Prettige rijschool

Ik heb bij Jules rijlessen gevolgd, wat ik erg prettig vond. Een gezellige man, streng wanneer het hoort en altijd in voor een gezellig gesprekje. Dankzij Jules heb ik nu mijn rijbewijs!!!!

FANTASTISCH

Ik heb een geweldige tijd gehad bij Metro. Ik raad Metro zeker aan als verkeersschool. Metro is klantgericht, professioneel en super gezellig. Er wordt met veel passie motorrijles gegeven aan de student en dat waardeer ik enorm. Heel erg bedankt Metro (Ron, Kees en Danny) voor de leerzame en leuke ervaring voor het behalen van mijn motorrijbewijs!

Mijn ervaring met METRO is erg positief. Hier had ik veel van kunnen leren!

Beste rijschool in den haag gewoon hiervoor kiezen als je snel wil slagen, niet twijfelen gewoon doen! Je word zeer goed opgeleid. Ik heb hier binnen 4 maanden mijn motorrijbewijs behaald, AVB en AVD BOOEMMM in 1 x geslaagd dankzij de beste rij-instructeur ron en danny! Enorm gelachen tijdens lessen! Ben mn rij instructeurs echt super dankbaar! Jullie zijn geweldige mensen!!! Zeker een aanrader!

Het was heel leerzaam. Instructeurs met veel passie in hun werk.

Mijn motorrijbewijs heb ik hier snel behaald. (AVB en AVD in 1x) Heel véél gelachen tijdens de rijlessen. Mijn rijinstructeurs (Ron&Danny) hebben mij heel goed geholpen en leggen alles duidelijk uit. Metro, de beste verkeersschool in Den Haag. Zoek niet verder ;) Je wordt zeker niet teleurgesteld en dat is gegarandeerd! Bedankt voor alles!!

Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Alles is netjes en zakelijk. Ik wil ook graag mijn mening geven over mijn instructeur. Bart is professioneel en gemakkelijk te begrijpen. Nogmaals bedankt

Geweldige persoonlijke motorrijlessen van relaxte instructeurs waar je gewoon lekker jezelf kan zijn

Ik heb bij Metro mijn motorrijbewijs gehad. Ik heb les gehad van bijna elke instructeur die daar werkzaam is, en elke instructeur heeft het beste met je voor. De lessen waren altijd goed geregeld, je leerde veel in een les en ze lieten je pas examen doen als ze er zelf ook vertrouwen in hadden. Ze denken graag met je mee (ook wat betreft lespaketten) en dat geeft toch wel een fijn gevoel.

Goede rijschool die haar 10 te danken heeft aan mijn rij-instructeur Jules!

Voor mijn autorijexamen heb ik les gehad van Jules en ik ben ontzettend tevreden over zijn manier van lesgeven! Jules is een zeer ervaren en bovenal goede leermeester. Naast het feit dat Jules je op hoog niveau leert autorijden, brengt hij je nog iets veel belangrijkers bij: hij geeft je rust en daarmee zelfverzekerdheid in het rijden. Een must tijdens je examen, maar uiteraard ook daarna! Jules doorziet je als persoon en weet waaraan te moeten werken. Dit is een gave - en ik spreek uit ervaring - die niet iedereen is gegeven. Jules ontzettend bedankt, dankzij jou heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald! Groetjes, Stacey

Supper leuke leerzame rijschool !!

Supper leuke mensen heel erg leerzaam Bedankt metro Jullie zijn de beste !!!

Uitstekend!

Mijn rij instructeur bij metro George heeft mij uitstekend begeleidt bij elke stap van het auto rijden. Dankzij George heb ik mijn rijbewijs behaald. Ook metro autorijschool heeft mij uitstekend begeleidt. Als ik iets niet wist dan kon altijd bij Metro terecht voor vragen.

Top ervaring!

Na mijn avb bij Metro terecht gekomen voor mijn motorrijlessen voor het avd deel. Met veel plezier en deskundige instructeurs snel mijn motorrijbewijs. Ik ga goed voorbereid de weg op dankzij Metro!

Perfect!

