Laden reviews...
119 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn de ervaringen positief, met geduldige instructeurs, duidelijke uitleg en flexibiliteit in planning. De organisatie en klantenservice komen professioneel over. Veel reviews melden een succesvol rijbewijs en gezellige lessen. Metro wordt geprezen als een betrouwbare en klantgerichte rijschool.
Zeer positieve ervaring gehad bij Rijschool Metro, en in het bijzonder met mijn rij-instructeur George. Vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak en nam George altijd de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen. Hij is geduldig, professioneel en weet goed waar hij op moet letten. Wat ik vooral prettig vond, is dat George niet alleen bezig is met het behalen van je rijbewijs, maar er echt voor zorgt dat je begrijpt wat je doet en waarom je bepaalde handelingen uitvoert. Hij geeft duidelijke feedback en past zijn lessen goed aan op wat je nodig hebt. Ik kijk met veel plezier terug op mijn rijlessen en ben erg tevreden over de begeleiding van George. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede en betrokken rijinstructeur!
9 September 2026
su
Den Haag
Goede en duidelijke uitleg via ervaren instructeur.
8 September 2026
Ap
Zoetermeer
Ik heb mijn CE rijbewijs in de span van enkele maanden gehaald bij Metro. Ik heb voornamelijk les gekregen van Ron, een nuchtere man die goed les kan geven en niet verlegen staat om een praatje. Ik heb ook enkele keren les gehad van andere instructeurs, van wie ik ook waardevolle dingen heb geleerd. Ik kom hier zeker terug voor mijn motorrijbewijs.
6 September 2026
Brandon
Rozenburg
Uitstekende rijlessen gekregen bij rij instructeur George. Rijden bleek iets lastiger te zijn voor mij dan een gemiddelde student. Maar ik ben erg goed begeleid op een duidelijke en rustige manier. Er werd echt geluisterd naar mij en wat er nodig is. Zonder dit had ik niet mijn rijbewijs gehaald. Heel erg tevreden met de rijschool en met name de instructeur!
5 September 2026
Sawant
Den haag
Ik ben zeer tevreden over alles. Van begin tot eind was alles goed geregeld. Ik ben daarom met volste vertrouwen het autorijles traject bij Metro in gegaan en trots in 1x geslaagd voor mijn praktijk. Ook niet geheel onbelangrijk zijn de zeer vriendelijke dames achter de balie die mij George hebben aanbevolen en dat hadden ze gelijk goed ingeschat. George is met zijn jaren lange ervaring een rots in de branding die duidelijk aangeeft wat de bedoeling is en wind daar ook geen doekjes om. Veder staat hij altijd open voor een lolletje en een goed gesprek. Al met al dus een echte aanrader om voor autorijschool Metro en George te kiezen. p.s. de examinator Ricardo is een zeer positief persoon wat de rit, tijdens mijn praktijk, zeer prettig en aangenaam maakte. Ik ben nu in het blije bezit van mijn B-rijbewijs
3 September 2026
Arthur
Den Haag
Ik had deze rijschool gevonden om rijles te nemen om van automaat rijbewijs naar schakelrijbewijs te gaan ik kreeg gelijk hele vriendelijke en hele goede communicatie alles kon netjes geregeld worden en ik kreeg les van Mohcine een hele goede rijinstructeur die weet wat je het beste moet doen en kan doen en helpt je over je angst heen te komen hele rustige goede man en altijd goede tips geven waardoor ik door Mohcine in een keer geslaagd ben en als ik vaker me rijbewijs kom halen ga ik zeker naar Metro door de hele goede instructeur heel erg bedankt metro en heel erg bedankt voor de allerbeste les mohcine!!!
27 August 2026
Skip
Den haag
Vanaf het begin heb ik me op m’n gemak gevoeld hier. De lessen waren duidelijk,voor de belangrijkste punten word er extra aandacht besteed die tijdens het examen voorkomen. Kortom zeer tevreden. Tenslotte wil ik beterschap en sterkte wensen aan henk en natuurlijk dank aan Nordin die zijn dienst heeft overgenomen!
26 August 2026
Muhammed
Denhaag
Jules heeft mij vanaf het begin opgeleid met geduld, heeft me alle stappen van het auto besturen geleerd en heeft me door elke wijze in het verkeer geholpen met duidelijke en goede uitleg. De lessen met Jules waren een fase in mijn leven waar ik met plezier naar zal terugkijken in de toekomst.
24 August 2026
Mark
Den Haag
Het is echt goed om daar te rijden. Je krijgt goeie les en je rijdt af in je omgeving waar je hebt geoefend .
21 August 2026
Zakaria
Denhaag
Ik heb mijn rijbewijs C en CE gehaald bij Metro en ben daar erg tevreden over. Ik ben goed begeleid en ze dachten altijd met me mee. Ook wil ik mijn rij-instructeurs Ron en Jatin bedanken voor de fijne lessen en goede begeleiding. Bedankt voor alles! Ik raad Metro zeker aan.
