ik ben er zeer netjes behandeld
Originele beoordeling
ik ben er zeer netjes behandeld
Geen gezeur gewoon direct geen hele gesprekken en daar houden mannen van. Dus voor mijn was dit al een pluspunt en bovendien was alles keurig geregeld toen ik de auto kwam ophalen.
Ik ben goed geholpen met alle vragen die ik had. Er werd soms wel zoveel verteld, dat ik geen ruimte vond/ vergat wat ik nog meer wilde vragen.
Als je hier binnen komt moet je ontzettend op je woorden letten, iedere opmerking over de auto industrie die opgevat kan worden als kritiek leidt direct tot het einde van het gesprek (lastig een auto kopen, als de verkoper je niet wil helpen?). Tevens werden we ook geholpen door iemand die wel ongeveer wist hoeveel een auto kostte, en wat ze hadden staan, maar geen enkel detail kon geven over de autos. Spijtig, geen aanrader om naar binnen te lopen als je op zoek bent naar een auto binnen bepaalde criteria (tevens ook niet als je precies weet welke auto je wilt, want op enige hulp kan je hier niet rekenen).
zeer goede service. betrouwbare en professionele hulp
Goedemorgen, Bedankt voor jullie leuke recensie! Wij wensen jullie vele veilige kilometers en veel rijplezier toe, in deze prachtige Golf GTI!! Frans Wientjes Auto's
Goedemiddag, Bedankt voor jullie leuke recensie! Wij wensen jullie vele veilige kilometers en veel rijplezier toe! Frans Wientjes Auto's
Goedemorgen, Fijn om te lezen dat uw aankoop zo goed is bevallen! Wij wensen u nogmaals vele veilige kilometers en veel rijplezier toe! Frans Wientjes Auto's
Beste mevrouw den Daas, Wij vinden het fijn om te lezen dat de aankoop van de Peugeot Partner is bevallen! Wij wensen u natuurlijk heel veel fijne maar vooral ook veilige kilometers toe. Bedankt voor de leuke recensie en wij hopen u bij de volgende aankoop zeker weer te zien !
Laan van de Dierenriem 44
7324 AA Apeldoorn