In vakantietijd mijn auto voor grote beurt gebracht. Het was druk en men liet dat ook weten. Ik voelde de stress. Gaf klein beetje onbehaaglijk gevoel...het \"men gaat toch niet mijn auto afraffelen\" gevoel Maar ik werd netjes gebeld om eea te overleggen qua reparatie. En de auto was van binnen zelfs even met cockpitspray? bewerkt.
Eerlijk & Prima.👌👍
Weten waar ze mee bezig zijn.kunnen zich goed inleven wat klanten wel en niet kunnen denken mee top!
Zorgvuldig en bekwaam personeel
Prima klantvriendelijke benadering. Heb hier meer auto\'s in onderhoud en niets dan lof.
altijd goed en betrouwbaar
Goede service, betrouwbaar en klantvriendelijk.
meerdere keren geweest altijd goed geholpen en prettige ervaring
Altijd service gericht en een fijne omgang met al het personeel
een goede en betrouwbare garage, altijd vriendelijke ontvangst en een prettige ongedwongen sfeer! De service is top!
Puntje Presies eerlijk goed werk aardig goede uitleg vaklui kortom uitstekend
Duurde wel even voordat er een afspraak gemaakt kon worden. Probleem goed opgelost. Vriendelijk personeel wat prima uitleg geeft.
Klantvriendelijk autobedrijf, niet heel duur en goede service.
De ervaring die ik tot nu toe heb met het bedrijf is prima.
Goeie garage nemen de tijd voor je
Zoals altijd perfect,alleen jammer dat we gevraagd hebben een achterband die lek is te repareren dit is helaas vergeten door wat voor reden dan ook.
Bedankt Sjaak voor je reactie. Fijn om te horen dat het perfect was maar dat we iets vergeten zijn is niet de bedoeling natuurlijk.. Wij gaan je even bellen om dit recht te zetten, dan regelen wij dat gelijk even voor je! Onze excuses!
Zeer betrouwbare garage, Tom en zijn team staan altijd voor je klaar en denken vooral goed met je mee. Wij zijn al jaren een zeer tevreden klant!
Netjes, behulpzaam en eerlijk aan de prijs
Zeemanlaan 3
3401MV Ijsselstein ut