goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartelijk, persoonlijk, deskundig! Een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zoek naar een Nissan Quasqai en gevonden by Frans Wientjes Auto\'s tegen een scherpe prijs. Zeer leuk verkoopgesprek gehad met Raymond Koopman van het bedrijf. Testrit gemaakt en we waren verkocht! Er waren toch nog een paar \"kleine dingetjes\" die geregeld moesten worden maar dit werd perfect opgelost! Na een week reden wij al in onze mooie Nissan Quasqai. Kortom weer een tevreden klant die de site van Frans Wientjes zeker over een paar jaar weer gaat bezoeken! :-)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hallo onlangs heb ik een bmw 5 serie gekocht, ik kan niet anders zeggen dat de service buitengewoon goed was ook de auto verkeerd in perfecte staat ik was wat spullen vergeten die hebben ze netjes voor me bewaard ik had namelijk een bobbel aan de zijkant van me band wat ik over het hoofd had gezien bij de aankoop, ik had naar frans gebelt en omdat ik tog spullen moest ophalen in deventer heb ik zonder moeite een nieuwe band van ze gekregen. ben al bij hoop garages/autobedrijven geweest maar deze bevalt me buiten gewoon goed IK RAAD MENSEN AAN OM HIER OOK HUN AUTO TE KOPEN IK KOOP mij volgende bmw zeker hier!!!!!!\r\n\r\n\r\nGR Marvin Sallons

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een golf cabrio 4 gekocht in 2011 met 69000 op de teller.\r\nDe auto is van 2003.\r\n\r\nheb er nu ruim 82.000 op staan en al een andere versnellingsbak en koppelingsplaten een hele dure reparatie.\r\n\r\nDaarbij gaat zich op verschillende plekken roest en blaasjes vormen, wat niet te zien was toen ik de auto kocht.\r\nNu komt dit naar bijna 2 jaar naar voren.\r\n\r\nMoet ik ook laten repareren.\r\n\r\nDus allemaal een hele vervelende situatie, en heb ik het gevoel een kat in de zak gekocht te hebben.\r\n\r\nDus met een woord geen betrouwbaar bedrijf.\r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was op Marktplaats al máánden op zoek naar \'n luxe 4-persoons cabrio van zo\'n 10 jaar oud. \'n Cabrio met alle luxe wordt voor mij betaalbaar bij die leeftijd, maar dat betekent dan wel héél goed zoeken voor \'n mooie & vooral betrouwbare, want er is héél veel \"bagger\" te koop. \r\nBij Frans Wientjes stond - volgens foto\'s en omschrijving - de állermooiste BMW 318Ci cabrio van heel Marktplaats. Ik ben meteen gaan kijken, werd hartelijk ontvangen, kreeg alle tijd om rond te kijken, en vervolgens werd alle tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. \r\nDhr. Wientjes heeft 30 jaar ervaring, en dat straalt hij ook uit... deskundig, klantvriendelijk, eerlijk, rustig... héérlijk om zaken mee te doen! \r\nMijn grondige voorwerk en geduld is in Deventer beloond... Deze BMW bleek inderdaad míjn auto te gaan worden...! Ik had 3 extra wensen, en die zijn naar volle tevredenheid door de organisatie geregeld... in samenwerking met hun externe netwerk... en natuurlijk hun eigen medewerkers... met \'n persoonlijk extra bedankje aan Dennis!\r\nDe hele organisatie ademt deskundigheid en klasse uit, en voor mijn auto geldt echt \'n óptimale prijs-kwaliteitverhouding... ik neem aan dat dit bedrijfs-policy is en voor alle auto\'s geldt...\r\nDit bedrijf is \'n ábsolute aanrader voor een betrouwbare, gebruikte en mooie auto, vind ik... \r\nDie schitterende BMW 318Ci cabrio uit 2003 is dan wel aan mij verkocht, maar de showroom biedt nog voldoende keuze...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben via Autoscout een Alfa Mito bij Wientjes gekocht. Na een mail te hebben gestuurd werden wij vrij snel beantwoordt en hebben n.a.v. deze mail telefonisch de zaken doorgesproken.\r\nDe volgende morgen zijn we naar Deventer gereden met onze oude auto en terug met de Mito.\r\nAlles keurig geregeld en snelle behandeling ! Keurige zaak, bedankt voor onze mooie Mito, wij zijn zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed!

