Top rijschool

Als je een rijschool zoekt waar ze de tijd nemen voor je en met je meedenken, zoek niet verder dat is rijschool metro!!! Een hele fijne rijschool, er wordt meegedacht in planning en hoeveel tijd je nodig hebt. Ron bedankt en iedereen van de planning uiteraard.

Top rijschool

Alle onderdelen in één keer gehaald voor het C en CE rijbewijs. Ron geeft goed en duidelijk les, ik zou Metro zeker aanraden aan anderen.

Zowel de opleiding C als CE gedaan. Bij elke instructeur geweldig geholpen om een volleerd chauffeur te worden. Rustige uitleg en vooral meegedacht hoe ik mijn rijstijl kon verbeteren.

Goede rijschol

Meerdere rijbewijzen gehaald allemaal goed geregeld en begeleid

Hele fijne lessen! Duidelijke uitleg

Ik heb de rijlessen heel goed ervaren, duidelijke uitleg!

Geweldige Instructeur

Ik heb sinds januari 2025 hier gelest samen met Ismet en vandaag ben ik in 1x afgereden voor mijn rijbewijs! Ismet heeft mij alles super goed uitgelegd. We hebben daarnaast ook vele leuke praatjes gemaakt in de auto. Deze bijzondere tijd ga ik zeker niet vergeten, bedankt Ismet voor dat je mij alles zo goed hebt geleerd zodat ik in 1x kon afrijden. Dus als je hier gaat lessen, vraag dan zeker naar Ismet!

Het was een goede ervaring

Ik heb goed les gekregen en goeie instructies de lessen waren duidelijk en direct

Hele goede rijschool

Zowel de avb als avd in 1x behaald dankzij topper Nordin

Ik heb een erg prettige ervaring gehad.

Ik heb George als rijinstructeur gehad. Hij heeft me goed geholpen om mijn rijbewijs te halen. Je kan ook nog gezellige gesprekken met hem voeren over van alles. De medewerkers achter de balie zijn ook nog eens hartstikke aardig. Ik wist op tijd wat ik moest doen om mijn rijbewijs te halen. Al met al een goeie ervaring gehad.

Fijne comfortabele lessen.

Binnen 6/7 maanden heb ik mijn rijbewijs behaald. Fijne lessen en zeker aan te raden. Er wordt naar je geluisterd en veel geoefend.

Alles in 1 X gehaald!

Hele fijne rijlessen gehad van Ron waardoor ik nu zelfverzekerd op de motor zit. Dank Ron!

Zeer goede rijlessen gehad! en ben pas 17 !!!

ik heb mijn auto rijlessen bij George gehad en die heb ik als zeer goed ervaren. fijne rijlessen gehad met een gezellige rustige en goed oplettende man . Kon met alle vragen bij hem terecht… en zo heb ik mijn rijexamen in 1 keer gehaald !!!!

Fantastisch!

Ik ben heel lang bezig geweest met het behalen van mijn rijbewijs maar door omstandigheden (corona o.a.) heb ik het destijds niet kunnen halen. hiervoor had ik gelest bij 2 andere rijscholen maar zonder succes! Ik heb nu 4 maandjes gelest bij Appie en heb nu mijn rijbewijs. eindelijk!! shoutout naar Appie! Bedankt voor het helpen met het behalen van mijn rijbewijs! Hij geeft je goede begeleiding en zorgt dat je je comfortabel voelt tijdens het rijden! ik raad hem zeer zeker aan!

Metro is goie opleiding

Goie instractuur

Echt super!

Ik kreeg de tip van een vriend om me bij rijschool Metro in te schrijven voor mijn rijbewijs. Ik heb hier geen seconde spijt van gehad. Een echte aanrader dus. Mijn instructrice Moena is een topper!! Ze is duidelijk, ziet alles en is heel erg gezellig. Ik ga haar missen! Dus Moena en Metro, heel erg bedankt!

Uitstekend!

Het lessen werd gegeven in een zeer fijne en duidelijke vorm,zeer vriendelijke rijinstructrice en zeker aan te raden hier te gaan lessen!

Best

Beste docenten die je kan kiezen voor jouw auto examen in 1x geslacht.

Fantastisch mede dankzij rij instructeur ron

Leuke en vlotte lessen door Ron en collega's

Nordin is een strenge maar super goeie instructeur die het er bij je in hamert ze zijn super klant vriendelijk en weten je naam het is echt een aanrader

Een rijschool met fijne begeleiding en duidelijke uitleg

George nam altijd de tijd om alles rustig uit te leggen en bleef geduldig, ook als ik iets lastig vond. Ik voelde me op mijn gemak in de auto en merkte dat ik steeds meer vertrouwen kreeg.

Dat was heel goed

Best rijschool metro Ik trots op jullie Groetjes Henok

Prima service, heb relatief snel mijn BE rijbewijs gehaald

Vanwege een aankomende vakantie en een andere caravan, waardoor de combinatie met mijn elektrische auto boven de 3.500kg uitkwam, had ik snel een BE rijbewijs nodig. Door Metro ben ik snel geholpen en is er goed meegedacht. De instructeur had veel ervaring en heeft mij op een plezierige wijze de juiste handelingen geleerd. Hierdoor heb ik binnen 7 weken mijn BE rijbewijs gehaald!

nordin is een baas!

nordin neemt de tijd, is streng maar op een goede manier, hij wilt die 10.. niet te serieus op de goede momemten. top rijschool

Wat ik al tegen nordin zei door duidelijkheid en directheid is het mij gelukt

Door waarde en normen naar elkaar toe. Vertrouwen dat wordt in het eerst contact gevormd en dat was er van beide kanten

Top rijschool !!

Ik heb bij mevrouw Elianne een keer mijn automaat rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader..

Escamplaan 216

2547 GN Den haag