Filters

10

Uitmuntend

Ik wilde graag Nordin als instructeur voor mijn derde kind aangezien mijn andere 2 kinderen het fantastisch geleerd hebben van hem en er bij beiden een goeie klik was met hem, iets wat al zo in het voordeel werkt van de leerling. Voor Boy ook gelukt les te krijgen van Nordin en ook met hem klikte het , heel bijzonder hoe Nordin dat voor elkaar krijgt om met elke individu een klik te krijgen. Goeie communicatie niet alleen met Nordin maar ook met de dames bij Metro, superlieve meiden, vriendelijk en gezellig. Tussentijdse toets ook gedaan en met de uitslag daarvan zijn Nordin en mijn zoon hard aan het werk gegaan met als resultaat in 1 keer geslaagd. Betrouwbare en kundige rijschool/rijinstructeur

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

Top rijschool met nordin als top rijinstructeur en meteen geslaagd

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Les gehad en rijbewijs gehaald bij Ron Goede lessen gehad top rijschool

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer vlot en makkelijk mijn rijbewijs behaald!

Uitstekende contact met het rijschool gehad. Geslaagd voor mijn Trekker+oplegger. Heb heel goed les gekregen en werd strak aan mijn fouten gewerkt in de lessen. In een hele korte termijn mijn rijbewijs behaald! Zeer goede rijschool raad het iedereen aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Instructeurs die de spijker op de kop weten te raken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend service en leerzaam

Ik had het enorm naar mijn zin en veel geleerd in een korte periode.

 • Aanbevelen? Ja
10

Jules is super!

Met behulp van een hele goeie rijinstructeur, Jules mijn rijbewijs behaald! Was in het begin gespannen maar Jules wist me goed gerust te stellen. Heel veel fijne en leerzame rijlessen gehad. Als je iets niet weet legt Jules het zonder moeite nog een keer aan je uit, engelengeduld. Metro maar vooral Jules is een aanrader als je je rijbewijs wilt halen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent.

I love that rijschool. They are really good and professional at this job. Thanks for everything.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top

Ik heb les gehad bij Jules, de lessen waren stuk voor stuk zeer leerzaam en leuk. Ik ben Jules en Metro heel erg dankbaar hiervoor en natuurlijk ben ik heel blij met mijn rijbewijs die ik niet zonder hen had kunnen behalen!! Ik ben via mijn broer die net als ik bij Jules zijn rijbewijs heeft gehaald bij Metro gekomen en het was fijn dat ik gelijk bij Jules kon beginnen met lessen. Ik zou iedereen Metro zeer aanbevelen en ik wens iedereen het toe om bij Jules zijn rijbewijs te halen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende rijles en in 1x geslaagd

Nordin heeft mij in een aantal duidelijk lessen geleerd met een aanhanger te rijden! En in 1x geslaagd! Had iedere les het gevoel dat ik ook echt iets geleerd had! Helemaal blij!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Goed rijlessen ik ben en een keer geslaagdvoor rijbewijs C Bij metro.als rijbewijs CE snel aanmelden Bij metro

 • Aanbevelen? Nee
10

Beste rijschool

Goede coash binnen team metro hebben alle geduld met het uitleg van lessen veel begripvol en goed bijstaan ik raad mensen aan om bij metro komen

 • Aanbevelen? Ja
10

Absoluut een aanrader

Verkeersschool Metro is absoluut een topkeuze voor het behalen van je C- of CE-rijbewijs. Hun voertuigen zijn van uitstekende kwaliteit, wat zorgt voor comfortabele lessen. De instructeurs zijn geduldig, deskundig en weten hun vak goed te verstaan, terwijl er ook ruimte is voor een lach. Je voelt je hier echt op je gemak! Alle lof voor Ron En Derya voor een uitstekende begeleiding en uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
8

niks mis mee

goede instructeur, aardige mensen

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Dankzij Nordin in 1x geslaagd voor het AVB en AVD voor de motor. Hij is een goede instructeur met veel kennis en voor en na de les ook heel gezellig, wil je voor je rijbewijs gaan dan kan ik hem zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima rijschool en in 1 keer geslaagd!

