Filters

9

Een leerzame en prettige rijopleiding.

Goede instructeurs die alles duidelijk uitleggen en de tijd voor je nemen. Ik heb bij Marjolein gelest, het waren leuke en leerzame lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super !

Goed contact vooraf. Lessen en direct examen was fijn. Ik ben geslaagd ! Dank Joro !

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie en prettige voorbereidingen

JORO communiceert goed en regelt de cursussen, lessen en examens netjes!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Zijn gewoon goed! Wat goed is goed en wat fout is fout..lekker streng omdat ze willen dat je slaagt! Top lessen hier gehad en altijd met veel plezier gereden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super !

Aardige, leuke, spontane instructeur. Kort krachtig en duidelijke instructies zonder poespas. Zeker een aanbeveling als je je aanhanger rijbewijs wilt halen in een korte tijd !

 • Aanbevelen? Ja
10

Probleemloos

Goede duidelijke instructies van Ron, dus mijn 75+ rijtest ging in 1x goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool.

Ben goed geholpen en heb veel geleerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

2 halve dagen aanhanger rijles gehad van Ron. Ervaren en geduldige rij-instructeur en ook nog eens gezellig. Fijn dat het verdeeld was over 2 dagen, ik bleek toch anderhalf uur extra nodig te hebben en samen met Marjolein heeft hij ervoor gezorgd dat dit op het laatste moment nog kon, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben. Nogmaals dank daarvoor!!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne rijschool, die je goed helpt

Fijne rijschool die je goed tegemoet komt en erg gefocust is op het slagen bij cbr

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en vertrouwd!

Er wordt op een leuke en professionele wijze les gegeven wat resulteert in een zelfverzekerde leerling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!

Goede rijschool ik ben in een x geslaagd dankzij Ron en marjolein!!! Ga zo door groetjes linda x

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima dagcursus

Dagcursus rijbewijs bromfiets van 5 uur + examen was prima, de instructeur schreeuwt wel vaak in je oor (je rijd met 3 andere en iedereen hoort hetzelfde dus jij hoort het als de instructeur tegen een andere leerling schreeuwt) maar dat is de beste manier om het te leren.

 • Aanbevelen? Ja
9

De match met de juiste instructeur is heel belangrijk

Mijn rijbewijs gehaald. Beter laait dan nooit, zullen we maar zeggen. Maar wel in één keer! Wie had dat gedacht? Begonnen aan rijlessen, omdat ik vond dat het maar eens moest. Het heeft even geduurd voordat ik alles onder de knie kreeg en voldoende zelfvertrouwen en lef om besluitvaardig te rijden. Wat ik ervaren heb, is dat vooral de match met de juiste instructeur heel belangrijk is. Wanneer dat niet het geval bleek, werd er gekeken naar wie het beste bij me past. Dat is het voordeel van een rijschool met verschillende instructeurs, waar inmiddels aardig wat mensenkennis is opgebouwd. De instructeur die mij het meest geholpen heeft, Marjolein, blijft rustig. Ook al gaat er iets niet zoals gepland. Een eigenschap van onschatbare waarde. Daardoor werd ik ook weer rustig, minder onzeker en ging ik uiteindelijk er in geloven dat ik het echt zelf kan. Ik heb erg veel van haar geleerd, ook tips gehad die je niet in je RIS boek leest. Daarnaast is het met haar echt gezellig in de auto. Waardoor ik elke vrijdag uitkeek naar de rijles en het nu zelfs mis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Veilig en goed!

Super fijne en goede ervaring! Mensen met het hart op de goede plek en duidelijk ook voor cursisten (beide dochters in mijn geval) Van harte aanbevolen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en goede service

Beide dochters zijn in 1x voor zowel theorie als praktijk geslaagd voor hun brommer rijbewijs. Goed advies en alles op korte termijn mogelijk. Zoekt u dus een goed adres voor een brommer rijbewijs… Kies voor Joro.

