Filters

10

Prima rijschool, goede begeleiding, korte wachttijden, prima communicatie

Mijn ervaring met rijschool METRO, is vanaf het begin top geweest. Heldere communicatie en afspraken, een app waarin je lessen staan en examen datum. Ruimte om lessen te wijzigen vanuit mijn kant alsook vanuit de rijschool Ron en anderen zijn fijne, enthousiaste mensen, die je de kneepjes van het vak echt goed bijbrengen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een professioneel rijschool

Ze brengen jou in korte tijd naar een hogere niveau

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rij-instructeur waar je fouten waarneemt en je voorbereid voor examen

Met George ben ik in een keer geslaagd en heb mijn rijbewijs B binnen no time behaald. Hij vertelde mij precies waar ik op moet letten en moet verbeteren en ook een hele chille leraar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Motorrijbewijs in één keer gehaald

Super rijschool, alles in één keer gehaald. Duidelijke uitleg, goed inzicht van de instructeur waar je staat in het proces. Zeker een aanrader als je met zekerheid en een fijn gevoel de weg op wilt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie mensen, Goede uitleg, heel flexibel… zeker een aanrader

Goeie mensen, Goede uitleg, heel flexibel… zeker een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend en super professioneel

Ik heb met meerdere rij-instructeurs van ze gereden en vindt ze allemaal 1 voor 1 top alles duidelijk wordt je elke les wel gevraagd waar je nog moeite mee hebt ik ben super tevreden met Metro echte klasse.

 • Aanbevelen? Ja
10

Niets dan lof voor deze rijschool.

Goede rijschool, heb hier mijn motorrijbewijs gehaald. Begeleiding is goed, personeel aan de balie is vriendelijk en behulpzaam. Tijdens de motorlessen wordt helder en duidelijk (en goed verstaanbaar) gecommuniceerd. Instructeur Nordin heeft merkbaar goed inzicht in verkeersituaties. Hij neemt tijdens de lessen pauzes om je aandachtspunten te bespreken, of om situaties kenbaar te maken waarin je anders (veiliger) had kunnen handelen en deze voor je uit te tekenen. Uiteindelijk draait alles om jouw veiligheid tijdens de lessen en als toekomstig motorrijder. Heb er met plezier gereden, en zou ze bij iedereen aanbevelen. Harstikke bedankt Metro voor de begeleiding naar mijn A rijbewijs!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super leerzame ervaring

Alles wat ik mee kreeg en geleerd heb kon ik direct toepassen tijdens het rijden omdat het gewoon duidelijk is wat je moet doen, met George als rij-instructeur heb ik alle belangrijke dingen geleerd om op een juiste manier mijn rijbewijs te halen, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste rijschool!

Instructeur George was echt wel de beste instructeur en zou hem niet in willen wisselen met een ander! Vandaag (30/08/2023) geslaagd voor rijbewijs B dankzij hem! Hij heeft echt kennis op dit gebied, is erg vriendelijk en kan je heel leuk gezelschap mee houden :) Bij persoonlijke tekortkomingen zal hij je echt uitleggen (en dat kan George echt goed!) wat jouw tekortkoming is en hoe je de volgende keer dat niet meer herhaalt. Ik zou echt niet weten waarom je niet voor Rijschool Metro zou kiezen en niet voor George als instructeur. Kies je voor beide? Dan slaag je gegarandeerd! Metro wordt niet voor niets gezien als een geweldige rijschool, en nu begrijp ik waarom!! Het was de beste keuze die ik heb gemaakt en word het nu tijd voor mij om het te vieren. Ik heb geen kennis over de rest van de instructeurs, maar ga je in de (nabije) toekomst kiezen voor rijschool Metro? Vraag dan ook gelijk naar instructeur George als je gegarandeerd wil slagen! Luister dan goed naar hem en je zal echt kunnen observeren hoe geweldig hij is. Moge deze recensie een leuk bijdrage en inzicht geven voor de toekomstige leerlingen van rijschool Metro (en al helemaal voor diegene die Instructeur George willen)! Met vriendelijke groet, Hussin

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende lessen op maat

Top instructeurs, die je zeer goed begeleiden en waar nodig is goed bijsturen ;) ofwel een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Top

Beste lezer, Mijn naam is Rudaina en voor de afgelopen tijd had ik gelest met rijinstructur Jules Abdoelgafoer. Ik vond de lessen super fijn, we konden over van alles praten. Naast de interessante gesprekken tijdens het rijden, werd er natuurlijk ook gelest. Vóór iedere les kreeg ik uitleg over wat we die les gaan behandelen en de uitleg natuurlijk. Vervolgens ging ik voor 1,5 uur oefenen met wat ik geleerd had. Zo gingen we alle hoofdstukken uit het boekje af. De structuur en heldere manier van les geven van Jules vond ik super fijn! En het resultaat hiervan…in één keer geslaagd! Jules nogmaals bedankt! Groetjes, Rudaina

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

Goede instikteurs

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijschool die eerlijk en betrokken is.

Leuke rijschool met een "Top" instructeur! Instructeur Nordin nam de tijd en moeite om e.e.a. uit te leggen en te herhalen. Mocht ik ooit weer gaan lessen dan zou ik zo weer les van hem willen hebben.

