goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweldige service, kundige mensen sie weten waar ze het over het hebben.Proefrit gemaakt met de nodige uitleg. Prima, we zijn vol lof over Frans Wientejs Auto\'s BV.\r\nBeslist een áanrader\'.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik mag zeggen dat het eerlijke mensen zijn en hun afspraken naar leven\r\nvoor de rest ik heb een mooie audi gekocht en een nette prijs terug gehad voor mijn auto en geen verkoper die naast je staat van en is het wat nee dat niet eerder van wilt u koffie\r\njongens bedankt en wie weet tot volgende keer

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is negatief. Bij binnenkomst heerste er allereerst een ongemakkelijke sfeer. Verkoper nam een gesloten onvriendelijke houding aan. Mijn bezoek was gebaseerd op een advertentie gezien op het internet. In deze advertentie werden onwaarheden verklaart zoals onderhoudsboekjes aanwezig en dealer onderhouden. Aangekomen bij de dealer bleek dat gelogen! Er waren geen onderhoudsboekjes aanwezig. De dealer heeft hierdoor ook niet kunnen weten of de auto, dealer onderhouden was leugen nummer 2. Vervolgens is de auto zogenaamd NAP gecontroleerd, een auto zonder historie daar van kan dan de km stand niet logisch worden verklaard leugen nummer 3! Conclusie onbetrouwbare autohandelaar die waarschijnlijk veel de recensies zelf heeft getikt. Ik zou zeggen koopt u hier toch wat, controleer dubbel en de dwars het papierwerk en kijk dan pas naar de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na aanschaf van een gebruikte BMW 320ci cabrio, kwam er na 4 dagen een probleem naar boven met de motor. Gebeld met Frans Wientjes en zij hebben mij een passende oplossing geboden en een goede service verleend. Er is een andere motor ingekomen en ik ben de auto in totaal maar 2 weken kwijt geweest! Ik kan dan ook een ieder een auto van Frans Wientjes aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede deskundige service. Aardig personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een vriendelijke ontvangst om auto te bekijken en testrit te maken. Heerlijk kopje koffie en mooie auto gekocht. Bij aflvering kreeg ik een bos bloemen. Ik verhuisde die dag dag van Zeeland naar Friesland en de bloemen gaven direct een prettig aanzien.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb daar een auto gekocht en kreeg deze mee na slechts een aanbetaling, verder geheel op goed vertrouwen.\r\nComputer-electronica van de auto vertoonde wat kuren en als dat structureel blijkt (waarschijnlijk niet het geval) kan ik -ondanks dat ik geen garantie heb genomen- daarop bij hen terugkomen. Klasse!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ontvangst snelle beslissingen en redelijke voorstellen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer prettig verloop van het zaken doen met dit bedrijf.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en behulpzaam.\r\nAntwoord wel altijd \'strategisch\' zodat de dienstverlening op peil blijft en men niet verwaand word :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring met Frans Wientjes.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mooie auto gekocht en een redelijk bedrag voor mijn eigen auto gekregen. Alleen jammer dat de auto niet gewassen was bij aflevering. Verder een hele goede ervaring met dit bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn eerste bezoek aan dit bedrijf was zeer positief. Goede service door mij van het station te halen. Vriendelijke en positieve benadering door medewerkers.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht met beperkte garantie. Indruk van bedrijf en medewerkers is goed. nog geen ervaring met evt service bij problemen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct en geen onzinnige verkooppraatjes!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gebruikte auto aangeschaft. Goede service, netjes afgeleverd met een mooie bos bloemen.\r\nAlles volgens afspraak geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf betrouwbaar en service hoog in vaandel.\r\nzeer tevreden over aankoop
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ontvangst, goed personeel/eigenaar, goede handel gedaan, gewoon een goed bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring. we werden goed ontvangen en de auto werd voor gereden zodat we hem goed konden bekijken. goede afspraken gemaakt en alles goed nagekomen. goed gevoel bij. bedankt en tot ziens.

Laan van de Dierenriem 44

7324 AA Apeldoorn