Filters

10

Uitstekende rijles en in 1x geslaagd

Nordin heeft mij in een aantal duidelijk lessen geleerd met een aanhanger te rijden! En in 1x geslaagd! Had iedere les het gevoel dat ik ook echt iets geleerd had! Helemaal blij!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Goed rijlessen ik ben en een keer geslaagdvoor rijbewijs C Bij metro.als rijbewijs CE snel aanmelden Bij metro

 • Aanbevelen? Nee
10

Beste rijschool

Goede coash binnen team metro hebben alle geduld met het uitleg van lessen veel begripvol en goed bijstaan ik raad mensen aan om bij metro komen

 • Aanbevelen? Ja
10

Absoluut een aanrader

Verkeersschool Metro is absoluut een topkeuze voor het behalen van je C- of CE-rijbewijs. Hun voertuigen zijn van uitstekende kwaliteit, wat zorgt voor comfortabele lessen. De instructeurs zijn geduldig, deskundig en weten hun vak goed te verstaan, terwijl er ook ruimte is voor een lach. Je voelt je hier echt op je gemak! Alle lof voor Ron En Derya voor een uitstekende begeleiding en uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
8

niks mis mee

goede instructeur, aardige mensen

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Dankzij Nordin in 1x geslaagd voor het AVB en AVD voor de motor. Hij is een goede instructeur met veel kennis en voor en na de les ook heel gezellig, wil je voor je rijbewijs gaan dan kan ik hem zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima rijschool en in 1 keer geslaagd!

Ik heb op een prettige manier rijles gekregen en ging hierdoor voorbereid mijn examen voor rijden met de aanhanger B-E, in. Maar vooral heb ik veel gehad aan de praktische tips voor het rijden met een trailer na mijn examen. Veel dank aan mijn kundige rij-instructeur Nordin.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede instructeurs, flexibel en snel handelend kantoorpersoneel!

Ik kwam Verkeersschool Metro tegen op internet en heb geïnformeerd naar hoe snel ik aan de opleiding voor het C-rijbewijs kon beginnen. Dit was binnen 1 week na het eerste belletje al nodig. Door een "lean and mean" aanpak bieden zij bovendien ook een zeer competitieve prijs en zijn de wagens ook in goede conditie en lekker om het rijden met de vrachtwagen onder de knie te krijgen. Ik heb les gehad van Jatin en André, waar ik ontzettend veel van heb geleerd. Kort samengevat; leuke en goede rijschool, tegen de beste prijs! p.s. De dames op kantoor zitten er bovenop en zijn super flexibel. Goed gevoel aan overgehouden en alvast een intake gepland voor het CE-rijbewijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt geweldig

Ik ben niet 1 van de makkelijkste, maar door veel begrip van Ricardo en het geduld die hij had, heb ik met heel veel trots mijn rijbewijs behaald Ik zal zeker iedereen willen laten weten dat de communicatie heel erg goed was, en ik een heleboel van hem geleerd heb Ik zal zeker de rijschool en Ricardo voor 100% willen aanbevelen aan iedereen, die een rij instructeur zoekt Ricardo heel erg bedankt voor alles

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige rijschool

Top rijschool!! Binnen een paar maanden rijlessen van instructeur George te hebben gehad heb ik mijn auto rijbewijs gehaald. George is een goede instructeur die alles duidelijk uitlegt en veel geduld heeft. Hij is zeer professioneel en komt afspraken netjes na. Met veel handige tips en een goede voorbereiding heb ik mijn examen gehaald. Een echte aanrader!! Bedankt!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super, heel blij met de instructies

Alles was heel duidelijk uitgelegd, fouten, goede gedragen ook. Maar het beste was dat ze concentreren precies waar je een beetje zwak ben. Ze bespreken deze punten met je, om hun te versterken, voor te kunnen slagen.

 • Aanbevelen? Ja
10

beste rijschool in nederland

De beste instructeurs in nederland en de beste baliemedewerksters in nederland. Je word gelijk geholpen en er word goed naar oplossingen gezocht voor andere dagen als je die dag niet een rijles kan volgen. Iedereen netjes op tijd.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede en leerzame rijschool.

