goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs een mooie gebruikte auto gekocht bij Autobedrijf Frans Wientjes in Deventer. Goede/positieve indruk van dit bedrijf. Vriendelijke behandeling en goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer betrokken verkoper, heel fijn contact, een goed gevoel van vertrouwen en een prima service. Het kopen van een auto is een feestje en ze zorgen van het begin tot het einde dat het ook zo is. Attent in de communicatie en advies.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super professioneel!\r\n\r\nWe zijn 100% tevreden, zeer professioneel advies en alles is TIP-TOP!\r\n\r\nBedankt!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is prima. Duidelijke en professionele communicatie en deskundige medewerkers, geen \"gedoe\" en daarom voelt het meteen vertrouwd. Voor een volgende aanschaf kijk ik zeker weer bij de selectie die Frans aanbiedt!

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele prettige ervaring met de verkoper gehad, voelde goed en vertrouwd. Alleen de aflevering van de auto voldeed niet, de auto zou worden nagekeken en een nieuwe apk en afleveringsservice. Na de proefrit aangegeven dat sensor linkervoorband branden, zou worden verholpen maar niet gebeurd. Verder was het lampje van onderhoud plegingen niet uit en bleek al meer dan een jaar geen onderhoud te hebben gehad. Zelf naar een garage geweest voor controle en beurt, bleek dat er nog maar 2 liter olie in zat, ik had dus wel de motor in de soep kunnen rijden. Volgens verkoper zaten er allweather banden onder, dat was alleen gedeeltelijk waar. Alleen achter zaten deze banden. Dus 2 nieuwe voorbanden besteld. Extra lak bescherming gedaan, auto zag er prachtig uit, blijkt dat de garantie vervalt wanneer de auto door de wasstraat gaat.. al met al prima auto maar de service nihil achteraf.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enorm slecht! Mij is een \"altijd goed onderhouden\" auto verkocht wat het tegenovergestelde blijkt te zijn. Na wat langer als 1 jaar rijden kamp ik met een motorische repartie van bijna €6.000,- die allen toe te kennen zijn aan jarenlang slecht onderhoud. Na een auto van 16.000 te hebben gekocht verwacht je dat het goed zit, niets is minder waar. Erg jammer en dit doet erg pijn in de financiën.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De service was uitstekend en ben tijdens het aankoopproces goed verder geholpen. Heb de auto nu al zo\'n twee maanden en ben er heel erg tevreden mee - zou een volgende keer zeker opnieuw overwegen bij Frans Wientjes te kopen.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor het eerst in mijn leven een occasion BMW gekocht bij een niet BMW dealer. Hiervan beslist geen spijt. Kennis niveau m.b.t. de auto was prima, deed niet onder aan dat van de BMW dealer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Twee maanden geleden een Volvo C70 van 2001 gekocht voor een goede eerlijke prijs en in fantastische staat. Inmiddels 3.000 km mee gereden en volledig nagekeken door eigen garage. Auto is volledig in orde en geen gekke dingen tegengekomen. Enkel een koppeling sensor moeten vervangen die voor een kleine storing zorgde. De auto rijdt super. Ben er heel blij erg mee. \r\nWe werden zeer aangenaam en persoonlijk behandeld. En er werd ruim de tijd genomen om ons te bedienen. Ook na sluitingstijd. Alle afspraken werden netjes en correct nagekomen. Als we weer een auto nodig hebben komen we zeker eerst eens kijken of er bij Frans Wientjes wat staat dat in ons straatje past...

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben zeer te verden over de verkoper van dit bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer betrokken en gemotiveerde verkoper (Wilko). Afspraken worden nagekomen. Goede en eerlijke deal.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op 23-09 hieronder een recensie ingevuld met een gemiddeld cijfer van 6,7. \r\nIn het verhaal staan een aantal punten waarin Frans Wientjes auto\'s in gebreken is gebleven bij het afleveren van de auto. Hieraan hield ik gemengde gevoelens aan dit bedrijf over.\r\nNa het plaatsen van de recensie is dit netjes opgepakt door Frans Wientjes auto\'s.\r\nDe auto is opgehaald door één van de verkopers en alle punten zijn nu goed afgewerkt zoals het hoort.\r\n\r\nNu kan ik tevreden zijn met de auto en het uiteindelijk geleverde werk\r\n\r\nGelukkig dat dit bedrijf dit soort klachten/gevallen ook erg goed oppakt \r\n\r\nFrans Wientjes auto\'s bedankt !!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige en ontspannen sfeer. Geholpen door verkoper Wilco, erg vriendelijke goser. Totaal niet opdringerig. Voor de proefrit mochten we de tijd nemen. Naar het vreemde geluid dat ik hoorde werd meteen nog even gekeken door de plaatselijke garage, waar later ook de APK werd gedaan. Tevens onze oude auto in kunnen ruilen.\r\n\r\nMochten wij weer opzoek gaan naar een andere auto, dan kijken we zeker even bij Frans Wientjes Auto\'s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We werden vriendelijk en gastvrij ontvangen. Kregen goede uitleg over de werkwijze van de garage. Werden gewezen op extra service zoals een verzekering en garantie mogelijkheden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn super tevreden hoe wij zijn behandeld. Je voelt je serieus genomen. Zeer klantvriendelijk. De verkoper Wilko verdient een pluim. Hij is een aanwinst van het bedrijf.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In eerste instantie kwam het goed over, het is een net bedrijf met een mooie uitstraling. De nazorg is helaas een stuk minder gesteld. De aangekochte auto had een onderhouds beurt gekregen en de onderhoudsboekjes waren helaas niet ingevuld, er zou een nieuwe mattenset in komen bij de aflevering, dit is niet gebeurd en nu 3 weken na de aankoop heb ik die nog steeds niet, ook zou de auto gepoetst worden, of dit ook gebeurt is kon ik niet duidelijk zien. Wel is duidelijk te zien dat er allemaal poetsvegen over de hele auto zitten en als de zon erop schijnt valt het helemaal erg op. Dus zal ik de auto nog een x moeten laten polijsten om het weg te krijgen. Al met al dus gemengde gevoelens er aan over gehouden en zoals ik er nu in sta zeg ik : 1x maar nooit meer ....

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Spontaan, kundig en proffesioneel bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en netjes geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettige ervaring bij de aanschaf van een occasion. Rustige verkopers, eerlijk in het verstrekken van informatie over de voertuigen en absoluut geen druk opgelegd gekregen om snel te moeten beslissen. Inruil van oude auto tegen een mooie prijs maakt dat ik een tevreden klant ben.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed, wij zijn goed behandeld en waren daarover dik tevreden .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Pas een E39 BMW 520i gekocht. Werd geholpen door Dylan, een erg aardige en behulpzame jongen.\r\nHet enige probleempje was dat de slotbout voor de velgen miste, maar die is mij direct netjes toegestuurd. Top service dus!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf komen afspraken na. Servicegericht.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk personeel.

Laan van de Dierenriem 44

7324 AA Apeldoorn