Bedrijf staat al jarenlang bekend om kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service
Dit is mijn eerste ervaring, en ben zeer te Vreden zeker over de service.
Bijzonder plezierig: voor het verhelpen van mijn probleem werd direct tijd gemaakt en ik werd heel aardig behandeld. En de reparatie was ook binnen de genoemde tijd klaar. Echt superfijn!
Een vriendelijk en eerlijk autobedrijf. Bellen altijd netjes met een kostenplaatje voordat ze de reparaties uitvoeren. Leggen dingen extra uit wanneer je daar om vraagt. Nemen de tijd voor je
Ik heb geen tijd om alle voordelen van het klant zijn bij Autoservice de Kemp hier te gaan benoemen, maar het is de beste garage in de omgeving en je bent daar geen nummer maar een klant, en zij doen er alles aan om je ook als klant te behouden.
erg fijne garage om je auto naar toe te brengen zo nodig wordt de auto thuis opgehaald indien auto niet meer wilt starten/rijden.
Een eerlijk advies. Goede prijs kwaliteit verhouding. Fijne werknemers/eigenaar.
Verschillende. De laatste keer had ik vloeistof lekkage en die is nu uiteraard geheel verholpen. Aardige mensen met veel kennis
ZEER TEVREDEN ALTIJD MEEDENKEND VAKMANSCHAP
Ik ontvang elke keer weer goede service, behulpzaamheid en er wordt altijd met me meegedacht voor de beste oplossing.
Zeer flexibel, denkt met je mee en vriendelijk personeel!
Heel goed
Helemaal top !!!
Goede en snelle service
Goede service, betrouwbaar!
prima service en kwaliteit.
Ik ben heel blij met deze garage ze zijn altijd bereid om je te helpen
Perfect. Direct en vakkundig geholpen.
Zeer goede garage.Monteurs zijn zeer kundig en de mensen van de receptie zeer vriendelijk.
Zeemanlaan 3
3401MV Ijsselstein ut