Wat een geweldige rijschool is dit! Vriendelijke mensen met hart voor het werk! Hier zie je passie in het werk terug. Hoe Metro mijn dochter heeft begeleidt met haar scooter rijbewijs( en mij ook met mijn motorrijbewijs), waardoor zij, en ik het in 1x gehaald hebben! Ron, heel erg bedankt weer voor alles! En de dames van kantoor

Een gezellige en goede rijschool die flexibel is en je stapsgewijs snel zelfstandig leert te rijden.

Ik heb een hele leerzame en vooral gezellige tijd gehad bij Metro. Dankzij mijn instructeur Ernst heb ik snel zelfstandig leren rijden. Ondanks dat door COVID-19 de examens werden uitgesteld en mijn rijles ritme erg onderbroken werd heb ik toch mijn praktijkexamen snel gehaald. De lessen waren bij mij flexibel in te plannen en altijd gezellig. Ik ga nu zeker met een veilig gevoel de weg op.

Super goede rijschool! Aanrader voor iedereen

Ik heb mijn autorijbewijs en mijn motorrijbewijs bij verkeersschool Metro gehaald. Er wordt veel aandacht aan je besteedt en daardoor leer je het snel. Echt een aanrader! Ron, ik wil jou speciaal bedanken voor de leuke, gezellige maar vooral erg leerzame lessen. Ik ga het missen. Bedankt voor alles!

Fijne rijschool

Altijd super fijn geholpen, les gehad bij Mouna die je een super vertrouwd gevoel geeft tijdens het rijden. En niet onzeker zal worden.

Prima ervaring

Door George in een keer met de tussen-tijdstoets mijn rijbewijs behaald. Erg fijne begeleiding en relaxte lessen!

Bij Verkeersschool metro woord je uitstekend geholpen. En adviseren je ook goed. In een x geslaagd voor mijn c rijbewijs. Denk zij Tony& Henk. Helemaal top. Ik kom zeker terug voor mijn CE

Super leuke rijlessen door een ervaren rijinstructeur gegeven

Voor mijn BE rijbewijs ben ik geholpen door Ron van verkeerschool metro. Lekker op een relaxte ongedwongen manier leren rijden (vooral sturen) met een aanhanger. Op een prettige, gezellige maar wel directe manier wordt je op weg geholpen. Een aanrader voor een ieder ander die op deze manier zijn BE wil halen.

In 1 keer gehaald

Het was erg gezellig dus het was aan de ene kant wel jammer dat ik het examen in een keer gehaald had, maar ik was toch wel blij.

Top ervaring!

Mijn rij-instructeur was Jules. Jules is echt top, stelt je op je gemak en je kan altijd lachen met hem. Hij leert je alles op de snelste en makkelijkste en veiligste manier.

Top verkeersschool!

Binnen 2,5 maand mijn motorrijbewijs behaald! De rij instructeurs waren top! Maar Ron is een wereld gozer! Alles wordt strak en duidelijk uitgelegd ! Ik raad deze rijschool aan! Niet alleen voor het behalen van je motorrijbewijs maar ook voor al het andere wat er behaald kan worden.

goede rijschool

fijne instructeur met duidelijke en eerlijk feedback tijdens de lessen.

Ervaren instructeur die uitgebreide begeleiding geeft.

Ik heb een goede ervaring met rijschool metro en echt zelfvertrouwen gekregen tijdens in mijn eigen rijgedrag. Heel veel dank Jules.

Uitstekende rijschool met heldere begeleiding. Echt top.

Met mijn langjarige auto-ervaring leek het me wel leuk om ook ‘even’ mijn motorrrijbewijs te halen. Dat viel in die zin tegen dat autorijden toch iets heel anders is dan motorrijden. Omdat de motorrijder zo kwetsbaar is, moet alle acties van hem gericht zijn op zijn veiligheid. Soms wat extra gas geven, soms wat vertragen, op een gegeven moment ging het kwartje vallen en werd het steeds leuker op de weg. Ron, Danny, Kees en Manuela zijn allen uitstekende instructeurs. Ik wil de rijschool dan ook van harte aanbevelen. Ook de administratieve ondersteuning van Katinka en Whitney was uitstekend. Als iedereen door Metro zou worden opgeleid, zou Nederland een stuk verkeersveiliger worden!

Super!

Erg goede rijschool. Fijne motor rijlessen gehad en erg kundige en gezellige instructeurs.

Fijne evering

Nemen de tijd om het je zo goed mogelijk te leren en je veilig de weg op te sturen

Escamplaan 216

2547 GN Den haag