Beste Frans, Bedankt voor uw enthousiaste reactie! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de aankoop en afhandeling. Wij wensen u nogmaals vele veilige kilometers en heel veel rijplezier toe! Frans Wientjes Auto's
Beste familie Rengers, Bedankt voor jullie enthousiaste review! Leuk om jullie na 20 jaar weer te mogen verwelkomen bij ons in het bedrijf :) Nogmaals vele veilige kilometers en heel veel rijplezier met jullie nieuwe auto! Frans Wientjes Auto's
Beste familie, Hartelijk dank voor jullie zeer enthousiaste en uitgebreide review! Leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn en dit ook vertalen naar een review. Wij wensen jullie nogmaals vele veilige kilometers en heel veel rijplezier toe! Frans Wientjes Auto's
Beste Jordi, Bedankt voor uw enthousiaste review! Wij wensen u nogmaals vele veilige kilometers en heel veel rijplezier toe in jou jongensdroom auto!! Team Frans Wientjes Auto's
Goedemorgen, Bedankt voor uw enthousiaste review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Nogmaals vele veilige kilometers en heel veel rijplezier toegewenst! Team Frans Wientjes Auto's
Beste van Schagen, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Fijn om te lezen dat u de aankoop en aflevering zo goed ervaren heeft. Nogmaals vele veilige kilometers en heel veel rijplezier toegewenst! Team Frans Wientjes Auto's
Beste Fluit, Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Nogmaals vele veilige kilometers en heel veel rijplezier gewenst! Team Frans Wientjes Auto's
Beste GS, Hartelijk dank voor uw enthousiaste en uitgebreide review! Fijn om te lezen dat u het zo prettig heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en wij wensen u nogmaals vele veilige kilometers en heel veel rijplezier toe met de mooiste Volvo XC60! Team Frans Wientjes Auto's
Beste Ruud, Bedankt voor uw positieve review! Wij wensen u nogmaals vele veilige kilometers en heel veel rijplezier toe. Frans Wientjes Auto's
Goedemorgen Duivenbode, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Fijn om te lezen dat u de aankoop zo goed heeft ervaren. Nogmaals vele veilige kilometers en veel rijplezier toegewenst! Frans Wientjes Auto's