goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf juiste benadering\r\nfijn gesprek\r\nafspraak nakomen\r\ngoede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een absolute aanrader! \r\n\r\nVandaag precies 1 jaar geleden verliet ik trots & tevreden (én met \'n bosje bloemen) het terrein van Frans Wientjes in mijn nieuwe aanwinst, m\'n BMW 3-serie cabriolet uit 2003. \r\n\r\nTóen was de auto 10 jaar jong... intussen 11... maar m\'n BMW ziet er nog steeds bijna \"als nieuw\" uit!\r\n\r\nTóen had de auto 177.000 km gelopen... nu 201.000... maar hij rijdt nog steeds \"als nieuw\"!\r\n\r\nIn die 24.000 verse kilometers heb ik m\'n cabrio 1x een servicebeurt laten geven bij \'n BMW-specialist (Jan Hermsen in Kortenhoef), en deze specialist bevestigt volmondig, dat ik een werkelijk fantástische occassion heb gekocht...\r\nbij Frans Wientjes dus!\r\n\r\n...en NEE, ik heb geen aandelen in \'t bedrijf... ik heb er ook geen relatie mee... ik kom zelfs totaal niet uit de buurt, maar... \r\n\r\nJA, ik ben een zéér tevreden klant... óók nu we een jaar en 24.000 km verder zijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn ervaring met dit bedrijf is goed.\r\nvriendelijk ontvangen met een kop koffie.\r\nen een goed gesprek gehad over alles en nog wat.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een plezierige ervaring bij het eerste contact en ook later bij de proefrit en aanschaf van de auto. Een lichte beschadiging aan de achterbumper was niet gerepareerd, wat wel afgesproken was.Verkoper heeft wel aangegeven om hier alsnog een afspraak voor te maken.Voor de rest een positieve indruk van dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een prima ervaring met dit bedrijf, fijne mensen gastvrij,nette behandeling prima.\r\nMooie Kia Sportage gekocht.\r\nAlleen wat jammer was,is dat de twee voor matten stuk waren.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een vriendelijke, servicegerichte en persoonlijke benadering door het personeel. Aflevering van de auto is volgens gemaakte afspraak verlopen. Een bloemetje bezorgd net even dat extra gevoel van nog meer blijdschap met de aankoop.\r\n

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik dien een klacht in bij de bovag. koop er geen suto. tel bij elke auto zeker een paar duizend euro bij om m op te lappen. zogenaamde garantie betaal je ook een paar duizend euro.oplichters zijn het. volgende keer bij de officiele dealer.\r\nps het cijfer 1 is nog te veel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne garage. Goede service, afspraak is afspraak. Vriendelijk en professioneel geholpen. Aanrader.\r\n\r\nOmdat er dure reparaties aan onze vorige auto aan zaten te komen hebben we besloten een nieuwe auto te kopen. Deze vonden we bij Frans Wientjes in Deventer. Met goede inruil op onze vorige auto hebben we bij verkoper Raymond Koopman een nieuwe Ford gekocht. Er zat nog wat trilling op het stuur, helaas bleek dit probleem hardnekkiger dan verwacht. Toch heeft Frans Wientjes auto\'s kosten nog moeite gespaard om het probleem op te lossen. Dat hadden we immers afgesproken. Klasse. Nu rijden we met veel plezier in onze nieuwe auto.\r\n\r\nMarieke en Jogchem

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben hier 6 december 2013 onze Mazda 6 station gekocht.\r\nZijn hier zéér netjes en kundig geholpen, we zijn héél erg tevreden over de service.\r\nWe hebben enorm veel plezier van onze auto, hij ziet er prachtig uit en rijdt geweldig.\r\nHier komen we zeker nog eens terug !!!
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De heer Klumper - die mijn gesprekspartner was - is een visitekaartje voor het bedrijf!\r\nEen uitermate plezierige ervaring mbt mijn aanschaf van een gebruikte auto.\r\nEen man een man, een woord een woord; kortom fatsoenlijk en betrouwbaar zaken doen, dat is thans mijn ervaring met Frans Wientjes auto\'s BV en de heer Klumper in het bijzonder.\r\nDat dit opvalt zegt iets van de tijd waarin wij leven, namelijk dat op zo\'n manier zaken doen vandaag de dag bepaald niet meer vanzelfsprekend is.\r\nWaarvan akte!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen met dit bedrijf. Vrijwel direct goed geholpen en er werd niet aangedrongen op directe koop of verdere afspraken. Uiteindelijk hier een keurig afgeleverde auto gekocht. De heren weten waar ze het over hebben.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb j.l. bij de firma Frans Wientjes een Mitsubischi Outlander gekocht en onze Alfa Romeo 156 Sportwagon ingeruild. Deze staat hier te koop en het is een zeer goede auto. We deden hem weg i.v.m.een grotere kofferbakruimte en we wilde hoger en jonger gaan rijden.\r\nDe Outlander rijdt tot nu toe prima en we hebben er veel plezier van.\r\nNa de koop bleek na thuiskomst de krik te ontbreken maar dit is snel en zonder kosten opgelost door de vriendelijke verkoper Dylan. \r\nWe kregen deze opgestuurd.\r\n\r\nKortom we zijn zeer tevreden en raden u dit bedrijf zeker aan.\r\n\r\nDank je wel Dylan. \r\n
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hadden een auto bij Wienstjes op de website gezien. Alleen voor een proefrit moesten we wel even een stukje rijden en apart vrij nemen. Nu konden wij dat op de avond na werktijd doen. En zijn wij zeer gastvrij ontvangen! De auto beviel goed en de koop is gesloten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, goed welkom, deskundig geholpen, eerlijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben er onze auto ingeruild tegen een jonger exemplaar. Nette inruil en aankoopprijs.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer te vreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn via internet bij Frans Wientjes auto\'s terecht gekomen.\r\nMijn vrouw zocht een andere auto en haar \"droomauto\" stond hier te koop.\r\nWij hebben een prima inruilprijs voor onze auto gekregen en zijn erg blij\r\nmet onze aankoop.\r\nEerlijk,oprecht en vriendelijk zaken kunnen doen.\r\nZeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag een prachtige (gebruikte) auto gekocht bij Frans Wientjes. De zaken zijn naar volle tevredenheid afgehandeld. Een goed en gedegen bedrijf wat je vertrouwen meer dan waard is. Bedankt Frans.\r\nhartelijke groet, Marjolein en Bareld

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima indruk gekregen en een goede deal gesloten. Moest hiervoor wel alles uit de kast halen want de mannen wisten waar ze het over hadden. Al met al een goed gevoel. Hopelijk hebben zij dat ook....\r\nGroeten Dirk Groenveld, Alkmaar

Laan van de Dierenriem 44

7324 AA Apeldoorn