Ik heb op een prettige manier rijles gekregen en ging hierdoor voorbereid mijn examen voor rijden met de aanhanger B-E, in. Maar vooral heb ik veel gehad aan de praktische tips voor het rijden met een trailer na mijn examen. Veel dank aan mijn kundige rij-instructeur Nordin.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede instructeurs, flexibel en snel handelend kantoorpersoneel!

Ik kwam Verkeersschool Metro tegen op internet en heb geïnformeerd naar hoe snel ik aan de opleiding voor het C-rijbewijs kon beginnen. Dit was binnen 1 week na het eerste belletje al nodig. Door een "lean and mean" aanpak bieden zij bovendien ook een zeer competitieve prijs en zijn de wagens ook in goede conditie en lekker om het rijden met de vrachtwagen onder de knie te krijgen. Ik heb les gehad van Jatin en André, waar ik ontzettend veel van heb geleerd. Kort samengevat; leuke en goede rijschool, tegen de beste prijs! p.s. De dames op kantoor zitten er bovenop en zijn super flexibel. Goed gevoel aan overgehouden en alvast een intake gepland voor het CE-rijbewijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt geweldig

Ik ben niet 1 van de makkelijkste, maar door veel begrip van Ricardo en het geduld die hij had, heb ik met heel veel trots mijn rijbewijs behaald Ik zal zeker iedereen willen laten weten dat de communicatie heel erg goed was, en ik een heleboel van hem geleerd heb Ik zal zeker de rijschool en Ricardo voor 100% willen aanbevelen aan iedereen, die een rij instructeur zoekt Ricardo heel erg bedankt voor alles

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige rijschool

Top rijschool!! Binnen een paar maanden rijlessen van instructeur George te hebben gehad heb ik mijn auto rijbewijs gehaald. George is een goede instructeur die alles duidelijk uitlegt en veel geduld heeft. Hij is zeer professioneel en komt afspraken netjes na. Met veel handige tips en een goede voorbereiding heb ik mijn examen gehaald. Een echte aanrader!! Bedankt!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super, heel blij met de instructies

Alles was heel duidelijk uitgelegd, fouten, goede gedragen ook. Maar het beste was dat ze concentreren precies waar je een beetje zwak ben. Ze bespreken deze punten met je, om hun te versterken, voor te kunnen slagen.

 • Aanbevelen? Ja
10

beste rijschool in nederland

De beste instructeurs in nederland en de beste baliemedewerksters in nederland. Je word gelijk geholpen en er word goed naar oplossingen gezocht voor andere dagen als je die dag niet een rijles kan volgen. Iedereen netjes op tijd.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede en leerzame rijschool.

In oktober 2022 begon ik met mijn rijlessen. De eerste lessen deed ik bij Seyma en toen zij weg ging kwam ik bij Appie terecht. Ik ben blij dat ik Appie als rijinstructeur heb gehad. Het waren leerzame maar ook gezellige lessen. Zelfs ben ik als examenleerling mee geweest voor Ricardo wat ik ook een leuke ervaring vond om mee te maken. Bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zoals altijd een goede rijschool

Wil je slagen ga naar deze rijschool fijne mensen die de tijd nemen maar ook een grapje maken als je zenuwachtig bent Vraag naar nordin als rij instructeur Vandaag e achter b gehaald

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Omdat ik vind dat iedereen goed op elkaar is afgestemd en omdat ze rustig met de mensen omgaan om het te halen en om dingen te begrijpen ..

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Mijn ervaring met Tony en Andre, waren perfect top mannen professionele rijinstructeurs

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Escamplaan 216

2547 GN Den haag

703645353

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.