goede service, goed behandeld
In september 2011 bij dit bedrijf een Mitsubishi Colt CZ3 Diesel gekocht, het was niet de goedkoopste occassion die te vinden was maar gezien zijn staat en uitvoering was de prijs redelijk. De telefonische afspraak voor een proefrit en bezichtiging van de auto heeft een vriend van mij geregeld omdat hij zelf verkoper in de autobranche is. Dit verliep in eerste instantie een beetje moeizaam mbt het proefrijden met de auto. Overigens is dit bij een showroomauto ook begrijpelijk ivm het verplaatsen van veel auto`s en naderhand poetsen indien de koop niet doorgaat, het betrof hier echter een auto waar een van de verkopers mee reed. Bij aankomst werden wij geholpen door een vriendelijke verkoper Kahlil, die de auto reeds had klaarstaan voor de proefrit. Uiteindelijk na een proefrit de auto bekeken op de brug (ben zelf autotechnicus) tot een overeenkomst gekomen met een opmerking mbt een wiellager. De aflevering was zoals verwacht bij dit soort bedrijven, kort maar krachtig. Betalen, sleuteloverdracht lager gecontroleerd en goed bevonden en tot ziens, wel was de auto nog APK gekeurd en vluchtig gepoetst. Tijdens de 6 maanden Bovag garantie zijn er een paar gebreken aan de Colt geconstateerd waaronder toch een defect lager, dit was echter zeer moeilijk te horen en heb er speciale apparatuur bij gebruikt om het toch onbelast hoorbaar te krijgen. Omdat ik ruim 150 km van Oss woon heb ik contact gezocht met het bedrijf nadat ik zelf prijzen was gaan inwinnen voor de reparatie. DMV telefonisch en e-mail contact kreeg ik zonder meer toestemming voor reparatie en het indienen van de facturen, deze werden keurig door door het bedrijf overgemaakt. Kortom, mijn ervaring met dit bedrijf is zonder meer goed te noemen, houden zich netjes aan hun afspraken en gaan soms nog verder dan dat. Omdat ik zelf er voor heb gekozen om geen afleveringsbeurt te laten doen hadden ze ook kunnen eisen dat ik voor garantie terug naar Oss moest komen. Kortom, een aanrader. Met deze service denk ik dat ze met recht een betrouwbare Bovag partner zijn.