Zeer goede garage.Monteurs zijn zeer kundig en de mensen van de receptie zeer vriendelijk.
Een top garage waar men eerlijk is en ook na een foute diagnose niet gewoon door gaan maar je eerlijk erkennen dat het anders is en je dat vele honderden Euro\'s gaat schelen. Mannen met liefde voor het vak staan hier te werken aan jouw auto waar je geen sores mee wil hebben aangezien je zonder problemen van A naar B wil komen. Ik ben heel erg blij met Autoservice DE KEMP. Een eerlijk en kundig top bedrijf.
Service en flexibiliteit goed
Zeer deskundig en klantvriendelijk .
Altijd behupzaam en attent bedrijf
Prima en betrouwbaar bedrijf.
Koplamp kapot, belletje gedaan en ik kon zo langs komen om deze meteen te laten vervangen.
klantvriendelijk en ze denken met je mee. En geen onnodige reparaties.
Vriendelijk en hulpvaardig
Geweldige service. Pro-actieve meedenkers. Top bedrijf.
De persoonlijke benadering en transparantie qua kostenopzet is zeer goed! Fijn bedrijf.
Weer goed advies gekregen. Er wordt altijd gevraagd of je een leenauto/fiets nodig hebt of hoe je thuis komt. Kosten worden voor aanvang van reparatie besproken. Evt. Onderdelen die slechter aan het worden zijn worden alvast benoemd zodat je daar rekening mee kunt houden.
Prima en snel
Geweldig!!!!!
Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf.Ze komen altijd hun afspraken na.
snel en vakkundig geholpen met duidelijke uitleg over werkzaamheden en kosten. Top!
Zeemanlaan 3
3401MV Ijsselstein ut