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service bij de verkoop van een zeer nette auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een gebruikte auto aangeschaft waar wij veel plezier van hebben.\r\nNog geen ervaring met service verlening ( onze auto is gewoon perfect :-)))\r\nZeer vriendelijk en deskundig personeel.\r\nIk kan met veel vertrouwen dit bedrijf aanbevelen.\r\nDank aan all het personeel.\r\n \r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een auto gekocht, deze is netjes ageleverd! goed personeel ,hangt een leuke seer!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij wilde een aangeboden auto kopen (€10000,00)\r\nEerst gemaild geen reactie,toen gebeld wij zouden terug gebeld worden door een verkoper ook niet gebeurd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, gastvrij plezierige benadering.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service ook na aankoop! Goed geinformeerd over alles wat men wil weten.\r\nPrima mensen, prettig om mee samen te werken.\r\n\r\nGoed adres voor auto aanschaf!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweldige service, kundige mensen sie weten waar ze het over het hebben.Proefrit gemaakt met de nodige uitleg. Prima, we zijn vol lof over Frans Wientejs Auto\'s BV.\r\nBeslist een áanrader\'.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik mag zeggen dat het eerlijke mensen zijn en hun afspraken naar leven\r\nvoor de rest ik heb een mooie audi gekocht en een nette prijs terug gehad voor mijn auto en geen verkoper die naast je staat van en is het wat nee dat niet eerder van wilt u koffie\r\njongens bedankt en wie weet tot volgende keer

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is negatief. Bij binnenkomst heerste er allereerst een ongemakkelijke sfeer. Verkoper nam een gesloten onvriendelijke houding aan. Mijn bezoek was gebaseerd op een advertentie gezien op het internet. In deze advertentie werden onwaarheden verklaart zoals onderhoudsboekjes aanwezig en dealer onderhouden. Aangekomen bij de dealer bleek dat gelogen! Er waren geen onderhoudsboekjes aanwezig. De dealer heeft hierdoor ook niet kunnen weten of de auto, dealer onderhouden was leugen nummer 2. Vervolgens is de auto zogenaamd NAP gecontroleerd, een auto zonder historie daar van kan dan de km stand niet logisch worden verklaard leugen nummer 3! Conclusie onbetrouwbare autohandelaar die waarschijnlijk veel de recensies zelf heeft getikt. Ik zou zeggen koopt u hier toch wat, controleer dubbel en de dwars het papierwerk en kijk dan pas naar de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na aanschaf van een gebruikte BMW 320ci cabrio, kwam er na 4 dagen een probleem naar boven met de motor. Gebeld met Frans Wientjes en zij hebben mij een passende oplossing geboden en een goede service verleend. Er is een andere motor ingekomen en ik ben de auto in totaal maar 2 weken kwijt geweest! Ik kan dan ook een ieder een auto van Frans Wientjes aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede deskundige service. Aardig personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een vriendelijke ontvangst om auto te bekijken en testrit te maken. Heerlijk kopje koffie en mooie auto gekocht. Bij aflvering kreeg ik een bos bloemen. Ik verhuisde die dag dag van Zeeland naar Friesland en de bloemen gaven direct een prettig aanzien.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb daar een auto gekocht en kreeg deze mee na slechts een aanbetaling, verder geheel op goed vertrouwen.\r\nComputer-electronica van de auto vertoonde wat kuren en als dat structureel blijkt (waarschijnlijk niet het geval) kan ik -ondanks dat ik geen garantie heb genomen- daarop bij hen terugkomen. Klasse!

Laan van de Dierenriem 44

7324 AA Apeldoorn