Altijd duidelijk met antwoorden op de vragen .Goede klantvrienlijkheid . Goede service voor betaalbare prijs. Prettig in omgang
Betrouwbaar en goed
Aangenaam, gastvrij, deskundigheid en vooral ook servicegericht!
Ik kom graag bij dit garage. Het voelt heel vertrouwd. Ik kan daar altijd met mijn auto terecht. Kenmerken: goede service en klantvriendelijkheid. Ik zou dit garage echt aan iedereen aanraden.
Dit bedrijf weet hun klanten op de juiste manier te behandelen,op een manier dat de klant en de baas te vreden zijn.
Ik ben zeer tevreden, een goeie service, een goede wagen voor een goede prijs! Tot ziens! Voor onderhoud weet ik waar ik moet zijn!
Snel een afspraak maken voor APK, vriendelijk personeel.
Doeltreffend en betrouwbaar.
Prima altijd vriendelijk en hoop de hoogte van wat er moet gebeuren aan de auto
Uitstekende service en zeer vriendelijk en komen afspraken na betreffende garantie na aanschaf gebruikte auto.
Zeer klantgericht. Ik ben al jaren klant met diverse auto\'s. Altijd snel en deskundig onderhoud of reparaties of goede inruilprijs. Ik ga verhuizen, maar blijf klant. Ik heb die 70 km vv er graag voor over.
Leuk bedrijf zijn klantvriendelijk.
Oudeweg 124 A
9628CH Siddeburen