17 August 2026
Mohamed Boulakhrif
Rijswijk
Goede uitleg, geduldige instructeur en een sterke focus op waar ik op moest letten.’
13 August 2026
Biniam
Leerzaam en duidelijk
12 August 2026
Raymond Braaksma
Rijswijk
Echt een hartstikke leuke leraar. Kan heel goed uitleggen, alles rustig. Als je foutjes maakt verteld hij je rustig hoe je het beter kan doen. Beter kon ik mijn rijlessen niet ervaren, en ben ook in 1x geslaagd. Absoluut aan te raden.
11 August 2026
Lena
Den Haag
Metro denkt graag met je mee en zien je graag slagen. De instructeurs zeggen waarop het staat.
7 August 2026
khalid
bouchti
Metro Verkeersbedrijf is een uitstekende rijschool. Ik heb hier lessen gevolgd en was erg tevreden over de duidelijke instructies. De instructeur was zeer professioneel en gaf goede begeleiding tijdens de lessen. Je wordt goed voorbereid, zowel voor het praktijk- als het theorie-examen. Ik wil Henk, mijn instructeur, bedanken en hem het allerbeste wensen. Ook José van de school gaf duidelijke en goed gestructureerde uitleg.
27 July 2026
José
Den Haag
Metro rijschool is best in zuid Holland de heren Ron,Jatin, Ernst en Derya van hart bedankt.
24 July 2026
Mohammad Alkattan
Delft
Ik vind het heel leuk daar omdat ze heel goed kunnen uitleggen op een goede en rustige manier ook vond ik het leuk daar
23 July 2026
Oumou
Djalloh
Bedankt voor de fijne, duidelijke en vooral vriendelijke uitleg van de autorijlessen voor onze zoon. We zijn heel blij met het in 1 keer behalen van zijn rijbewijs mede door deze Meneer George!!
21 July 2026
Cindy
Loosduinen
Binnen 3 weken was geslaagd van de eerste keer was heel keurig lessen door Ron en Derya Echt top had ik echt naar mijn zin dankjewel voor jullie
17 July 2026
Issa
Zuid Holland
Top mensen ook de meiden op kantoor super echte aanrader
17 July 2026
Bertus
Rotterdam
I cannot recommend this driving school due to their complete lack of reliability and respect for schedules. Roughly 70% of the lessons I had were either delayed or rescheduled at the very last minute. Moreover, there were continuous noticeable gaps between the lessons due to rescheduling. For a new driver, consistency is key to building confidence. Because they were constantly changing the plan, I spent half of every lesson just trying to relearn what we did the time before. To me it felt like a cycle designed to disrupt my progress and force me to buy more lessons. I ultimately had to request a cancellation as I did not find value in what I paid for. Unless you can jump into an instructor's constantly shifting schedule at a moment's notice and don't mind massive gaps in your training, your money is better spent elsewhere.
Beveelt niet aan
14 July 2026
Rabea
'S-Gravenhage
Vandaag geslaagd voor mijn B Rijbewijs! Ik had Elianne als rij-instructrice en het was altijd gezellig in de auto, zeer goeie tips van haar gehad ook. Zeker een aanrader.
3 July 2026
Ricardo
Den Haag
Ik heb het afgelopen jaar met veel plezier rijlessen gevolgd bij Jules. Hij is een zeer ervaren rijinstructeur die feilloos aanvoelt wat een leerling nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Zijn feedback is altijd opbouwend en positief, maar hij is ook eerlijk over de verbeterpunten. Na elke rijles bespreekt hij waar nog winst te behalen valt, zodat daar tijdens de volgende les gericht aan gewerkt kan worden Dank Jules!
1 July 2026
Nelson van den Berg
Den Haag
George is een uitstekende rij-instructeur. Hij heeft goed inzicht in je vaardigheid en sluit hier op aan tijdens de rijlessen. Hij is altijd vrolijk en moedigt je aan om te verbeteren. Door zijn lessen is mijn zelfvertrouwen gegroeid in het autorijden. Ook het team bij METRO helpt met meedenken met het inplannen van je praktijkexamen en moedigt je aan om door te gaan. Ik zou zeker METRO en George aanraden aan een toekomstige rijlesser. Ik heb met veel plezier hier rijlessen gevolgd.
30 June 2026
Paulien de Leeuw
Den Haag
Ik heb mijn Rijlessen als zeer prettig ervaren waarbij er een duidelijke opbouw zat in de lessen waarbij er steeds stapsgewijs te werk werd gegaan. Van het rustig opbouwen met de eerste ervaringen achter het stuur naar steeds meer zelfstandig handelen. Hierbij is er ook ruimte voor het zelf aan leren voelen hoe bijvoorbeeld de koppeling aan voelt en hiermee het gevoel erin te krijgen. Bij de feedback na de lessen was er altijd duidelijke en positieve feedback zonder dat er daarbij druk ervaren werd. Mede hierdoor heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Met dank aan mijn rijinstructeur George
29 June 2026
Dylan