Eerste kennismaking na mond op mond reclame. Afspraak via site. Onduidelijkheid over prijs. Coulant opgelost. Als kwaliteit van de verrichte werkzaamheden ook goed blijkt --> nieuwe klant!!!
Goede service, fijne mensen en altijd zeer beleefd.
deskundig, vriendelijk, meedenkend, al met al een prima plek om je auto te brengen.
Solide en betrouwbaar bedrijf met realistiche prijzen.
De service,klantvriendelijkheid,deskundigheid van de medewerkers is gewoon perfect.
Zeer vriendelijk, goede service, snel en betrouwbaar. Schappelijke prijzen.
dhr van de kemp en zijn staf zijn specialisten en zeer klantvriendelijk. ik zou me geen beter auto herstel bedrijf weten op dit moment echt top heren.
Snelle, goede en eerlijke service. Op sommige onderdelen soms wat langer wachten, maar dat is geen probleem als er tijdig gebeld wordt.
Deskundig, pragmatisch en goede service. Een aanrader voor IJsselstein en omstreken.
Positief. Goede klantenservice en prijs-kwaliteit verhouding en flexibiliteit.
Wij zijn teverden over de garage, goeie lokantie. Kan snel terecht met je auto. Mensen zijn vriendelijk.
Op basis van ervaringen hier bij Autoservice de Kemp gekomen. En niet teleurgesteld! Prima service! Geen verrassingen, en deskundige en vriendelijke mensen die hun vak verstaan. Ze hebben er een vaste klant bij. Trouwens, met de eigenaar gesproken over de hoge scores op deze site. Daarbij gaf hij aan dat allemaal 10-en misschien wat overdreven zijn. Na mijn ervaring ben ik dit niet met hem eens. Natuurlijk, waar mensen werken kan ook weleens een fout worden gemaakt, maar ik zou nu niet weten waarom ik een lager cijfer zou geven.
Betrouwbare garage met een goed team! Bij acute problemen met je voertuig staat het team direct voor je klaar.
Topbedrijf De nodige kennis is aanwezig. Ouderwetse hoge service met hoge professionaliteit.
Servicegericht, klantvriendelijk, goed bereikbaar zowel telefonisch als per auto, spontaan en open.
Zeemanlaan 3
3401MV Ijsselstein ut