 • Aanbevelen? Ja
8

Flexibel en effectief

Via Verkeersschool Metro vandaag in één keer mijn rijbewijs gehaald. Ik ben erg tevreden met de effectiviteit en flexibiliteit van deze rijschool. Rijinstructeur Jules heeft mij goed geholpen: relaxed waar het kon, streng wanneer het moest. Dank voor de leuke gesprekken in de auto Jules.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Bedankt

 • Aanbevelen? Nee
9

Zeer leerzaam en altijd gezellig

Mijn ervaring met Metro was zeer leerzaam. Mijn rij-instructeur Jules legde alles goed en duidelijk uit, wat zeker in het begin een life-saver is. Daarnaast was het ook altijd gezellig in de auto met leuke gesprekjes en een goede dosis humor. Kortom, een zeer geslaagde tijd en zeker een aanbeveling!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik raad het aan

Ik raad deze rijschool zeker aan personeel zeer vriendelijk en zeker mij rij instructeur hj leg alles heel duidelijk uit ik kom zeker terug voor mijn motor rijbewijs

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijke lessen met een geweldige instructeur

Alle lessen AVB en AVD voor de motor gehad van Nordin. Nordin is kritisch, maar weet dit te variëren met complimenten, uitdagingen, afwisseling in het rijden en oefenen en je hierbij uit te dagen je uit je comfortzone te stappen. Nordin geeft vertrouwen tijdens de lessen om je zelfverzekerder te laten rijden. Nordin laat op een goede manier merken als er wat mis gaat, waarbij leren en ontspannen tijdens de lessen goed wordt afgewisseld. Nordin is eerlijk in zijn feedback naar de cursist en laat merken dat hij maar 1 doel heeft, en dat is het slagen van de cursist. De rijschool zelf is een fijne rijschool met een goede sfeer, leuke en gezellige werknemers waar altijd een babbeltje mee gehouden kan worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool , Tony en Ron zijn de beste , Andere ook goed

Ik heb CE van het eerste keer gehad Tony ging alles duidelijk uitleggen van 0 Tot 10 , super goed school

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool, zeer betrokken.

Hele goede rijschool. Instructeur Derya is een zeer aardige en betrokken man. Ook de rest van de medewerkers, van balie tot eigenaar doen echt hun best voor je. Ook het materiaal is zeer goed. Top, ga zo door.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een emotionele ervaring

Mijn ervaring met de rijschool Metro was een uitdaging. Een om nooit te vergeten ! Begon met Chantal p de schakel , ze heeft me wel leren rijden maar te lang met schakel gereden. Daarna kreeg in Ernst. Ik ging toen over op de automaat en dat veranderde mijn rijstijl. Hij is een apart figuur kan ik je wel stellen maar al snel kreeg ik Ali. Toen ik Ali voor het eerst mee maakte gingen we elkaar leren kennen en voornamelijk leren rijden in een automaat. Ik heb enorm veel geleerd van Ali , hij is rustig legt situaties goed uit en hij blijft enorm rustig Heel prettig om als rij instructeur te hebben. Al doe je de zelfde dingen paar keer fout hij blijft rustig en legt goed uit. Ik ben enorm blij dat ik Ali hebt leren kennen om naar het eindstreep te trekken om je rijbewijs te halen. Bedankt Ali voor alles. De Metro rijschool is een hele goede. Je kan alles bespreken met ze , zijn klant vriendelijk en ze willen dat hun leerlingen gaan slagen om welke rijbewijs je wilt gaan halen. Ik zo de mensen die dit leest aanraden om naar metro te gaan en te halen wat je wilt. Ze geven je advies en wat je nodig hebt voor stoffen die je nodig te hebben om te slagen voor een rijbewijs. Ondanks Chantal en Ernst heb ik de metro zeer goed ervaren Heel erg bedankt metro dat ik nu mijn rijbewijs hebt gehaald. Groet Michel van breugelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Bedankt voor alles. Goede uitleg en begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed gelest bij George!!

Ik heb een hele goede ervaring gehad met George als mijn rij instructeur. George is heel toegankelijk, houd zich aan zijn afspraken en weet veel over zijn vakgebied. Tijdens de lessen kon ik het heel goed vinden met George en ik kon altijd bij hem terecht voor als ik vragen had over de lessen of de komende theorie/praktijkexamens. Als je veel wilt leren maar in de tussentijd het ook nog gezellig wilt hebben tijdens je rijlessen dan zijn verkeersrijschool metro en rij instructeur George een hele goede keuze. Al met al een hele goede ervaring gehad :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijke en goede lessen

Afgelopen Oktober begonnen met lessen bij instructeur George. Goede lessen gehad en alles was altijd duidelijk. George blijft rustig en doorloopt alle stappen met je. Hij was flexibel met het inplannen van de lessen en ben er daardoor gauw doorheen gerold. Vervolgens mijn theorie en examen in een keer behaald! Al met al een goede ervaring en zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische rijschool

Wil jij je motor halen dan moet je bij nordin zijn bij rijschool metro

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd