Ontzettend goed geholpen met de keuze naar een nieuwe Auto. Verder wordt er ook goede service aangeboden. Scherpe prijzen en genoeg keus in verschillende soorten auto\'s en in bouwjaar en km stand. Je moet alleen wel van zwarte auto\'s houden, want de kleur die verkocht wordt, is veelal zwart
Aankoop van een nieuwe auto, waarbij we prettig en deskundig zijn geholpen.
Kochten een Fiat Panda 2011 100000 km. Met 6 mnd Bovag garantie. Keurige nonsense behandeling door verkoper Joel. Na proefrit werden garantievoorwaarden duidelijk toegelicht en onze verzoeken m.b.t servicebeurt vastgelegd. Communicatie was goed en adequaat. Bij de levering werden alle afspraken en de werkplaatsbon puntsgewijs doorgenomen. Auto ziet er keurig uit en rijdt vooralsnog prima. Voorlopig erg tevreden over dit bedrijf!
Ik had dit bedrijf gevonden op internet. Ik kom zelf niet uit de buurt maar omdat het er zo goed uit zag en we erg vriendelijk werden behandeld via de telefoon hebben we een bezoekje gebracht. Ik kwam kijken naar een 2e hands auto. Ik werd vriendelijk ontvangen en super goed geholpen. Het zou mijn eerste auto worden dus erg spannend. Het voelde allemaal erg goed. Alles werd eerlijk vertelt en ik kon de auto al 3 dagen laten ophalen! Echt top! Ik ben ontzettend blij met mijn auto en de goede service die we hebben gehad. Echt super!
Geholpen door Joël. Erg fijne ervaring en zeer tevreden en goede aankoop gedaan.
Zeer slecht adverteren met een Renault Clio Diesel en Bovag garantie. Hoe toevallig dat de prijs €10,- onder de minimale Bovagprijs zit. Bij navraag moet er dus een pakket worden afgenomen. Meteen de schuld bij andere leggen. Komt door internet iedereen zoekt op de laagste prijs. Maar als ik er een tientje bijleg is het wel met Bovag, neen! We hebben op onze site nergens Bovag bij staan. De foto is met Bovag op de gevel. Op Autotrader en AutoTracks staat overal Bovag. KM van de auto is \"geen oordeel\". Heeft dus weinig de garage gezien of bij Beun de Haas geweest? Dan de distribubutieriem. Is in eigen werkplaats gedaan bij een hoger km stand als in de advertentie staat. Ook de spanrol een waterpomp mee gedaan? Geen idee moet nagevraagd. Kortom raar hé dat de consument met zoveel wantrouwen de garages benaderd..... Klacht bij de BOVAG neergelegd.
Geachte heer van Bochove, Hartelijk dank voor uw reactie. Uw opmerkingen hebben wij kritisch bekeken en aangepast waar het kon. De vraagprijs is aangepast, zodat de norm van de BOVAG grens in orde is. Het km stand verschil is ontstaan na een proefrit en niet in de advertentie aangepast, waardoor uw opmerking over de distributieriem terecht is. Zoals U kunt lezen in onze eerdere reviews zijn wij zo transparant mogelijk naar onze klanten en hebben wij zeer veel tevreden ambassadeurs in ons bestand. Immers is de klant nog steeds koning bij ons. Langs deze weg nodigen wij u van harte uit voor een persoonlijk gesprek over de aanschaf van een nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Dealeroccasionhuis
henrie janssen klusbedrijf ik ben vriendelijk ontvangen deskundig geholpen als duidelijk uit gelegd met een kopje koffie en duidelijk op papier en de auto zeer netjes gepoetst van binnen en buiten voor de aflevering ik ben zeer tevreden
Prima service.
Top service. Vriendelijke personeel, geen hard sell. Ik zal zeker terug gaan in de toekomst. Bedankt Joel.
Ik ben goed geholpen door het personeel, waarbij hij ook alle tijd voor mij nam. In één woord: super.
Prima..vlot en netjes.
prima geholpen. auto afgeleverd volgens afspraak
We hebben een auto gekocht bij dealer occasionhuis, we zijn goed geholpen door de verkoper. Ze nemen de tijd voor je. We zijn er erg blij mee.
Fijn en goed geholpen, de thuis breng service is goed geregeld.
Zeer professioneel bedrijf met vriendelijke en deskundige bediening. Groot assortiment goede jonge occasions voor aantrekkelijke prijzen. No noncense en vaste prijzen.
Joelle doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Alles was snel geregeld en afspraken zijn nagekomen. Vriendelijk personeel en de dame van de receptie (volgens mij Laura)zocht meteen een oplossing toen er wat vragen waren maar Joelle er niet was. Super fijn allemaal.
Aardige, behulpzame en geduldige mensen met verstand van zaken. En omdat ze verstand van zaken hebben had ik graag wat meer uitleg gehad over de auto die ik gekocht heb. De handleiding ontbrak waardoor ik nu zelf alles moet uitzoeken. Maar over het algemeen ben ik positief over de manier waarop ik geholpen ben.
Hele fijne communicatie vooraf en transparante afhandeling. Bij het ophalen van de auto wordt er echt de tijd voor je genomen en verlaat je met een goed gevoel e garage.
Auto gekocht. Deze had kort na aankoop een mankement. Direct afspraak kunnen maken voor reparatie. Snelle service, leenauto meegekregen, netjes afgehandeld. Aanrader.
Je wordt er vriendelijk geholpen
Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer te spreken ben over mijn ervaring met dit bedrijf. Ik zocht een auto in een bepaald budget en ik werd aangenaamd verrast dat dit bedrijf voor mijn budget ook auto\'s te koop had. Uitermate netjes behandeld en beloftes die mij werden gedaan, ook nog eens waar gemaakt. Ik kom zeker nog terug voor een toekomstige auto!
Fijne ervaring met dit bedrijf. Ik werd goed en deskundig geholpen. Personeel wist waar ze het over hadden.
Vriendelijk en netjes geholpen door Joël! Er waren wat dingetjes waar ik later achterkwam, wat nog gerepareerd moet worden. Daar werd helemaal niet moeilijk over gedaan. Top service!
Havenstraat 28
5347KK Oss
Eurocars, de specialist in jong gebruikte en nieuwe auto's. Alle mobiliteitsoplossingen onder een dak, vraag gerust naar een (short) lease voorstel of een financial lease tarief. We helpen u altijd snel op weg! Voor info bel: 0412-631919