Prima bedrijf, snappen tenminste wat mijn auto voor me is. Ik kon eigenlijk pas zaterdag terecht maar ik mocht hem woensdag daar al neerzetten met als gevolg dat hij tussendoor een set nieuwe banden kon krijgen en ik hem vanmorgen al af kon halen!
heel goed als je langskomt maakt er gelijk iemand tijd voor je en proberen ze het mankement gelijk te verhelpen
Top service
AL VELE JAREN TOT TEVREDEN zaken te doen CM WERNKEN
Onderweg naar mijn werk kreeg mijn auto een motorstoring. Gebeld naar de garage. De auto werd opgehaald en er werd gelijk vervangend vervoer geregeld, zodat ik alsnog kon gaan werken. Wat een service!!
Vriendelijk en goede eerlijke service
Geweldig. Altijd goede service.
Service is goed en geeft duidelijk aan wat eventuele reparaties kosten.
Een prima bedrijf, heel klant vriendelijk, staan altijd voor me klaar. Ze hebben voor mijn auto veel gedaan en naar oplossingen gezocht, zodat ik veilig op de weg kan rijden. Hele dikke pluim
Top betrouwbaar komen afspraken na en zijn klant vriendelijk
Professioneel, betrouwbaar en vriendelijk. Vooraf duidelijk advies, zodat je nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Zeker een aanrader
Klant vriendelijk, Snelle service,
Normaal laat ik mijn auto daar keuren maar deze week was ik er om een auto over te schrijven. Daar is imo niet zoveel eer aan te behalen maar wel erg prettig dat ze het kunnen. Werd goed en snel geholpen, mensen zijn vriendelijk, kreeg zelfs koffie aangeboden. Allemaal dik in orde daar hoor.
Doen wat nodig is voor een goede prijs
Prima en snel geholpen met nieuwe banden en uitlijning. Stuk goedkoper dan andere offerte die ik bij ander bedrijf had gevraagd.
Goede sfeer, deskundig, betrouwbaar
Zeer toegangelijk, transparant, kwaliteit goed, en overleg over reparatie en kosten is altijd mogelijk. Goede service, evt halen en brengen rondom onderhoud.
Staat altijd jlaar voor zijn klanten. Geeoon TOP SERVICE.
Zeemanlaan 3
3401MV Ijsselstein ut