Prima rijschool voor een goede prijs

De goedkoopste rijschool uit de buurt en ook goede en leuke lessen van de instructeurs! Enige puntje van aandacht is dat er in de planning een enkele keer een miscommunicatie zat. Verder raad ik het aan om te rijden bij METRO Ik heb C en CE gedaan

vind ik top kwaliteit

ik ben heel tevreden met ton tony ernst en andre bedankt voor alles

Als je bij Metro gaat rijden, vraag dan naar Bart. Beste instructeur in de industrie.

Goede instructeur

Het was prettig lessen

Ik heb goed geleerd door alle de medewerkers

Ik heb goed geleerd door alle de medewerkers van de school. Rustug en zijn geef alke sconde een advies zijn woord noiet moo van onse fauet. Ik ben blij.

Fijne rijschool

Afgelopen jaar heb ik rijlessen van George gehad, ik heb alles op een goede en fijne manier kunnen leren en mijn rijbewijs heb ik ook in één keer gehaald. Bedankt George en rijschool Metro voor de fijne dienstverlening.

Een zeer prettige ervaring

Rijles gehad bij George en zonder de corona-gerelateerde uitstellingen, heb ik mijn rijbewijs in één keer binnen 6/7 maanden kunnen behalen! George is een goede, geduldige, maar ook veeleisende (in de goede zin) instructeur. Dankzij hem heb ik al mijn doelen elke les kunnen behalen en ik ben hem zeer dankbaar. Ik denk niet dat ik bij een andere instructeur zo snel mijn rijbewijs zou kunnen halen.

Mijn C/E gehaald in een x geslaagd Ron dank je wel.

Super gezellige rijschool

Ik heb 3 instructeurs gehad, Ron, Danny en Nordin. Mannen bedankt voor de leuke en goede lessen. Ook de dames Witney en Katinka bedankt voor het vlotte inplannen en regelen van de lessen en examens.

In juli 2020 gestart met rijlessen bij George, in december al kunnen afrijden. Dat het zo snel kan (4,5 maanden) zegt genoeg over hoe goed hij te werk gaat. Helaas heeft corona ervoor gezorgd dat mijn examen datum 2x is verzet en heb ik een paar maanden moeten wachten. 19 april eindelijk kunnen afrijden en in 1x geslaagd.

Prettige rijschool met zeer vriendelijke behulpzame instructeurs.

Prettig , behulpzaam , meedenkend en vooral vriendelijk.

Prettige en leerzame rijlessen

Ik heb rijles gehad van George. Dit is heel goed bevallen. Hij weet op een rustige, maar duidelijke manier aan te geven hoe je het beste kunt rijden. Vanuit Metro werd iedere keer goed meegedacht en actie ondernomen bij het regelen van zaken zoals theorieles en -examen inplannen van examens.

goed behandeld

Ik vond het alleen jammer dat ik mij eerste 12 uur begon bij henk, mij ervaring met hem vond ik niet echt prettig maar dat maakt niet uit. Het is allemaal toch goed gekomen. Na de 2de keer pas maar ja helaas

Top rijschool

Echt een top rijschool goeie duidelijke instructeur en fijne begeleiding

Hele goede rijschool/rij instructeur

Bij deze wil ik rijschool metro bedanken en de beste rij instructeur meneer Jules Hiervoor had ik 2 andere rijscholen daar ging het niet goed ben ik uiteindelijk bij metro/jules gekomen en Jules heeft me alles opnieuw goed geleerd waardoor ik geslaagd ben. Meneer Jules is de beste rij instructeur en als je bij hem komt weet je zeker dat je je rijbewijs haalt. Goede uitleg en hele goede inzet van Meneer jules

Top rijschool

Voor mijn BE rijbewijs ben ik geholpen door ernst van verkeerschool metro. Lekker op een relaxte manier leren rijden (vooral de sleutel niet vergeten hahah) met een aanhanger. Op een prettige, gezellige maar wel directe manier wordt je op weg geholpen. Een aanrader voor een ieder ander die op deze manier zijn BE wil halen. Bedankt ernst en tot kijk

Geweldig en Leuke rijschool

top rij-instructeurs. en een top rijschool

Aanrader voor je vrachtwagen rijbewijs

Bij Metro mijn C Rijbewijs (vrachtauto) in 1 keer gehaald. Ik had reeds al een D Rijbewijs (bus) en jarenlange ervaring met het rijden daarop. De stap naar de vrachtwagen is dan relatief klein, zou je denken (dat is het ook, maar toch viel er aan de nodige puntjes op de i te werken). De rijles van Tony informatief en prettig ervaren, zo ook mijn inzicht verbeterd. Bedankt Metro, tot snel voor de CE!

Top!! Leuke en goede rijschool!

Super leuke en goede lessen met goede instructeurs! Ook het materiaal is top dus zeker een aanrader!

Aangenaam verrast

Goede dienstverlening erg klantvriendelijk. Van diverse instructeurs les gehad voor zowel AVB als AVD. Dit heeft je meerdere inzichten en kan het iedereen aanraden.

Aanrader voor je motorrijbewijs.

Mijn motorrijbewijs dankzij Metro gehaald. Ron, Danny en Nordin geven zeer duidelijk les, met extra focus op je veiligheid en verkeersinzicht. Ik kan ze zeker aanbevelen.

Professionals die weten wat ze doen

Gewoon goed geholpen. Geen onzin ze zijn oprecht. Geen onzin van je rijbewijd halen in 5 of 7 lessen of snel erdoor heen lozen. Ze nemen de tijd voor je om alles uit te leggen. Qua instructeurs zijn ze allemaal goed.

Hele fijne rijschool en goeie instructeurs

Er word goed les gegeven ook op een fijne manier alle instructeurs zijn altijd vriendelijk en je kan er ook altijd mee lachen

Toffe mensen van metro, die leren je precies hoe het moet. In 3 weken mijn rijbewijs C op zak! Thanks allemaal

Super rijschool goeie rij instructeurs hebben veel geduld ,en blijven net zo lang door dat oortje communiceren dat alles er in is gestampt

Escamplaan 216

2547 GN Den haag