In oktober 2022 begon ik met mijn rijlessen. De eerste lessen deed ik bij Seyma en toen zij weg ging kwam ik bij Appie terecht. Ik ben blij dat ik Appie als rijinstructeur heb gehad. Het waren leerzame maar ook gezellige lessen. Zelfs ben ik als examenleerling mee geweest voor Ricardo wat ik ook een leuke ervaring vond om mee te maken. Bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zoals altijd een goede rijschool

Wil je slagen ga naar deze rijschool fijne mensen die de tijd nemen maar ook een grapje maken als je zenuwachtig bent Vraag naar nordin als rij instructeur Vandaag e achter b gehaald

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Omdat ik vind dat iedereen goed op elkaar is afgestemd en omdat ze rustig met de mensen omgaan om het te halen en om dingen te begrijpen ..

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Mijn ervaring met Tony en Andre, waren perfect top mannen professionele rijinstructeurs

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden!

Top top Verkeersschool !!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Lessen met zeer goede kwaliteit!

Ik heb erg veel geleerd van de motorrijlessen die verzorgt werden door Nordin. Ik kon merken dat kwaliteit bij hem op nummer 1 staat. Af en toe streng, wat mij erg scherp hield. Ik zou rijschool Metro voor iedereen die zijn/haar rijbewijs wil behalen erg aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Streng maar rechtvaardig

Mijn evaring bij rijschool Metro was dat ik goed. Ik werd binnen drie maanden klaar gestoomd om examen te doen. Mijn rijinstructeur leidde mij zo op dat ik alle kleine punten ging letten. Ik zou het zeker aan een ander aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige rijlessen, topinstructeur!

Ik heb hier fijne rijlessen gehad van George, hij was geduldig met me en dacht met me mee toen ik van regio verhuisde. Na alle omstandigheden konden we toch een plan van aanpak maken, waardoor ik eindelijk mijn rijbewijs kon halen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool C en CE in 1x gehaald

Top top top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Great driving school with patient and experienced instructors.

I had a great experience with Metro and my instructor Ismet! The instructor is patient and skilled, making learning to drive engaging and effortless. Their flexible scheduling and tailored lessons helped me to pass my test. Highly recommend this school for a great driving learning experience!

 • Would you recommend us? Yes
10

Super tevreden!!!

Na een slechte ervaring met een andere rijschool kwam ik terecht bij Metro. Ik zag gelijk het verschil tussen een goede en slechte rijinstructeur die ik eerder heb gehad. Meneer Ismet is een super ervaren en geduldig rijinstructeur, hij legt goed uit en ondersteunt goed ,echt een aanrader. Ik heb inmiddels mijn rijbewijs behaald en ben super tevreden met Metro rijschool. Ik ben super dankbaar voor alle moeite en gereden uurtjes bij deze rijschool. Echt een aanrader. 10/10

 • Aanbevelen? Ja
10

George is een hele fijne rijinstructeur

Ik heb mijn tijd in de auto met George als zeer prettig ervaren. George heeft me altijd weten te motiveren en was erg goed in het aangeven van de verbeterpunten op een constructieve wijze. Wanneer ik er zelf even geen vertrouwen meer in had wist George altijd een peptalk te geven en het vertrouwen weer terug te vinden. Zowel tussentijdse toets als praktijkexamen gehaald in de eerste poging. Dat zegt denk ik al voldoende van de kwaliteit en bekwaamheid van George.

 • Aanbevelen? Ja
10

Metro was de juiste keuze! uitstekend onderwijs bij George

Ik ben recentelijk geslaagd voor mijn rijexamen en dat door de juiste keuze te maken qua rijschool en door George’s perfecte lesmethoden. George is niet alleen rij-wijze, maar ook in mentaliteit een goede hulp in het leren van zelfstandig autorijden. De tijden waar ik niet in mezelf geloofde en onzeker was, was George dat in ieder geval niet. Hij weet je altijd goed om te praten en je goed voor te bereiden op wat je te wachten staat. Tot slot kan ik met George ook een leuke tijd beloven tijdens het lessen. Voor alle toekomstige Metro kiezers: Jullie hebben de juiste keuze gemaakt voor een top eerste rij ervaring en slaag garantie!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.