goede service, goed behandeld

Metro heeft mij goed geholpen met mijn lessen, altijd als ik vragen had werd ik meteen geholpen, ik ben daarom ook in een keer geslaagd voor mijn examen dankzij mijn rijinstructeur George! Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Super rijschool en hele vriendelijke mensen. En de rijinstructeur heeft me top les gegeven.En heb me rijbewijs binnen maand!

goede service, goed behandeld

In een keer geslaagd voor zowel mijn theorie- als mijn rijexamen. Dit heb ik zeker te danken aan de kundigheid en ook geduld van de mensen bij Metro. Bijzondere dank gaat uit naar mijn rij-instructeur George!!

goede service, goed behandeld

Goed en ontspannen leren rijden dankzij mijn rij-instructeur George. Alles in één keer gehaald, ontzettend blij. George, bedankt!

goede service, goed behandeld

Erg goed, George heeft er voor gezorgd dat ik het slagschip zodanig onder controle had dat ik in een keer geslaagd ben!

goede service, goed behandeld

Goeie rij-instructeur veel van kunnen leren, heeft mij goed voorbereid op mijn rij-examen. daardoor ook geslaagd natuurlijk!

goede service, goed behandeld

Het was een mooie ervaring met niet alleen deze verkeersschool, maar ook mijn fantastische rij-instructeur George. Hij heeft me veel geleerd en heeft mij mijn rijbewijs op een leuke manier bezorgd.

goede service, goed behandeld

Goede service en hulp. Je kan met vragen altijd terecht en ook de lessen worden goed afgestemd. De afstemming van de lessen is beter bij de lessen voor algemene voertuigbeheersing, maar ook al rijdt je met twee tijdens de lessen verkeersdeelname krijg je echt de begeleiding die je nodig hebt en wordt het goed met elkaar afgestemd.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Motorrijbewijs behaald! AVB & AVD in 1 keer!

goede service, goed behandeld

Erg fijn, leuke mensen, goed les gehad.

goede service, goed behandeld

Professioneel. Geeft goed advies en les

slechter dan verwacht

Slecht martiaal, met regel defecte. Niet gemotiveerde rijleraar. Goedkoop is in dit geval duurkoop. Ben overgestapt naar een andere rijschool, wel iets duurder maar stukken beter en professioneler!

Escamplaan 216

2547 GN Den haag