7\'5
Top! Goeie mannelijke docenten. Vrouwelijke docent vond ik persoonlijk niet prettig maar ik vermoed dat ze nog niet zo lang les geeft. Dus de tijd zal het leren. Verder was het echt TOP
Ik heb hele goede ervaring met Verkeersschool Metro in Den Haag. Instructeurs geven echt heel goed les, ze leggen als goed uit en de sfeer is enorm goed. De balie medewerkers zijn ook super aardig en klantvriendelijk. Ik raad iedereen aan om hier te lessen.
In 1 keer geslaagd dankzij Eddy van den Goorbergh. Goede feedback en altijd gezellig. Zeker aan te raden!
Heb vlot, veilig en zelfstandig leren rijden bij de rijschool. Tijdens de lessen ook nog goed gelachen met de instructeurs. Ze zijn kundig en willen de leerlingen echt daadwerkelijk leren rijden.
Met extra rijlessen van George geslaagd voor mijn herexamen. Ik ben heel tevreden over de lessen. Dank je wel George. Ruud
De rijlessen zijn leerzaam en ze geven je met opbouwende kritiek een duidelijk beeld waaraan je je eigen kan verbeteren. Ik heb met veel plezier mij rijlessen gereden bij deze rijschool en kom over twee jaar zeker weer terug om voor de hogere klasse af te rijden.
Hele fijne rijschool, open en ontspannen, vriendelijke en goede instructeurs. (motor)
Ik heb een goede ervaring met metro
Erg goede ervaring met deze rijsschool
Super goeie lessen voor mijn auto rijbewijs gehad van Danny. In 1 keer kunnen slagen :)
Zeer goede service van de rijschool, niet alleen in de praktijk maar ook in de theorie super goed. Maar vooral de rijlessen die ik heb gehad waren perfect. Mijn instructeur George, was ook echt perfect. Ik heb tijdens mijn lessen super veel lol en gezelligheid gehad. Maar ook op de momenten dat het nodig was, was George zeer alert en liet me ook gelijk zien wat er op dat moment nodig was. of hij legde het nog even uit. daardoor is het juist heel prettig om samen te rijden en leer je extra snel. Ik heb nu inmiddels me rijbewijs gehaald. En ik kom zeker nog een keer terug voor een ander rijbewijs.
Erg fijne lessen gehad bij Eddy Vdg ! Weet de juiste dingen te vertellen/zeggen op het juiste moment en stelt je erg op je gemak. Is zeker streng en rechtvaardig wanneer dit nodig is waardoor je het autorijden sneller onder de knie krijgt. Een aanradertje voor iedereen dus.
Gisteren mijn rijbewijs gehaald! Mijn lessen bij Ed waren altijd erg gezellig. Hij heeft alle geduld en legt heel goed uit. Hij heeft mij enorm geholpen door mij op mijn gemak te stellen! Echt een aanrader!!
Altijd heel veel plezier gehad in de lessen! Het was altijd lachen, gieren en brullen met Ed! Legt altijd goed uit, en neemt de tijd en is heel flexibel! Zal het nog gaan missen dat we niet meer op de BeeGees samen mee zingen! Heb me praktijk in 1x gehaald, zeker een rijschool die ik andere aan zou raden!
Hele fijne ervaring gehad tijdens de lessen. Voelde me altijd erg op m\'n gemak en instructeur Danny legde alles altijd op een rustige en duidelijke manier uit. Vandaar waarschijnlijk ook in 1x geslaagd voor praktijk en nu al ontzettend veel plezier van m\'n rijbewijs. Danny en verkeersschool Metro succes nog, zal jullie zeker aanraden bij anderen !
In 1 keer geslaagd voor me theorie en praktijk examen dankzij de goede en ervaren instructeurs! (danny). Goede service altijd netjes op tijd volgens de afspraken. Geen spijt ervan dat ik hier mijn lessen heb gevolgd!
Goed bedrijf met een ervaren en rustige rij-instructeur (Danny). Goed slagingspercentage en had het gevoel dat ik elke les weer leerde en beter werd.
Vandaag geslaagd voor mij AVD. Motorrijbewijs dus in de pocket. Dit 100% dankzij de inspanningen van Ron en Kees. Twee goud eerlijke Haagse/Zoetermeerse jongens die je recht voor zn raap vertellen wat je goed doet en wat beter kan. Eerlijke pakketten, eerlijke prijzen en voldoendeflexibiliteit als je een keer niet kan (dank, Kathinka). Aanrader!
Vandaag geslaagd-bedankt iedereen,vooral Ron en Kees ie toch alles goed uitleggen en veel geduld hebben BEDANKT nogmaals !!!!
Na drie goeie rijlessen van een gezellige rij-instructeur ben ik in 1x geslaagd. Ik kan dit iedereen aan bevelen!!! Wat een super rijschool!
Super rijschool, lachend je rijbewijs halen! Ik zeg doen!
Metro heeft mij goed geholpen met mijn lessen, altijd als ik vragen had werd ik meteen geholpen, ik ben daarom ook in een keer geslaagd voor mijn examen dankzij mijn rijinstructeur George! Ik beveel dit bedrijf zeker aan.