goed bedrijf met persoonlijke benadering
Je word goed tewoord gestaan, geven goed advies en reapareren alles volgens verwachting. echte toppers
Betrouwbaar, goede sfeer, vaklui
Geweldige garage, vakkundig personeel komen afspraken altijd na!
Factuur is circa € 100 hoger dan de afgesproken prijs in de offerte. Er is geen meerwerk geleverd, de offerte was verkeerd berekend en daarom maar gewoon in rekening gebracht.
Wij hebben inmiddels telefonisch contact gehad nav uw recensie. Helaas is na 3x de offerte voor u gewijzigd te hebben een menselijke fout in de offerte geslopen. Bij het ophalen van de auto hebben wij dit besproken met uw partner. Wij hebben uw vanmiddag een passende oplossing geboden om u tegemoet te komen en hopen daarmee dat dit voor u is opgelost. Mvg, Autoservice de Kemp
Goed oog voor auto en ook voor de klant. Goed bedrijf waar ik met vertrouwen naar toe ga.
Goede service en leuk personeel.
Goed en betrouwbaar .ben van begin bij jullie nooit problemen gehad met de service..
Ik heb n heel goede ervaring met dit bedrijf. Kan vrij snel terecht en word snel en adequaat geholpen. Ben zeer tevreden. Vriendelijke sympathieke mensen en bekwaam.
We worden altijd goed geholpen! Viendelijk en betrouwbaar bedrijf.
Klantvriendelijk en duidelijk vooraf prijsindicatie!
Top bedrijf met uiterst vriendelijk personeel en prima service
goed advies -goede service- betrouwbaarheid -redelijke prijs- klantvriendelijk.
Goede afspraken, duidelijkheid over uit te voeren reperaties, goede service
boven de verwachting
Altijd met oog voor de klant, doen wat ze beloven. Altijd op een prettige wijze te woord gestaan of een praatje. Top groet Gerard
Een prettige en deskundige sfeer. Zeer goed opgeleid personeel. En niet onbelangrijk een eerlijke prijs.
Vriendelijk geholpen. Duurder als ik had gedacht.
Zeemanlaan 3
3401MV Ijsselstein ut