Klantvriendelijk,specialisten en komen afspraken altijd na.
Twee keer een 9 en een 10 geef ik. Wat moet ik nog meer vertellen, PRIMA toch zeker.
Super bedrijf... Wordt al meer dan 12jaar goed geholpen
Onderhoud van onze bussen. Snelle goede service. meedenken met vervangend vervoer e.d. Super tevreden!
De Kemp denkt altijd met je mee en helpt zoeken naar de voordeligste oplossing. Verder hebben ze altijd een gaatje over!
Perfect geen woorden voor , gewoon zoals het moet zijn ;-)
Ondanks een vervelende storing toch weer vlot op weg geholpen.
Prettige balie behandeling, persoonlijke sfeer. Bij acute reparatie wordt je zo snel mogelijk geholpen. Prima uitleg over de kostenrekening.
Wat een service! Perfect. Stond in één keer met lekke achterband. Gelukkig bij de Kemp om de hoek . Direct naar gekeken en verholpen. Kon met dus razend snel mijn weg vervolgen. Max Verstappen zou er jalours op zijn . Bedankt
kom er speciaal voor uit Den Haag!
Zeer klant vriendelijk en een eerlijk advies
Fijne garage, vakkundig en altijd heldere uitleg vooraf.
Prima. Volgens afspraak,snel,kundig
Ben al jaren trouwe klant en je wordt door iedereen prettig te woord gestaan. Toenadering is prettig en er is een open structuur
mijn ervaringen zijn positief
Zeemanlaan 3