. Groet uit Brabant
Goede service, meedenkend, gewoon alles super geregeld. Groetjes uit Brabant
Goede service, meedenkend, gewoon alles super geregeld. Groetjes uit Brabant
super
Op breed front ok
Zeer vriendelijk geholpen. Alles snel en vlekkeloos verlopen en alles keurig volgens afspraak. Dit is zeker de plek waar de volgende aankoop gaat plaatsvinden.
Snel mijn aanvraag behandeld, altijd fijn en snel contact, goed geholpen, vakbekwaam en top service… Voor onderhoud kom ik graag terug ook al is het een stukje rijden!
Vorige auto gekocht, nu ingeruild en via Sterdome een nieuwe auto gekocht. Zeer prettig geholpen om nieuwe auto te vinden.
Auto netjes afgeleverd volgens afspraak
Vriendelijke goede en vakkundige service.
Goede service en goed advies bij de aankoop
Klantvriendelijkheid en de service die hoog in het vaandel staat.
altijd goed geholpen zeer vriendelijk en goede koffie en altijd goed advies
n.v.t.
Zeer goede service en aflevering van de auto.
Veel persoonlijke aandacht, staan gelijk voor je klaar, niets is teveel, regelen alles voor je en super service!!!!