 • Aanbevelen? Ja
10

Beter kan niet

10/10

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ik heb heel veel geleerd vooral tijdens de praktijklessen. Alle tips en verbeterpunten zijn mij op een heel professionele wijze bijgebracht/ mee gegeven, zodat ik de nodige vaardigheden op eigen tempo kon ontwikkelen en op tijd goed voorbereid kon zijn voor mijn examen. De communicatie verbaal als digitaal heb ik als heel fijn ervaren. Jullie zijn Toppers

 • Aanbevelen? Ja
10

Top dag in 1 keer geslaagd praktijk

Ron hartstikke bedankt voorde druilerige dag maar top les gehad.Samen met 3 andere kanditaten alle 4 geslaagd de eerste keer! Nogmaals bedankt! Misch tot volgend jaar! Patrick

 • Aanbevelen? Ja
10

Super lief!

Ze zijn hier super lief! De eigenaren denken met je mee en willen je zeker helpen met alles. Ik was heel zenuwachtig maar de eigenaar wist me wel goed op m’n gemak te stellen. En ze dachten met mij mee waar ik problemen mee had.

 • Aanbevelen? Ja
10

All went smoothly.

From the first contact I had with Joro driving school, everything went smooth, i reached out to them and in the same day, they replied back compare to other driving school where it is quiet difficult to fet the correct answer. The administrative information I have received along the way were valuable, they were always on top of it. It showed me that they really care about me as their student and they wanted the best for me. The fact that I was receiving notification the day before each lesson did help to plan my day ahead and not miss one lesson. My trainer Joop was amazing , he is a fun and knowledgeable guy to learn from. I really liked his honest opinion on what I did well and what I need to work on. All in all, it paid off, I passed my exam in the first attempt. Big thanks to Joro driving school.

 • Would you recommend us? Yes
10

Uitstekende service.

Mijn dochter heeft de cursus als zeer prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige rijschool, erg betrokken

43 jaar oud, ik moest nu maar eens aan een motor gaan beginnen. De wilde haren reeds vervlogen, dus de buikschuiver word het sowieso niet meer. Dat gezegd hebbende, en meerdere proeflessen hier en daar, kwam ik uit bij Verkeersschool Joro. Ook hier een proefles gedaan met Ron Bruinsma, en deze werd voor mij als zeer positief afgerond. " Er zijn wel wat puntjes van aandacht, maar over het algemeen rij je al leuk " Als je dan ook nog eens hoort dat er "waarschijnlijk weer een kandidaat is waar we weinig op verdienen " dan vind ik ook dat een plus punt. Het draait bij Joro dus gewoon om mensen aan een rijbewijs te helpen. Mijn lessen heb ik allemaal van Ron Bruinsma gehad, zowel de voertuig beheersing, als verkeers deelname. En als er iets anders moest dan dat je deed, werd dat heel duidelijk verteld, daarintegen word je tijdens de lessen ook voldoende gecomplimenteerd, voor de dingen die wel goed gaan. Ik heb een pakket van 15 lesuren afgenomen inclusief examens, maar exclusief theorie. Ik ben voor voertuig beheersing, en verkeers deelname in 1 keer geslaagd. Theorie heb ik buiten de rijschool om gehaald, en ook hiervoor in 1 keer geslaagd. Ik ben in mei begonnen met lessen, en heb nu, eind september, mijn rijbewijs behaald. En dat was nog lang vanwege extreme wachttijd bij het cbr, want anders had ik waarschijnlijk nog een maandje eerder kunnen afrijden. Al met al, is er weer een extra categorie welke ik mag laten bijschrijven op het rijbewijs, en heb het hele circus als zeer leuk ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden!

Super goed les gehad, waardoor ik in één keer slaagde voor E achter B. Veel handige tips voor het examen gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top super

Binnen 1 maand alles gehaald top les gehad Goed uitleg en Ron je bent een topper en zal jullie bij iedereen aan bevelen . Super fijne rijschool

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke gezellige tijd!

In 1 keer gelaagd bij toppertje Joop!! Super gezellige rijlessen, maar ook heel leerzaam. ;)

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.